Webex Events Streaming
Webex Events Production Studio Speaker Instruktioner

Det væsentlige og bedste praksis for at tale i en Webex Events Production Studio livestream.

Emily van der Harten avatar
Skrevet af Emily van der Harten
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Tillykke! Du er blevet inviteret til at deltage i en Webex Events Production Studio udsendelse som taler. Følg denne guide for at sætte dig op til en vellykket livestream. Hvis din stream-vært eller begivenhedsarrangør ikke allerede har inviteret dig til en øvesession, så bed dem om en, så du er helt tryg, når det er tid til at gå live!

Forbered dig på udsendelsen

Hvis du deltager i udsendelsen fra et netværk, der er sikret med en firewall eller webfilter, skal du muligvis tilføje Studio-URL'erne til din tilladelsesliste. Vi anbefaler på det kraftigste, at du sender vores artikel om domænetilladelsesliste til din IT-repræsentant og beder dem om at tilføje undtagelser for alle Webex Events Production Studio URL'er.

For den bedste Studio-oplevelse skal du sørge for at have følgende:

• En bærbar eller stationær computer med et webcam og en pålidelig mikrofon. Du kan også deltage i studiet ved hjælp af din mobile enhed.

• En anden skærm er nyttig, når du deler din skærm.

• En opdateret version af Chrome på din computer eller Android-enhed. Til iOS-enheder skal du bruge den mest opdaterede version af Safari.

• En stærk internetforbindelse, så alle kan se og høre dig så tydeligt som muligt. Ideelt set foretrækkes en uploadhastighed på 10 Mbps eller højere . Hvis det er muligt, skal du tilslutte din computer til din router med et ethernet-kabel i stedet for at bruge WiFi.

• Vi anbefaler, at du bærer øretelefoner eller hovedtelefoner med ledning for at forhindre lydekko.

• Sørg for, at du ikke bruger VPN under livestreamen.

Deltag i udsendelsen

Når tiden kommer, skal du følge disse trin for at komme ind i Webex Events Production Studio:

1. Værten skal give dig et link før streamen. Åbn linket i din browser for at gå til Studio "green room", hvor du kan gøre dig klar, inden du går ind i Studiet.

2. Der vises en prompt i din browser, der beder dig om at give mikrofon og kamera adgang, før du går ind i "det grønne rum". Klik på Tillad .

'Tillad'-knappen på browserens prompt for at give mikrofon og kamera adgang.
  3. Nu er du i det "grønne rum"! Før du går ind i studiet, skal du tilføje et profilbillede, der vises, når dit kamera er slukket i studiet.

1. Sluk dit kamera.

2. Klik på Skift billede på profilbilledets pladsholder.

3. Upload dit profilbillede.

Det
  4. Klik på knappen Indstillinger (⚙️) under videoeksemplet, og brug fanerne til at kontrollere videoinput, lydinput og lydoutput , indstille lys tilstand eller mørk tilstand for studiets udseende og spejle din video.

Knappen 'Indstillinger' og indstillingsmodal.
    • Vi anbefaler stærkt at bruge kablede hovedtelefoner, så du kan lytte til de andre højttalere uden lydekko i livestreamen.

• Hvis din internetforbindelse er langsom, kan du overveje at indstille din videoopløsning til en lavere kvalitet. Du kan også ændre dette efter at have gået ind i studiet, hvis det er nødvendigt. Spørg en vært, hvis du ikke er sikker på, hvad du skal gøre.

• Selvom du kan slå ekkoannullering og støjdæmpning fra, anbefaler vi, at du holder disse indstillinger slået til.

5. Indtast til sidst dit fulde navn under overskriften ' Dit navn'. Spørg værten og spørg, om de har specifikke instruktioner om, hvordan du formaterer dit viste navn, såsom at inkludere dit organisationsnavn eller dine pronominer.

6. Når du er klar, skal du klikke på Enter Studio .

Knappen 'Enter Studio' i

I studiet

Værten får besked, når du går ind i studiet, selvom du ikke vil være synlig eller hørbar for deltagere, før værten starter streamen og føjer dig til scenen. Et panel til højre for dit højttalerkort fortæller dig, om du er på scenen.

Beskederne på scenen og uden for scenen, der vises ved siden af ​​et højttalerkort.

Studio funktionalitet til højttalere

Mens værten styrer, hvornår og hvordan dit videofeed og skærmdeling vises i strømmen, er der nogle Studio-elementer, du kan administrere.

Rediger navn, forlad scenen, profilbillede og indstillinger

Klik på ikonet med tre prikker ved siden af ​​dit navn på dit højttalerkort, og vælg Rediger navn for at opdatere det navn, der vises på dit højttalerkort. Klik på Forlad scenen for at fjerne dig selv fra scenen.

Menuen med tre prikker på et højttalerkort udvides.

Klik på ikonet Indstillinger (⚙️) for at redigere de samme mikrofon-, kamera- og kvalitetsindstillinger som i det "grønne rum", før du tiltrådte studiet. Du kan også opdatere dit profilbillede og visningsnavn.

'Indstillinger'-ikonet og indstillingsmodal.

Slå video og lyd fra

Klik på mikrofon- eller kameraikonerne under videopanelet for at slå dem fra eller til. Du kan også klikke på mikrofonikonet på dit højttalerkort for at slå lyden fra eller til.

Mikrofon- og kameraikonerne i Studio-kontrolmenuen.

Producenten kan også sende dig en anmodning om at slå din mikrofon til. På prompten, der vises, skal du klikke på Genaktiver mig for at slå dig selv til.

Prompten "Slå dig selv til", der vises, når en producer anmoder om at slå lyden til for en højttalers mikrofon.

Del din skærm

Klik på knappen Del i kontrolpanelet under dit højttalerkort for at dele din skærm. Læs prompten 'Tip til skærmdeling', og klik derefter på knappen Del skærm .

💡 Husk, du kan markere afkrydsningsfeltet 'Vis ikke disse tips igen' for at gå direkte til skærmdelingsmodal, næste gang du deler din skærm.

'Del skærm'-knappen på 'Skærmdelingstips' modal.

Afhængigt af din browser kan den skærmdelingsmodal, der vises, være lidt anderledes end det følgende skærmbillede. De fleste browsere giver de samme tre muligheder for at dele hele din skærm, et bestemt vindue eller en bestemt browserfane.

💡 Husk, vi anbefaler kun at dele det specifikke vindue eller fane, du vil vise i strømmen, medmindre du skal skifte mellem flere applikationer eller faner.

Modal til skærmdeling. Et vindue til deling er valgt.

Hvis du har brug for seere til at høre din computers lyd, skal du dele en bestemt fane og markere afkrydsningsfeltet Del fanelyd i nederste venstre hjørne af modalen.

Hvis du har brug for at dele en PowerPoint og holde øje med studiet på samme tid, er en anden skærm praktisk. Har du ikke en ekstra skærm? Præsenter fra en browserfane ved hjælp af Google Slides eller en PowerPoint, der er indlæst i SharePoint, og del kun præsentationsbrowserfanen, så du kan skifte mellem præsentationen og Studio uden at vise dit publikum for meget. 🙈

💡 Husk, det er normalt bedst at starte din skærmdeling lige efter, du har tilmeldt dig studiet - selv før streamen er live. Dette lader værten planlægge fremad og undgå forhastede eller akavede tavsheder.

Din skærmdeling vises som et kort ved siden af ​​dit højttalerkort, og et panel til højre fortæller dig, om værten har tilføjet din skærmdeling til scenen. Når værten føjer din skærmdeling til scenen, vises den i livestream-forhåndsvisningen.

Et skærmkort, der vises på scenen i en Studio-livestream.

Klik på knappen Stop deling i kontrolpanelet, når du er færdig med at dele din skærm.

Studio Chat

Studio Chat- fanen lader dig sende en chat til værter og højttalere i studiet. Send beskeder til alle i studiet med fanen 'Gruppechat', eller brug fanen 'Direkte chat' for at have en en-til-en-chat med nogen i studiet. Disse er gode, hvis du har tekniske spørgsmål til værten eller ideer til at dele med andre talere under livestreamen!

Fanen Gruppechat i Studio Chat-panelet.

Målgruppe (chat, spørgsmål og svar og afstemning)

Gennemgå deltagernes chatbeskeder, spørgsmål og svar-spørgsmål og afstemningsresultater på fanen Målgruppe, hvis værten aktiverer disse for strømmen. Inden streamen går live, skal du bede din vært om vejledning i at reagere på publikumsinteraktioner.

💡 Husk, du skal svare direkte til seerne i livestreamen. Der er ingen mulighed for at skrive svar på målgruppeinteraktioner i Studio.

Chat-fanen i målgruppepanelet i studiet.

Under streamen kan værten vise en chatbesked, et spørgsmål eller en afstemning på scenen, som vises nederst i livestreamen.

En chatbesked vist på scenen til en livestream, der siger:

Forlad studiet

Når hele livestreamen er afsluttet, og du er klar til at forlade studiet, skal du klikke på X- knappen i kontrolpanelet nederst på skærmen eller blot lukke din browserfane.

X-knappen i Studio kontrolpanel plejede at forlade studiet.

Hvis du har spørgsmål om dit ansvar og din adfærd under en livestream, så tøv ikke med at kontakte din vært!