Branded App begrænset distribution

Har du brug for virksomheds- eller unoteret distribution til din Branded App? Vi har dig dækket.

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Hvis målgruppen for din begivenhed ikke er den brede offentlighed, er vores standardudgivelsesproces for Branded App muligvis ikke noget for dig. Hvis du administrerer medarbejderens enheder, kan vi hjælpe med virksomhedsdistribution. Hvis du blot ønsker, at appen skal være skjult, kan vi også hjælpe med det.

Brug Cases

• Standarddistribution – Hvis dine begivenheder er for offentligheden, skal du blot følge standardudgivelsesprocessen for Apple og Google-apps . Farvel! 👋

• Begrænset eller intern distribution (unoteret) - Hvis du vil kontrollere, hvem der kan finde og få adgang til din app, og du ikke administrerer brugerenheder, er dette muligheden for dig.

• Begrænset eller intern distribution (Apple Business Manager) - Hvis dine begivenheder kun er for personer i din organisation, og du administrerer brugerenheder gennem Apple Business Manager, er denne mulighed for dig.

Tidslinje

Generelt anbefaler vi, at du starter Branded App processen 7-9 uger før den første begivenhed, der vil bruge din Branded App. Klik på 'Send' på din Branded App i Webex Events platformen ikke mindre end 36 dage før begivenheden eller 40 dage, hvis du laver unoteret distribution. For at læse mere om tidslinjen for unoteret distribution, skal du læse Apples Unoterede App Distribution-artikel .

Sådan kommer du i gang

Fortæl din kontoleder (AE) eller kundesucceschef (CSM), at du har brug for begrænset distribution til din Branded App , og hvilken slags, følg derefter vores guide til opsætning af Branded App . Vores app-ingeniører vil snart kontakte dig for at arbejde sammen med dig.

Behandle

Processen for begrænset distribution af Branded Apps er forskellig fra vores normale proces. Vores app-ingeniører vil guide dig gennem disse og nå ud for alle nødvendige oplysninger.