Brug af Onsite session check-in

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Om denne artikel

Denne artikel lærer Session Check-in frivillige og personale, hvordan man tjekker deltagere ind og ud af sessioner, håndterer fejl, gennemgår check-in historik, skifter mellem check-in og check-out modes og ændrer sessioner.

Hvis du er en begivenhedsarrangør, kan du læse vores procesoversigt og tidslinje på Onsite for at lære, hvordan du forbereder dit udstyr, mødested og personale til indtjekning af begivenheder og sessioner!

Start check-in

💡 Husk, du skal logge ind på Onsite appen ved hjælp af dit Webex Events platformskontologin. Hvis du ikke kan logge ind, så bed din begivenhedsarrangør om at føje dig til deres team på Webex Events platformen. Vores artikel Inviter administratorer til dit team og administrer teamindstillinger har flere oplysninger.

Når du har logget ind på Onsite appen og valgt en begivenhed og sessioner , skal du trykke på den session, du vil tjekke deltagere ind på, og derefter trykke på Start check-in . Dette starter enten administreret eller kiosk-indtjekningstilstand, afhængigt af hvordan sessionen er konfigureret.

Skærmbillede, der viser en sessionsdetaljeside i onsite-appen. Knappen Start check-in er angivet.

Administreret check-in

Når en session er konfigureret til administreret check-in, aktiveres din enheds kamera med det samme, når du trykker på 'Start Check-In', og du kan begynde at scanne QR-koder med det samme.

Kiosktilstand

Når en session er konfigureret til kiosktilstand, vil et tryk på knappen 'Start check-in' vise en skærm med begivenhedens logo, sessionens navn og QR-kode og søgemuligheder. Det er generelt meningen, at deltagere skal tjekke sig selv ind, når en session er konfigureret til kiosktilstand.

Tjek ind med QR-kode

Tillad først kameratilladelse til Onsite appen, og scan derefter blot en QR-kode for badge for at tjekke en deltager ind eller ud med det samme. Hvis deltagerne bruger Webex Events App på deres mobile enheder, kan de også trykke på funktionen Min QR-kode , og du kan scanne QR-koden på deres enhedsskærm.

Skærmbillede, der viser QR-kodescanningsprocessen.

Tryk om nødvendigt på kamerarotationsikonet for at skifte mellem bag- og frontkameraet.

Hvis en deltagers badge ikke kan scannes, skal du trykke på knappen Søg for at finde dem manuelt.

I kiosktilstand skal du trykke på Fuldfør på bekræftelsessiden for indtjekning for at scanne eller søge efter den næste deltager.

Skærmbillede af bekræftelsessiden for check-in. Knappen Fuldfør vises.

Tjek ind med Søg

Søgefunktionen lader dig finde deltagere ved at søge efter deres navn, e-mailadresse, firma eller titel. Når du finder deltageren, skal du trykke på Tjek ind ud for vedkommendes navn. Hvis der er flere søgeresultater med samme navn, skal du trykke på et resultat for at bekræfte deltagerens titel, virksomhed, eksklusive gruppe, e-mail og grupper.

To skærmbilleder, der viser søgesiden og en deltagerprofil.

💡 Husk, du kan ikke få adgang til deltagerprofilsiden, hvis sessionen er konfigureret til at forhindre adgang.

Skift til udtjekningstilstand

Når det er tid til at tjekke deltagere ud, skal du indtaste QR-kodescanningsskærmen og trykke på knappen Check-in for at skifte til Check-out-tilstand. Hvis knappen Check-In ikke vises på denne skærm, er udtjekning ikke påkrævet.

Skærmbillede, der viser Check-in-knappen.

Fejl

Fejl kan nogle gange opstå af en af ​​følgende årsager:

• Ugyldig QR-kode

• Deltageren er ikke tilmeldt sessionen

• Deltageren er ikke i den rigtige gruppe eller spor for sessionen

• Sessionen er fuld

• Deltageren er allerede tjekket ind eller ud og kan ikke tjekkes ind eller ud igen

• Sessionen er lukket, deaktiveret eller blev slettet

Når der vises en fejl, skal du trykke på knappen Vis detaljer for at se den fulde årsag til fejlen. Spørg eventuelt eventarrangøren om hjælp.

Skærmbillede, der viser knappen Vis detaljer på scannings- og indtjekningsbekræftelsesskærmene.

Tjek deltagere manuelt ind eller ud

Nogle gange kan du være nødt til manuelt at markere en deltager som tjekket ind, hvis en session har fuld kapacitet, eller hvis en deltager ikke er tildelt et spor, de skal tildeles. Nogle deltagere skal muligvis også tjekke ud, før du er klar til at skifte til check-out-tilstand.

Sådan tjekker du en deltager manuelt ind eller ud:

To skærmbilleder, der viser QR-kodescanningsskærmen og fanen Deltagere i en session.
  1. Hvis du er på scannings- eller søgeskærmen, skal du trykke på tilbagepilen i øverste venstre hjørne af skærmen, indtil du finder sessionssiden, der viser tællene 'Ikke tjekket ind' og 'Tjekket ind'.

2. På siden Session skal du trykke på fanen Deltagere .

3. Brug om nødvendigt søgelinjen og filter- og sorteringsfunktionerne til at finde den deltager, du leder efter.

4. Når du finder deltageren, skal du trykke på knappen Check ind eller Check ud ved siden af ​​vedkommendes navn.

Gennemgå, hvem der har tjekket ind

På sessionssiden under Deltagere skal du trykke på overskriften IKKE TJEKKET IND for at skjule den og afsløre afsnittet TJEKKET IND . Dette afsnit viser alle deltagere, der i øjeblikket er tjekket ind på sessionen.

Skærmbillede, der viser sektionen Check-in på sessionssidens deltagerfane.

For at gennemgå alle ind- og udtjekningsinteraktioner skal du trykke på fanen Historik .

Skift til en anden session

Når du er færdig med at tjekke ind til en session, og du er klar til at gå videre til en anden:

1. Tryk på tilbage-knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, indtil du finder sessionslisten

2. Tryk på den session, du vil tjekke deltagere ind på.

1. Du skal muligvis indtaste indstillingsadgangskoden for at få adgang til sessionslisten.

Hvis du ikke kan finde den session, du leder efter, er enheden muligvis kun låst til bestemte sessioner.

1. Tryk på låseikonet i øverste højre hjørne af skærmen

2. Indtast indstillingsadgangskoden

3. Tryk på Lås sessioner op for at få adgang til den fulde liste over sessioner

Tre skærmbilleder, der viser den netop beskrevne proces.

Tryk på låseikonet igen, vælg den(e) session(er), du har brug for, tryk på Bekræft valg, og indtast indstillingsadgangskoden igen for at låse enheden til den(de) valgte session(er).