Hvilke meddelelser modtager brugere af Event App automatisk?
Hvilke meddelelser modtager brugere af Event App automatisk?
Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Uanset om deltagere får adgang til din Event App fra webapp-oplevelsen eller mobilappen, er der visse måder, hvorpå vi automatisk giver dem besked om opdateringer og meddelelser. Her er et hurtigt overblik over disse kommunikationer:

💡 Husk, mobilappbrugere skal acceptere at modtage push-beskeder på deres enheder. Hvis de afviser push-meddelelser, vises prikmeddelelser stadig i appen.

Handling

Web App

Mobil App

Ny meddelelse

Rød prik på funktion

Rød prik på funktion, push-meddelelse

Ny vægpost

Rød prik på funktion

Rød prik på funktion

Ny kommentar eller like på et vægopslag

Ikke anvendelig

Push-meddelelse kun til den oprindelige forfatter af indlægget

Ny eller aktiveret spiludfordring

Rød prik på funktion

Rød prik på funktion

Nyt eller aktiveret videorum

Rød prik på funktion

Rød prik på funktion

Ny afstemning aktiveret

Rød prik ved polling-funktion, rød prik på polling-fanen i livestream eller session

Rød prik på funktion

Ny Q&A aktiveret

Rød prik på Q&A-funktion, rød prik på Q&A-fanen i Live Stream eller Session

Rød prik på funktion

Ny 1:1 besked

Rød prik på beskedikon og samtale

Rød prik på funktion, blå prik på samtale, push notifikation

Ny mødeindkaldelse

Rød prik på funktion

Rød prik på funktion, push-meddelelse

Ny forbindelsesanmodning

Rød prik på funktion

Rød prik på funktion, push-meddelelse

Ny chatbesked (session, livestream, højttaler osv.)

Rød prik på fanen Chat inde i elementet

Rød prik på funktion

Sessionspåmindelser

Ikke anvendelig

Push notifikation