IT opsætning og ressourcer
Aktiver Webex Events (tidligere Socio) for din Webex-organisation
Aktiver Webex Events (tidligere Socio) for din Webex-organisation

Instruktioner til Webex-organisationsadministratorer

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Hvis du er Webex-kunde med en Webex-organisation, har du muligvis også adgang til Webex Events (tidligere Socio)-tjenester via Control Hub . Denne artikel viser dig, hvordan du får adgang til, administrerer og begynder at bruge Webex Events platformen.

Kom godt i gang

For at komme i gang skal din Cisco-partner bruge Cisco Commerce Workspace-appen og derefter Partner Hub til at oprette din organisation og give dig en administratorkonto (fuld administrator). Hvis du ikke er sikker på, hvem din Control Hub-administrator er, kan du starte en chat med vores supportteam, så kan vi hjælpe.

Når din Cisco-partner har oprettet din konto, modtager du en e-mail med besked om, at tjenesterne er klar til at blive klargjort. Klik på knappen Konfigurer din tjeneste i e-mailen, og udfyld formularen.

Nu er du klar til at administrere Webex Events tilladelser og begynde at bruge Webex Events platformen.

Tjek Webex Events abonnementsstatus

Først skal du sørge for, at Webex Events vises på din abonnementsliste. Log ind på Control Hub på https://admin.webex.com , gå til fanen Konto , og klik derefter på fanen Abonnementer . På fanen Licensoversigt under Begivenheder finder du ' Webex Events'.

💡 Husk, hvis denne post ikke er på din konto efter bestilling af Webex Events, skal du logge ud af Control Hub og derefter logge ind igen.

Kontoside i Control Hub, der viser et abonnement på Webex Events (tidligere Webex Events)

Administrer Webex Events tilladelser i Control Hub

💡 Husk, hvis du kun vil have folk til at samarbejde med dig i Webex Events, inviter dem via Webex Events platformen i stedet for Control Hub.

Som Webex Events administrator har du adgang til alle de produkter og funktioner, som Webex Events platformen har at tilbyde, og du kan give adgang til andre i din Webex-organisation.

For at tildele Webex Events -administratorrollen til en eller flere brugere i din organisation skal du følge instruktionerne i artiklen Tildel organisationskontoroller i Control Hub . Du kan tildele Webex Events administratorrollen til et ubegrænset antal personer.

Start Webex Events platformen fra Control Hub

Log ind på Control Hub , gå til begivenhedssiden, og klik på Start Webex Events portal .

💡 Husk, startknappen er inaktiv, hvis du ikke har Webex Events administratorrollen.

Fanen Hændelser i Control Hub med knappen Start Webex Events-portal angivet.

Webex Events platformens login-side åbner i en ny browserfane med din e-mailadresse forududfyldt. Første gang du logger ind, skal du acceptere Webex Events sikkerhedstilladelser, så du kan logge ind med din Webex-konto.

Næste skridt

Klar til at bygge noget fantastisk i Webex Events platformen? Start med disse ressourcer!

• Velkommen til Webex Events Platform - En kort introduktion til brug af Webex Events platformen - din hub til opsætning og styring af alt relateret til Webex Events. Webex Events vidensbase, du læser lige nu, har et væld af altid opdateret information om hver eneste ting, du kan gøre med Webex Events.

• Webex Events funktioner og funktionalitet læringsplan på Webex Events Academy - Webex Events funktioner og funktionalitet læringsplan inkluderer et introduktionskursus for hvert produkt i Webex Events suite. Efter at have opnået certifikatet i slutningen af ​​læringsplanen, vil eleven blive en Webex Events superbruger, være i stand til at beskrive hvert produkts funktionalitet og fordele og vide, hvor han skal henvende sig for at få mere information.

• Hvis du kun ønsker, at folk skal samarbejde med dig i Webex Events, kan du læse vores artikel Inviter administratorer til dit team og Administrer teamindstillinger for at få detaljer om administration af Webex Events teammedlemmer.