Onsite Metrics

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

At vide, hvordan og hvornår deltagere tjekker ind på din begivenhed, hjælper med at identificere spidsbelastningstider, forvirringspunkter og mønstre for at finjustere indtjekningsoplevelsen til aktuelle og fremtidige begivenheder. Session Check-in-metrics og rapporter giver dig mulighed for at måle sessionsdeltagelse og engagement og tildele efteruddannelsespoint.

Siden Onsite Metrics giver detaljerede tællinger, procenter og sammenligninger for deltagerbegivenhedsindtjekning, herunder antallet og procentdelen af ​​registrerede deltagere, der er tjekket ind, totaler for genudskrivning af badge og oplysninger om printerbrug. Seks rapporter, der kan downloades, giver endnu flere oplysninger om hændelsescheck-in og adgang til Session Check-in-metrics.

For at få adgang til metrics skal du blot klikke på Metrics under ' Onsite' i din begivenhedsnavigationslinje.

Den netop beskrevne proces.

Metrics

Siden Metrics er det perfekte sted at finde et hurtigt, omfattende øjebliksbillede af begivenhedsindtjekningsaktivitet både under og efter indtjekning. Vi ved, at metrics kan være svære at tyde, så vi har gjort dem så klare og nemme at bruge som muligt.

For at få adgang til Session Check-in-metrics skal du læse afsnittet om eksport af rapporter i denne artikel .
,

Siden Onsite Metrics.

💡 Husk, at nogle aspekter af siden Metrics kan tage op til 15 minutter at opdatere. Klik på opdateringsikonet i øverste højre hjørne af widgetten for at gennemgå de mest opdaterede data.

Filtre

Brug filterrullemenuerne øverst på siden til kun at vise data for specifikke eksklusive grupper, indtjekningstyper eller printerplaceringer for bestemte datoer eller datointervaller.
,

Filtrene på siden Onsite Metrics.

Check-in Analytics

Dette diagram viser det samlede antal unikke indtjekninger og de eksklusive grupper eller badges med flest indtjekninger over tid. Når din begivenhed har mere end seks grupper eller badges, viser diagrammet de fem bedste, og resten er grupperet under 'Andet'. Klik på ikonerne i øverste højre hjørne for at skifte mellem linjegrafvisning og områdegrafvisning, og brug "15 min", "Hurly" eller "Daglig" til at gå endnu længere ned.

Afsnittet Check-in Analytics.

Check-in status

Dette diagram viser antallet af deltagere, der er tjekket ind og ikke tjekket ind af eksklusive grupper eller badges. Når din begivenhed har mere end ti grupper eller badges, viser diagrammet de ni med flest check-in, og resten er grupperet under 'Andet'.

Indtjekningsstatussektionen på siden Metrics.

Badge Print Placering

Dette diagram viser antallet af badges udskrevet på hver printerplacering, inklusive genudtryk, grupperet efter eksklusive grupper eller badges. Når din begivenhed har mere end syv grupper eller badges, viser diagrammet de seks bedste, og resten er grupperet under 'Andet'.

Afsnittet Badge Print Location på siden Metrics.

Indtjekningstype

Dette diagram viser antallet og procentdelen af ​​deltagere, der tjekkede ind ved at søge på deres navn eller scanne en QR-kode.

Genoptryk

Dette diagram viser det samlede antal badgeoptryk med genoptryk efter eksklusive grupper eller badges. Når din begivenhed har mere end syv grupper eller badges, viser diagrammet de seks med flest genoptryk, og resten er grupperet under 'Andet'.

Afsnittene Indtjekningstype og Genudtryk på siden Metrics på stedet.

Deltageroversigt

Dette diagram viser hver eksklusive gruppes tilknyttede badge og antallet af registrerede, checkede ind, ikke checket ind, genoptryk og check-ins pr. printerplacering. Klik på en kolonneoverskrift for at sortere tabellen efter den kolonne.

Deltageroversigtssektionen på siden Onsite Metrics.

Eksporter rapporter

Der er seks Onsite metrics-rapporter, der kan downloades, for at hjælpe dig med at blive nørdet med dataene i dit foretrukne regnearksprogram. 🤓 📈

Du skal blot klikke på knappen Eksporter rapport og vælge mellem en af ​​følgende muligheder.

Knappen Eksporter rapport udvides.

Event Check-in rapporter

Deltager/Tjek ind rapport

Denne rapport viser hver deltagers personlige kontaktperson, billet, ID, QR-kode og indtjekningsoplysninger. Hvis du har inkluderet spørgsmål fra dine registreringsskemaer på check-in-siden, vises disse i separate kolonner. Her er de nøjagtige felter:

• Unik identifikator

• Fornavn

• Efternavn

• Email adresse

• Titel

• firmanavn

• Beliggenhed

• Profilbillede

• Billetnummer

• Billetnavn

• Eksternt ID

• QR kode

• Trykt værdi på badge

• Check-in status

• Indtjekningsdato

• Indtjekningstid

• Printerens navn

• Udskriv antal

• {Registreringsspørgsmål}

Eksklusiv grupperapport

Denne rapport viser antallet af deltagere pr. eksklusiv gruppe, og hvor mange der har tjekket ind efter antal og procentdel. Her er de nøjagtige felter:

• Unik identifikator

• Eksklusiv gruppe

• Trykt værdi på badge

• Total

• Tjekket ind

• % Tjekket ind

Deltageroversigtsrapport

Denne rapport indeholder de samme oplysninger som afsnittet Deltageroversigt på siden Metrics. De sidste kolonner i rapporten viser placeringen for hver printer som angivet på indtjeknings-iPad'erne .

• Eksklusiv gruppe

• Badge navn

• Registreret

• Tjekket ind

• Ikke tjekket ind

• Genoptryk

• Placeringer...

Session Check-in rapporter

Sessionssammendrag rapport

Denne rapport viser Session Check-in detaljer for hver Session i din Begivenhed inklusive første og sidste check-in og check-out tider og det samlede antal. Her er de nøjagtige felter:

• Sessions navn

• Sessions placering

• Dagsorden

• Session starttid

• Sluttidspunkt for session

• Første indtjekningstid

• Sidste indtjekningstid

• Første udtjekningstid

• Sidste udtjekningstid

• Check-in tæller

• Check-out Count

• Antallet af flere check-in

Sessionsspecifikke opsummeringsrapport

Ved at klikke på denne rapport downloades en zippet mappe, der indeholder én .xlsx-fil for hver session i din begivenhed, der har Session Check-in aktiveret. Hvis du tildeler efteruddannelsespoint baseret på sessionsindtjekningsdata, er denne eksport noget for dig! Hver fil indeholder følgende oplysninger for hver deltager, der tjekkede ind på sessionen:

• Unik identifikator

• Fornavn

• Efternavn

• Email adresse

• Titel

• firmanavn

• Beliggenhed

• Eksklusiv gruppe

• Grupper

• Indtjekningstid - Flere indtjekninger af den samme deltager er angivet i separate rækker.

• Udtjekningstid

• Varighed - Den samlede forløbne tid fra en deltagers sidste indtjekningstidspunkt og til deres udtjekningstidspunkt.

Session Deltager Metrics

Denne rapport indeholder alle indtjekningsoplysninger fra hver session i din begivenhed, hvor sessionsindtjekning er aktiveret. Filen indeholder følgende oplysninger for hver deltager, der har tjekket ind på en session:

• Unik identifikator

• Fornavn

• Efternavn

• Email adresse

• Titel

• firmanavn

• Beliggenhed

• Eksklusiv gruppe

• Grupper

• Session

• Sessions placering

• Check-in enhedsnavn

• Indtjekningstid - Flere indtjekninger af den samme deltager er angivet i separate rækker.

• Check-out enhedsnavn

• Udtjekningstid

• Varighed - Den samlede forløbne tid fra en deltagers sidste indtjekningstidspunkt og til deres udtjekningstidspunkt.

Del metrics

Vil du dele disse målinger med kunder eller interessenter (eller blot prale med en ven)? Klik på knappen Get Shareable Link i øverste højre hjørne af Onsite Metrics-siden! Alle med linket kan få adgang til siden Metrics - ingen login påkrævet. 🔓

Knappen Få delbart link.

Nu ved du alt om at bruge Onsite metrics! Vil du have endnu flere målinger? Se vores artikel om begivenhedsregistrering .