Føj steder til din begivenhed

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

"Undskyld mig, hvor er hovedpræsentationen?" Lad lokationer i Webex Events hjælpe med at besvare spørgsmål som dette for dig! ✨ Opret placeringer og tilføj begrænsninger for placeringskapacitet, og link dem derefter til Sessioner, Kort-funktionen og andre funktioner. Dette viser deltagerne, hvor de kan finde sessioner, sponsor- og udstillerstande og andre aktiviteter i hele dit fysiske sted. Denne forbindelse mellem lokationer og sessioner, kort og andre funktioner betyder, at dit personale vil bruge mindre tid på at fortælle folk, hvor de skal hen. 🧭

Animeret GIF for at trykke på en placering på kortfunktionen,

Denne artikel forklarer, hvor og hvordan man opretter lokationer, hvor man kan linke dem i Webex Events platformen, og den giver et overblik over lokationer i praksis.

Hvor kan jeg oprette lokationer i Webex Events platformen?

Der er to hovedsteder at oprette lokationer i Webex Events platformen:

• Sessioner - I din begivenheds Sessions-menu under 'Steder'.

Den netop beskrevne proces.
  • Kortfunktion - I din begivenhedsapps kortfunktion på fanen 'Steder'.

Den netop beskrevne proces.

💡 Husk, selvom det også er muligt at oprette nye lokationer, når du tegner lokationsregioner på et kort eller tilføjer sessioner , kan du ikke tilføje en lokationskapacitet ved hjælp af disse metoder. Opret enten lokationer, før de tilføjes til kort og sessioner, eller rediger placeringskapaciteten senere.

Uanset hvilken metode du vælger, vises de steder, du opretter, begge steder, og alle redigeringer, du foretager, afspejles øjeblikkeligt på tværs af platformen. 🌈

Opret en ny placering

På begge placeringssider:

1. Klik på Ny placering .

2. Indtast lokationsnavnet i den modal, der vises.

3. Indtast det maksimale antal deltagere, der må være på det pågældende sted på én gang i feltet Placeringskapacitet . Placeringskapaciteten hjælper dig med at planlægge siddepladser og begrænse Session Check-ins, når grænsen er nået.

4. Klik på Gem ændringer, når du er færdig .

Tilføj så mange lokationer, som du har brug for, og hvis du glemmer nogen, så fortvivl ikke! Du kan vende tilbage og tilføje flere senere. 👍

Link steder til et kort, sessioner og andre funktioner

Kort funktion

Når du har uploadet et kortbillede til funktionen Kort, skal du vælge en placering fra rullemenuen Placeringsnavn efter at have tilføjet eller tegnet et stedområde på kortet. Læs vores kortfunktionsguide for at få fulde instruktioner om opsætning af kortfunktionen.

Feltet Placeringsnavn i Modal Rediger kort.

Sessioner, sponsorer, udstillere, højttalere, brugerdefinerede lister og enkelt vare

Selvom du ganske enkelt kan knytte en placering til en kortregion, fortæller du måske ikke hele historien om, hvad der sker på det sted, hvis du kun gør det. Vis brugerne, hvor en session finder sted, hvem der taler til en session, eller hvor sponsor- og udstillerstande er placeret! Disse funktioner kan linke til steder:

At linke nogen af ​​disse elementer til en placering er lige så simpelt som at vælge en placering fra rullemenuen 'Placering', når du opretter elementet. Se hver vejledning ovenfor for nærmere oplysninger om, hvor du kan tilføje lokationer.

Steder i praksis

Steder og Event App

I Event App vises placeringer i alle sessioner, Maps-funktionsområder og feature-elementer, du føjer dem til.

Når deltagere åbner et kort i funktionen Kort og vælger en region, vises en liste med alle sessioner, højttalere, udstillere og andre elementer relateret til placeringen. Deltagerne kan derefter klikke eller trykke på et element på listen for at åbne elementets side i Event App.

Animeret GIF for at trykke på en placering på kortfunktionen,

Det virker også den anden vej! Når du trykker på en placering på et emne, kommer deltagerne til det tilsvarende område på kortet.

Læs vores kortfunktionsguide for mere information om opsætning og brug af kortfunktionen i din Event App!

Steder og Onsite på stedet

Sessionsplaceringer vises under en sessions start- og sluttidspunkt i Session Check-In på Onsite . Hvis du indstiller en lokationskapacitet som beskrevet tidligere og derefter markerer feltet 'Brug lokationskapacitetsgrænse', når du redigerer afsnittet Session Check-In for en session , kan du og dine medarbejdere spore antallet af checkede deltagere ud af den samlede kapacitet for at sikre overholdelse af spillestedsbestemmelserne. Når sessionen når sin placeringskapacitetsgrænse, kan ikke flere deltagere tjekke ind. ✅

Sessionslisten og Sessionsinformationssiderne i Onsite Session Check-in på en Ipad. Stedets navn og kapacitet er angivet.

Nu ved du alt om oprettelse og brug af lokationer i Webex Events! Begynd nu at lave spiludfordringer , der tilskynder deltagerne til at udforske stedet og interagere med talere, sponsorer og udstillere.