Introduktion til Webex Events Production Studio
Skrevet af Emily van der Harten
Opdateret i de sidste 15 minutter

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Webex Events Production Studio er vores indbyggede broadcasting-studie, der er meget tilpasseligt og nemt at bruge, og det kræver ingen downloads eller ekstern software. Webex Events Production Studio er inkluderet med en Webex Events streamingkredit sammen med Webex Events Simulive og Webex Events RTMP Player . Brug en eller alle af disse i dine sessioner eller livestream-funktioner .

💡 Husk, Webex Events Production Studio er kun tilgængelig med betalte planer.

Denne artikel giver et overblik over Webex Events Production Studio. Fortsæt med at læse for at lære mere!

Et Webex Events Production Studio livestream Agenda Session i webappen.

Webex Events Production Studio fordele

Brand alt i studiet

Med Webex Events Production Studio kan du tilpasse din livestream fuldt ud med dit eget branding, inklusive farver, logoer og baggrunde.

Du kan uploade videoer, GIF'er og billeder og tilføje dem til din stream, hvilket betyder, at der er masser af muligheder for at fremvise sponsorer - selv med sponsorvideoer!

Forbind med dit publikum

Engager dig med dit publikum i realtid ved at vise seerchat, Q&A-spørgsmål og afstemninger i din livestream. Ikke alene er dette en spændende måde at komme i kontakt med dit publikum på og fremhæve deres deltagelse, det er også en fantastisk måde at opmuntre folk til at chatte og stille flere spørgsmål. Webex Events Production Studio giver dig endda mulighed for at "stjerne" chats og spørgsmål, som holder dem på en separat liste og hjælper dig med at vise dem i din stream, når tiden er inde.

En afstemning vist på scenen i Webex Events Production Studio.

Få kontakt med flere mennesker ved at tilføje support for lukket billedtekst , inklusive vores helt egne Webex Events Closed Captions & Translations , som er inkluderet uden ekstra omkostninger!

Enkel og pålidelig

Vi byggede Webex Events Production Studio for at sikre, at alle kan skabe professionelle livestreams. Du vil blive overrasket over, hvor sjovt og enkelt det er at arrangere en begivenhed med høj produktionsværdi!

Drive deltagelse

Webex Events Production Studio kommer med så mange værktøjer, der letter deltagernes handling og engagement. Det er enkelt og effektivt at tilføje en call-to-action eller anden vigtig besked med bannere og tickers, og du kan gøre det ad hoc baseret på, hvad der sker i chatten eller livestreamen. Du kan også bruge en tilpasset fane til at indlejre indhold i din livestream, f.eks. en sessionsundersøgelse!

Animeret GIF for at tilføje et banner og en ticker til en livestream i Webex Events Production Studio.

Del forudindspillet indhold

Hvis du har en teaser-video forud for begivenheden, en tilpasset nedtælling eller et sponsorhjul at spille før din livestream, så har vi dig dækket! Vil du afspille en længere video for dit publikum? Det kan du også.

Animeret GIF af en forudindspillet videonedtælling, der afspilles i en Webex Events Production Studio-livestream.

Vil du have, at hele din stream skal være forudindspillet og afspillet på et planlagt tidspunkt, som om det var live? Webex Events Simulive kan være noget for dig!

Ingen software downloads

Webex Events Production Studio er en komplet live streaming løsning bygget i skyen. Du behøver ikke andet end en computer med mikrofon, kamera, høretelefoner og ordentligt internet for at komme i gang. For at give højttalere adgang til studiet deler du blot et link med dem, og de kan tilslutte sig dit studie på en computer eller mobilenhed - ingen login påkrævet. 🙌

💡 Husk, værter skal altid tilslutte sig studiet fra en computer.

Passer Webex Events Production Studio godt til mit arrangement?

Webex Events Production Studio er et kraftfuldt værktøj til at skabe professionelle streams med lethed. Det er dog ikke sikkert, at det passer godt til enhver begivenhed. Her er et par overvejelser, når du skal beslutte, om Webex Events Production Studio er det rigtige for dig.

💡 Husk, Webex Events Production Studio og Webex Events RTMP -afspilleren er inkluderet i alle betalte planer, så du kan mixe og matche afhængigt af dine behov for hver livestream!

Ikke et videohostingsværktøj

Webex Events Production Studio hoster ikke dine streamoptagelser direkte, så folk kan vende tilbage og se. Optagelser fra studiet uploades dog automatisk til Video Center . Det er nemt at tilføje optagelser til sessioner, livestream-funktioner, højttalerprofiler og mere, så deltagerne kan få adgang til disse optagelser i Event App. Læs vores artikel om at tilføje optagelser til din Event App for mere information.

Spørg dit AV-team

Hvis du arbejder med et AV-firma, så lad dem vide om Webex Events Production Studio og RTMP Player , så de kan give input til, hvilken løsning der er bedst for dem og din begivenhed. Nogle begivenheder kræver muligvis avanceret udsendelsessoftware. For mere om RTMP Player, læs vores Introduktion til Webex Events RTMP Player artikel !

Webex Events Production Studio funktioner og detaljer

Gennemgå følgende tabel for at få et overblik over Webex Events Production Studio funktionalitet.

Browsere

Den seneste version af Chrome på computere og Android-enheder og den seneste version af Safari på iOS-enheder.

Højttalere

Op til 13 personer kan være i studiet eller på scenen ad gangen.

Brugerdefineret branding

Farve, logoer, baggrunde

Brugerdefinerede medier

Upload videoer og billeder

GIF'er

Ja — Upload logoer, baggrunde og billeder som GIF'er.

Videokrav

Upload MP4-, AVI-, MPG-, MPEG- eller MOV-filer, der ikke er større end 8 GB hver. Den anbefalede størrelse for videoer er 1920 x 1080 px.

Medvirkende chat og spørgsmål og spørgsmål

Stjernechat og Q&A-spørgsmål for at holde dem på en separat liste, så du nemt kan finde og bruge dem senere under streamen.

Fremhæv publikumchat, spørgsmål og svar og afstemninger i livestreamen

Ja

Bannere og tickers

Ja

Webex Events Support

Start en chat med vores fantastiske supportteam til enhver tid direkte fra studiet.

Tilpasset fane

Ja

Skærmdeling

Ja

Brugerdefinerede højttaler taglines/pronominer

Ja

Gæstelydstyrke/mute kontrol

Ja

Spejl kamera indstilling

Ja

Understøttelse af højttaler mobilenhed

Ja

Fjern højttalere fra studiet

Ja

Styrken af ​​gæstenetværksforbindelse

Ja

Privat talegruppechat

Ja

Privat taler én til én chat

Ja

Indstillinger for lys og mørk tilstand

Ja

Gå live flere gange

Ja

Optagelser automatisk i Video Center

Ja

Stream optagelse maks. længde

Op til 12 timer

Stream optagelsesformat

MP4 video

Stream kvalitet

1080p FHD eller 720p HD opløsning

Stream optagelser tilgængelige

På ubestemt tid

Klar til at lære mere? Læs vores artikel Kom godt i gang med Webex Events Production Studio for mere information!