Begivenhedscheck-in på Onsite og fejlfinding af badgeudskrivning FAQ
Begivenhedscheck-in på Onsite og fejlfinding af badgeudskrivning FAQ

Spørgsmål og svar til personale og frivillige ved event check-in

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Disse ofte stillede spørgsmål hjælper indtjekningspersonale og frivillige med at fejlfinde problemer, der kan opstå med forbindelse, Onsite App og badgeudskrivning under indtjekning. Nogle løsninger kræver, at du logger ind på Webex Events platformen . Hvis du ikke har en Webex Events platformkonto, anbefaler vi kraftigt at bede din begivenhedsarrangør om hjælp.

Vores artikel om Zebra-printeropsætning er også tilgængelig for at hjælpe dig med printeropsætning og fejlfinding.

Forbindelse

Hvad er den anbefalede internethastighed for at udskrive Onsite badges?

Vi anbefaler mindst 5 Mbps upload- og downloadhastighed. Uanset om din router bruger spillestedsinternet eller et SIM-kort til internetforbindelse, skal du altid teste internethastigheden på det sted, hvor du vil placere dine check-in-stationer.

Hvordan forbinder jeg min router til internettet?

Udstyr lejet fra vores foretrukne leverandør, Choose 2 Rent, inkluderer en router med et allerede installeret SIM-kort. Kort efter at routeren er tændt, vil den automatisk oprette forbindelse til internettet.

Hvis udstyret kom fra en anden leverandør, har routeren muligvis stadig et SIM-kort, eller du skal muligvis tilslutte et netværkskabel fra spillestedet til routerens WAN-port. Spørg din begivenhedsarrangør for mere information.

Min router kan ikke oprette forbindelse til internettet.

Hvis din router har et SIM-kort, betyder ingen forbindelse eller dårlig forbindelse normalt, at routeren er placeret et sted, hvor cellesignalet ikke når, såsom en kælder eller et hjørne af spillestedet. Hvis internettet er langsomt, eller signalet er dårligt, kan du prøve at flytte routeren til en anden placering uden at afbryde forbindelsen fra printeren/printerne. Tal med din begivenhedsarrangør om at flytte check-in til et sted, hvor mobilsignalet er bedre.

Hvis din router er forbundet til spillestedets internet med et netværkskabel, skal du sørge for, at kablet er solidt forbundet i begge ender. Spørg stedets personale om hjælp, hvis det er nødvendigt.

Hvordan forbinder jeg min printer til internettet?

Tilslut blot et netværkskabel til printeren og til en af ​​de nummererede LAN-porte på routeren. Slut ikke printeren til routerens WAN-port.

Hvordan forbinder jeg min indtjekningsenhed til internettet?

1. Tænd for routeren, og vent cirka et minut, indtil den er fuldt opstartet.

2. Find WiFi-netværkets navn og adgangskode på bagsiden eller siden af ​​routeren.

3. Åbn iPad eller iPhones Indstillinger.

4. Tryk på WiFi.

5. Tryk på det rigtige netværk.

6. Indtast adgangskoden, og tryk derefter på Deltag .

Betjening af Onsite App

Hvilken iPadOS/iOS-version understøtter Onsite ?

Onsite App fungerer med version 14.0 eller nyere af Apple iPadOS og iOS.

Hvad er navnet på Onsite App i Apple App Store?

Det officielle navn i Apples katalog er Onsite by Webex Events (Socio) . Når du har downloadet appen, vises den på enhedens startskærm som Onsite .

Hvordan logger jeg ind på Onsite App?

Brug en Webex Events platformkonto til at logge ind på Onsite App. Hvis du er medarbejder eller frivillig, så spørg eventarrangøren om hjælp til at logge på, hvis de ikke allerede har givet instruktioner.

Hvis du er arrangør med en eksisterende platformskonto, og du har brug for hjælp til at logge ind, kan du se vores artikel om opdatering af din Webex Events platformkontos e-mail og adgangskode .

Hvordan ved jeg, hvilken printer jeg skal vælge?

Hvis der er flere printere i brug ved check-in, skal du sørge for at vælge den korrekte printer, når du konfigurerer Onsite App. Printerne er opført i appen efter deres serienumre, som du finder nederst på printeren.

Billede af klistermærket fundet i bunden af ​​en Zebra ZD620 printer. Serienummeret er angivet.

Hvad skal jeg indtaste i feltet Printerplacering?

Dette felt identificerer, hvor et badge fysisk udskrives - normalt printerens placering. Placeringen er normalt noget, der afslutter en sætning, der vises, efter at en deltager tjekker ind, f.eks. "Dit badge er blevet udskrevet på...".

Appen viser, hvad du fuldfører, når du indtaster placeringen, og meddelelsen opdateres, mens du skriver, for at vise, hvordan den vil se ud for deltagerne. Spørg din begivenhedsarrangør, hvis du ikke er sikker på, hvad du skal angive som placering.

Siden Printerplacering. Den sætning, brugeren er ved at færdiggøre, er angivet.

Arrangører kan konfigurere placeringen i Webex Events platformen fra Onsite App fanen under 'Bekræftelsesside'.

Hvordan får jeg adgang til Onsite App indstillingerne?

Fra hovedsiden skal du stryge op med tre fingre for at afsløre indstillingerne for adgangskoden. Indtast adgangskoden, og tryk på Åbn indstillinger . Hvis du ikke kender adgangskoden, skal du kontakte din begivenhedsarrangør. Arrangører kan konfigurere adgangskoden i Webex Events platformen fra Onsite App fanen under 'Andre indstillinger'.

Herfra kan du:

Hvorfor kan Onsite App ikke finde en printer? Hvorfor siger appen, at printeren er offline?

Strømtab, afbrudte kabler eller WiFi-indstillinger kan forårsage et af disse problemer. Tjek hver af disse i rækkefølge:

1. Kontroller, at printerens netledning er tilsluttet, og at printeren er tændt.

2. Kontroller, at netværkskablet, der forbinder printeren med routeren, er tilsluttet i begge ender. Sørg for, at printerens netværksindikator lyser grønt.

3. Kontroller, at routerens netledning er sat i, og at routeren er tændt.

4. Sørg for, at check-in-enheden er tilsluttet routerens WiFi-netværk.

5. Gå til enhedens indstillinger, find og tryk på Webex Events Onsite i sidebjælken, og sørg for , at Onsite by Webex Events App har både lokale netværks- og kameratilladelser .

Onsite by Webex Events-appens indstillinger i en iPads indstillingsmenu.
  6. Nogle gange kan et problem med routeren forhindre Onsite App i at finde en printer. Hvis du har kontrolleret alle trinene ovenfor, og appen stadig ikke kan finde printeren, kan du prøve at indtaste printerens IP-adresse manuelt. Sådan gør du:

1. Hvis du stadig er i opsætningsprocessen på siden 'Tilgængelige printere', skal du trykke på knappen Tilføj printer efter IP-adresse .
      Hvis Onsite App allerede er i kiosk-tilstand, skal du åbne appens Indstillinger-menu ved at bruge instruktionerne nævnt tidligere . Tryk på Printerindstillinger , derefter på Printer , og tryk derefter på Tilføj printer efter IP-adresse .

2. Find printerens IP-adresse. For ZD620-printere vises IP-adressen og versionsnummeret i rotation på hovedskærmen. For ZD621-printere skal du trykke på knappen Printerinfo for at finde IP-adressen.

3. Indtast IP-adressen i feltet, og tryk derefter på Tilføj printer .

💡 Husk, lad portnummeret være på 9100, medmindre andet er angivet på printeren.

Hvordan skifter jeg printere?

1. Åbn appens Indstillinger-menu ved at følge instruktionerne nævnt tidligere .

2. Tryk på Printerindstillinger i venstre side af skærmen.

Siden Printerindstillinger i onsite-appen. Indstillingen Printer er angivet.
  3. Tryk på indstillingen Printer , og tryk derefter på Søg efter printere for at søge efter og vælge en anden, eller tryk på Tilføj printer efter IP-adresse for manuelt at indtaste printerens IP-adresse.

💡 Husk, for ZD620-printere, vises IP-adressen og versionsnummeret roterende på hovedskærmen. For ZD621-printere skal du trykke på knappen Printerinfo for at finde IP-adressen.

Hvordan indstiller jeg grænsen for genudskrivning af badge?

Åbn appens Indstillinger-menu ved at følge instruktionerne nævnt tidligere .

1. Tryk på Printerindstillinger i venstre side af skærmen.

2. Tryk på Genudskrivningsgrænse .

3. Brug skyderen til at indstille genudskrivningsgrænsen.

4. Tryk på Gem .

Skærmbillede, der viser printerindstillingen i printerindstillingsmenuen i Onsite-appen.

Hvordan ændrer jeg begivenheder?

Åbn menuen Indstillinger ved at bruge instruktionerne nævnt tidligere , og tryk derefter på knappen Skift begivenhed ved siden af ​​den aktuelt valgte begivenheds navn.

Skærmbillede af siden Begivenhedsindstillinger i onsite-appen. Muligheden 'Skift begivenhed' er angivet.

Hvorfor virker knappen Udskriv badge ikke?

Kontroller, at en printer er tilsluttet. Hvis der vises et ikon i øverste højre hjørne af skærmen, der ligner en printer med en skråstreg igennem, er der ingen printer tilsluttet.

Skærmbillede, der viser ikonet for afbrudt printer.

Åbn menuen Indstillinger ved at følge instruktionerne nævnt tidligere , og tilslut til en printer fra menuen Printerindstillinger . Hvis appen ikke kan finde din printer, skal du følge trinene nævnt tidligere i denne artikel.

Hvis en deltager overskrider grænsen for genudskrivning af badge, kan jeg så stadig genudskrive deres badge?

Ja! Hvis en deltager når grænsen for genudskrivning af badge, og du forsøger at udskrive deres badge, vil du modtage en meddelelse om 'Udskriftsgrænse nået'. Følg disse trin for at tilsidesætte grænsen for genoptryk for deltageren:

1. I modalen 'Udskriftsgrænse nået' skal du trykke på knappen Lås op for genudskrivning .

Modalen 'Udskriftsgrænse nået'.
  2. Indtast indstillingsadgangskoden, og tryk derefter på knappen Tillad genudskrivning . Badget begynder at blive genoptrykt med det samme.

Modalen 'Tillad genudskrivning'.

Badge udskrivning

Hvorfor mangler nogle badges felter og andre ikke?

Dette kan være bevidst afhængigt af, hvordan dit team opsætter badges og badgeregler i Webex Events platformen. Hvis du ikke er sikker på, om felter udelukkes korrekt, så spørg din begivenhedsarrangør om hjælp.

Hvis nogen for nylig har ændret et badgedesign i Webex Events platformen, skal du bruge instruktionerne nedenfor til at offentliggøre ændringer og opdatere hver indtjekningsenhed.

Hvorfor udskrives de seneste badgeændringer ikke?

Hver gang du ændrer et badgedesign i Webex Events platformen, skal du offentliggøre ændringerne og derefter opdatere dataene på hver indtjekningsenhed.

I din begivenhedsnavigationslinje under ' Onsite' skal du klikke på Badge . På siden Badge skal du klikke på knappen Udgiv badges . Hvis du ikke har en Webex Events Platform konto, så spørg din begivenhedsarrangør om hjælp.

Skærmbillede af de trin, der lige er beskrevet.

For at opdatere dine indtjekningsenheder skal du gå til siden Indstillinger på hver af dem ved at bruge instruktionerne nævnt tidligere . Tryk på Opdater alle Onsite -data for at downloade de seneste badgeændringer.

Skærmbillede af siden Begivenhedsindstillinger i onsite-appen. Knappen Opdater alle onsite-data er angivet.

Printerfejl og problemer med udskriftskvaliteten

Klik på knappen nedenfor for at læse vores artikel om opsætning af badgeprinter og fejlfinding.

Får hjælp

Hvis du ikke kan finde en løsning på et spørgsmål eller et problem ved hjælp af ressourcerne ovenfor, er her, hvad du skal gøre nu:

App hjælp

For alle problemer relateret til Webex Events Onsite -appen, såsom fejl, deltagerdataproblemer og indstillinger, chat med Webex Events supportteamet ved hjælp af boblen i nederste højre hjørne af denne skærm.

Hardware hjælp

For alle problemer relateret til hardware, såsom trykfejl og konfigurationsproblemer, skal du kontakte din udlejningsudbyder. Hvis du har købt dit eget udstyr, skal du blot livechatte med os ved hjælp af boblen i nederste højre hjørne af denne skærm.

Spørgsmål? Chat med os eller send en e-mail til support@socio.events .