Webex Events Closed Captions & Translations

Brug vores indbyggede billedtekstløsning, der følger med Webex Events Production Studio, Webex Events RTMP Player, Simulive og Video on Demand

Emily van der Harten avatar
Skrevet af Emily van der Harten
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

At give mulighed for at bruge undertekster og oversættelser under din livestream giver deltagerne en tilgængelig oplevelse og åbner døren for et globalt publikum. Selvom opsætning af billedtekster og oversættelser med en tredjepart ofte indebærer ekstra omkostninger og koordinering, er Webex Events Closed Captions & Translations inkluderet i din streamingkredit uden ekstra omkostninger!

Webex Events Closed Captions & Translations bruger maskinlæring til at generere livestream-undertekster og oversættelser på over tredive sprog i Agenda Sessions og Live Stream-funktioner. I webversionen og mobilappen viser billedtekster automatisk det sprog, som deltagerne har angivet i deres appprofilindstillinger.

Webex Events undertekster og oversættelser på webappen og mobilappen.

Fortsæt med at læse for at lære, hvordan du opsætter og bruger Webex Events Closed Captions & Translations, og gå ikke glip af ofte stillede spørgsmål til sidst. 📖

Aktiver Webex Events Closed Captions & Translations

Webex Events Closed Captions & Translations er kompatibel med følgende live streaming platforme:

1. Når du opretter en Livestream-funktion eller -session , skal du vælge enten ' Production Studio', ' RTMP Player' eller 'Simulive' som Stream-udbyder.

💡 Husk, for sessioner skal du aktivere "Aktiver Live Stream", før du vælger en mulighed fra Live Stream-rullemenuen.

2. Aktivér derefter "Aktiver lukkede billedtekster".

3. Vælg Webex Events Closed Captions & Translations fra rullemenuen Closed Captions Provider.

Ikonet for lukkede billedtekster og indstillinger på mobilappen.

⚠️ Forsigtig! Deaktivering eller skift til eller fra Webex Events Closed Captions & Translations genererer en ny Studio-URL og højttaler-URL. Sørg for at sende højttalerens URL-adresse, når du har gemt dine ændringer.

4. Klik på Gem ændringer , når du er færdig. Så nemt er det!

Nu kan deltagere aktivere undertekster og vælge et sprog, mens de ser dine livestreams.

Webex Events Closed Captions & Translations i praksis

Nu hvor du ved, hvordan du aktiverer Webex Events Closed Captions & Translations, lad os udforske deltageroplevelsen på webversionen og mobilappen.

Lukkede billedtekster og oversættelser på webversionen

Når deltagere deltager i en livestream på webversionen af ​​Event App, klikker de på "CC"-ikonet under nederste højre hjørne af livestreamen og vælger et sprog fra rullemenuen. Derefter vises billedtekster under livestreamen.

Webex Events undertekster og oversættelser i en livestream på webappen

Undertekster og oversættelser på mobilappen

Når deltagere deltager i en livestream på mobilappen, har de adgang til et 'CC'-ikon og et 'Sprog'-ikon.

Sprogmenuen for lukkede billedtekster på mobilappen.

For at aktivere billedtekster skal deltagerne trykke på CC-ikonet, eller de kan vælge et sprog. Ved at trykke på sprogikonet åbnes et vindue med en liste over understøttede sprog. Valg af sprog aktiverer automatisk billedtekster.

Sprogmenuen for lukkede billedtekster på mobilappen.

Mobilappen viser undertekster i nogle få formater. Som standard vises billedtekster under livestreamen. For at vise fuld billedteksttilstand uden video skal deltagerne blot stryge op på deres mobilenhed. De kan også vise billedtekster i liggende tilstand ved at dreje deres telefoner vandret.

Webex Events Closed Captions and Translations fuld billedteksttilstand og liggende tilstand på mobilappen.

💡 Husk, landskab understøtter ikke fuld billedteksttilstand.

Nu ved du alt om opsætning og brug af Webex Events Closed Captions & Translations. Læs ofte stillede spørgsmål nedenfor for at lære endnu mere!

Ofte stillede spørgsmål

Her er nogle almindelige spørgsmål og svar, vi har samlet for at hjælpe dig med at lære mere om Webex Events Closed Captions & Translations.

Hvilke livestream-udbydere arbejder Webex Events Closed Captions & Translations med?

Webex Events Closed Captions & Translations arbejder med følgende stream-udbydere på mobilappen og weboplevelsen:

• Webex Events Production Studio

• Webex Events RTMP Player

• Webex Events Simulive

• Video on Demand

Webex Events Closed Captions & Translations er ikke tilgængelig for følgende:

• Videorum

• En-til-en videochat

Hvor meget koster Webex Events Closed Captions & Translations ?

Det er inkluderet gratis, når du køber Webex Events Streaming.

Hvor mange sprog kan oversættes i en enkelt strøm?

Webex Events Closed Captions & Translations understøtter 35 sprog — indtil videre. 😉 Læs hele vores liste over tilgængelige sprog for flere detaljer.

Hvor nøjagtige er billedtekster og oversættelser?

Webex Events Closed Captions & Translations bruger den samme teknologi som Webex Meetings, så du kan forvente det samme niveau af nøjagtighed som beskrevet i dette Webex blogindlæg . Sammenfattende er maskiner ikke perfekte, så Webex Events Closed Captions & Translations er ikke så nøjagtige, som et menneske kan være.

Hvis du har brug for nøjagtigheden af ​​menneskelig billedtekst og oversættelse til din livestream eller simulive indhold, skal du bruge en alternativ tredjepartsudbyder som Syncwords. Lær mere i vores artikel om Webex Events Streaming .

Er billedtekster understøttet på både mobilappen og webversionen?

Ja! Både mobilappen og webversionen understøtter Webex Events Closed Captions & Translations.

Kan deltagere aktivere billedtekster til videoer på sponsor-, højttaler- og brugerdefinerede listeelementer?

Ja, hvis du uploader videoen til Video Center , og du aktiverede undertekster for videoen, da du uploadede den.

Har Webex Events Production Studio -optagelser i Video Center automatisk undertekster?

Nej. Selvom optagelser fra alle Webex Events Production Studio streams automatisk tilføjes til Video Center, er undertekster ikke tilgængelige for disse optagelser. For at tilføje billedtekster til en Production Studio optagelse skal du downloade optagelsen og derefter uploade den til Video Center igen, og sørg for at aktivere lukkede billedtekster i upload-modalen. Få mere at vide i vores Video Center artikel .

Er lydoversættelser understøttet?

På nuværende tidspunkt leverer Webex Events Closed Captions & Translations ikke lydoversættelser. Hvis du har brug for lydoversættelser til din livestream eller simulerende indhold, skal du bruge en alternativ tredjepartsudbyder som Interprefy. Få mere at vide i vores artikel om Webex Events Streaming .

Tilføjer Webex Events Closed Captions & Translations en forsinkelse til livestreamen?

Når du aktiverer Webex Events Closed Captions & Translations, starter streamingen med en forsinkelse på 30 sekunder for at give mulighed for behandlingstid for undertekster. Dette påvirker personlige talere, der adresserer spørgsmål og svar med et hybridt publikum. Personlige deltagere i sessionen, der bruger billedtekster i livestreamen, vil også bemærke denne forsinkelse.

Hvilke talte sprog understøttes?

Webex Events Closed Captions & Translations oversætter i øjeblikket kun fra talt engelsk. For at undertekster skal fungere, skal alle i sessionen tale engelsk.

Vi anbefaler at bruge SyncWords eller Interprefy til sessioner og livestreams med flersprogede højttalere. For mere information om vores anbefalede tredjeparts billedtekstudbydere, se vores artikel om Webex Events Streaming .

Er seerne nødt til at vælge deres sprog igen, hvis de forlader og derefter tilslutter sig en livestream igen?

Hvis en deltager forlader en livestream og slutter sig til den igen, vil det sprog, de oprindeligt valgte, forblive den valgte sprogindstilling. De bliver dog nødt til at aktivere undertekster igen.

Vil højttalere have adgang til live undertekster i Webex Events Production Studio?

Foredragsholdere og begivenhedsarrangører kan ikke bruge live undertekster i Webex Events Production Studio. Kun deltagere i Event App kan bruge undertekster i livestreamen.

Kan jeg downloade en udskrift af billedteksterne fra en livestream?

På nuværende tidspunkt understøtter Webex Events Closed Captions & Translations ikke download af teksttransskription.

Nu hvor du ved alt om Webex Events Closed Captions & Translations, kan du gå over til vores artikel om Best Practices for livestreaming for at få tip til at være vært for en fantastisk livestream!