Design og tilpas
Integrer Event App indhold med widgets

Vis sessions-, højttaler-, sponsor-, udstiller- og tilpasset listefunktionsindhold på dit websted med praktiske indlejrede widgets

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

At bygge din Event App med alle de funktioner og information, deltagerne har brug for for at netværke, have det sjovt og engagere sig, er hvert minuts indsats værd. Hvad hvis du vil sprede nogle af disse oplysninger ud over Event App til din hjemmeside eller partnerwebsteder? Widgets til undsætning! 🦸‍♀️

En højttalertype-widget, der er indlejret i et begivenhedswebsted.

Widgets er en fantastisk måde at fremme registrering ved at give uregistrerede besøgende en idé om, hvad de kan forvente af dit arrangement. Integrer en widget for at fremhæve dine nøgletalere og sessioner, give dine topsponsorer en shoutout og meget mere!

Opret en widget

1. I din Event-navigationslinje under ' Event App' skal du klikke på Promote .

2. Klik på Widgets .

3. Klik på knappen Ny widget .

4. I 'Ny widget'-modal skal du klikke på rullemenuen Funktionstype og vælge den funktion, du vil bruge til at oprette widgetten. Funktionerne omfatter:

• Dagsorden

• Højttalere

• Sponsorer

• Udstillere

• Brugerdefineret liste

De trin, der lige er beskrevet.

Uanset hvilken type du vælger, er opbygningen af ​​widgetten den samme, så denne sektion af artiklen viser og henviser til funktionstypen 'Højttalere'.

Vælg elementer

1. Når du har valgt funktionstypen, skal du indtaste et widgetnavn. Dette navn vises over elementerne i widgetten, når du indlejrer den.

Den nye widget-modal. Højttalere er valgt som funktionstype.
  2. Klik derefter på knappen Tilføj højttalere .

3. I den nye modal, der vises, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for de elementer, du vil vise i widgetten, op til 100 elementer. Hvis du har flere forekomster af den samme funktionstype i din Event App, viser kolonnen 'Funktionsnavn', hvilken funktion hvert element er en del af.

Modalen Tilføj højttalere.
  4. Når du er færdig med at tilføje elementer, skal du klikke på Tilføj højttalere for at lukke modalen.

5. Tilbage i 'Ny widget'-modal vises de elementer, du tilføjede, i området 'Valgt'. Klik og træk klyngen med seks prikker for at ændre rækkefølgen, hvori elementer vises i widgetten.

6. Klik på ikonet Indstillinger ( ) ud for et element for at fjerne det fra widgetten.

En bruger, der omorganiserer to elementer. Indstillingsmenuen for et andet punkt udvides.
  7. Klik på Gem ændringer for at afslutte oprettelsen af ​​din widget. 🎉

Gentag disse trin efter behov for at oprette så mange widgets, som du vil.

Administrer widgets

Widgets, du har oprettet, vises på siden Widgets. Klik på knappen Kopier widgetkode for at integrere widgetten på dit websted, eller klik på ikonet Indstillinger ( ) for at redigere elementvalg, forhåndsvise eller slette widgetten.

Widgets-siden. En widgets Indstillinger-menu udvides.

Indstillinger for widget-forhåndsvisning og udseende

Klik på ikonet Indstillinger ( ) ud for en widget, og klik derefter på Eksempel . På forhåndsvisningssiden er der flere måder at skræddersy widgettens udseende på:

Forhåndsvisningssiden for højttalerwidget med nummererede indikatorer, der svarer til listen under dette billede.
  1. Vis overskrift - Fjern markeringen i dette felt for at skjule begivenhedsikonet, navnet og datoen, der vises øverst i widgetten som standard.

2. Vis baggrund - Fjern markeringen i dette felt for at skjule den hvide eller sorte baggrund, der vises bag widget-elementer som standard. Da det at skjule baggrunden gør widgetten gennemsigtig, vil din hjemmesides baggrund vises bag widgetelementer i stedet.

3. Vis widgetnavn - Fjern markeringen i dette felt for at skjule widgettens visningsnavn.

1. Vis spor (kun Agenda) - Fjern markeringen i dette felt for at skjule sporboblerne fra widgetten.

2. Vis højttalere (kun dagsorden) - Fjern markeringen i dette felt for at skjule højttalerikonerne og -navnene fra widgetten.

4. Widget View (undtagen Agenda) - Vælg mellem 'Grid View' eller 'Carousel View'. 'Grid View' viser op til de første ni elementer i rækker af tre. Hvis der er mere end ni elementer i widgetten, kan brugerne rulle for at afsløre flere elementer. 'Carousel View' viser de første tre elementer, og brugere kan klikke på pilene på hver side af widgetten for at afsløre flere elementer.

5. Mørk tilstand - Aktiver denne kontakt for at skifte til en mørk baggrund med hvid tekst.

💡 Husk, hvis du aktiverer mørk tilstand eller fjerner baggrunden, skal du omhyggeligt inspicere, hvordan widgetten fungerer med dit websted, efter du har indlejret den.

Når du justerer indstillingerne, opdateres forhåndsvisningen for at afspejle dine valg.

Klik på Gem ændringer nederst på siden, når du er færdig med at justere indstillingerne.

Kopier widgetkoder

På siden Widgets skal du blot klikke på knappen Kopier widgetkode for øjeblikkeligt at kopiere koden, så du kan integrere den på dit websted. Vi stoler på, at du eller en, du arbejder med, ved, hvordan man gør det. 😉

Knappen Kopier widgetkode på siden Widgets.

Widgets i praksis

Når du har integreret en widget på et websted, kan du til enhver tid tilføje elementer til eller fjerne elementer fra widgetten, og widgetten opdateres automatisk. Ingen grund til at kopiere widgetkoden igen. 🙌

💡 Husk, nye funktionselementer føjes aldrig automatisk til widgets. Du skal manuelt vælge elementer.

Widgets indstillet til 'Carousel View' viser de første tre elementer, som illustreret på billedet nedenfor. Pile på hver side af denne visning lader besøgende på webstedet rulle for at afsløre flere elementer. Widgets indstillet til 'Grid View' viser op til de første ni elementer, og brugere kan rulle frit i widgetten for at afsløre flere elementer.

En sponsorwidget indstillet til karruselvisning indlejret på et websted.

Når en besøgende på et websted klikker på et widgetelement, vises en lille modal, hvor besøgende kan læse elementdetaljerne.

Sessionsdetaljerne modal i Agenda-widgetten.

💡 Husk, stands coverbilleder vises ikke i widgetens elementdetaljer.

Nu ved du, hvordan du opretter indholdswidgets. Vidste du, at du også kan integrere dine Webex Events Registration ?