IT opsætning og ressourcer
Hvilke enheder, browsere og operativsystemer fungerer med Webex Events?
Hvilke enheder, browsere og operativsystemer fungerer med Webex Events?
Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Webex Events Web App

Enhver tablet, bærbar computer eller stationær computer, der kan køre en af ​​nedenstående browsere, kan få adgang til en Webex Events Web App.

💡 Husk, brug altid den nyeste version af din browser for den bedste oplevelse.

Vi understøtter i øjeblikket følgende browsere:

• Google Chrome (anbefales)

• Firefox

• Safari*

• Microsoft Edge

*Videorum-funktionen fungerer muligvis ikke som forventet i Safari-browseren.

Webex Events App, Branded Apps, Lead Retrieval

Webex Events App (tidligere Socio), Branded Apps og Lead Retrieval by Webex Events er tilgængelige for Apple- og Android-enheder.

Minimum iOS-version: 15

Minimum Android-version: Android 9

Webex Events Onsite app

Webex Events Onsite appen er tilgængelig til Apple-enheder.

Minimum iOS- og iPadOS-version: 15