Webex Events Streaming
Tillader mikrofon- og kameraadgang til Webex Events Production Studio
Tillader mikrofon- og kameraadgang til Webex Events Production Studio
Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Hvis du har problemer med at give Webex Events Production Studio adgang til din enheds mikrofon eller kamera, hjælper linkene i denne artikel! Klik på det relevante link nedenfor for at fejlfinde mikrofon- og kameraadgang til din browser.

For den bedste oplevelse skal du indstille mikrofon- og kameratilladelser til "Tillad", så studiet altid kan få adgang til dem, når du bruger webstedet.

Google Chrome

Sørg for, at studio.socio.events har adgang til både din mikrofon og kamera.

Safari (iOS)

Sørg for, at Safari har adgang til både din mikrofon og kamera.