Skjuler en gammel begivenhed

Vores anbefalinger til fjernelse af deltager-/brugeradgang til en gammel Event App

Emily van der Harten avatar
Skrevet af Emily van der Harten
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Hvis du ikke ønsker, at deltagere skal finde og få adgang til en af ​​dine gamle Event Apps eller registreringssider, er denne artikel til dig! Vi har skitseret bedste praksis for at skjule en registreringsside, skjule en gammel Event App fra Webex Events App søgeresultater og fjerne deltageradgang, mens du beskytter dine værdifulde metrics.

1. Skjul registreringssiden

Mulighed 1: Skift URL

Den nemmeste måde at skjule din registreringsside på er at ændre URL'en. Når folk klikker på den gamle URL, vises en meddelelse om, at begivenheden ikke blev fundet. Hvis du foretrækker at holde siden aktiv og blot ønsker at skjule billetterne, skal du springe til 'Mulighed 2'.

Den netop nævnte besked.

Sådan ændrer du registreringssidens URL:

1. I begivenhedsnavigationslinjen under Registrering skal du klikke på Grundlæggende .

2. Find feltet 'Vis URL', og tilføj et eller flere tal til slutningen af ​​URL'en.
    ,

De trin, der lige er beskrevet.
  3. Klik på Udgiv ændringer nederst på siden.

⚠️ Forsigtig! Hvis du har indlejret registreringswidgets på eksterne websteder, fungerer widgetsene ikke længere, efter du har ændret URL'en.

Mulighed 2: Skjul billetter og opdater beskrivelsen

En anden måde at skjule registrering på er at holde siden aktiv, skjule alle billetter og opdatere beskrivelsen for at forklare, at registreringen er lukket og omdirigere deltagere andre steder. Sådan gør du:

Opdater beskrivelsen

1. I begivenhedsnavigationslinjen under Registrering skal du klikke på Grundlæggende .

2. Find feltet 'Registreringsbeskrivelse' og tilføj en kort besked, der forklarer, at registreringen er lukket. Hvis din næste begivenheds tilmeldingsside er aktiv, skal du inkludere et link til den! Ellers skal du inkludere et link til dit websted eller en anden destination for at give folk et næste skridt.

De trin, der lige er beskrevet.
  3. Klik på Udgiv ændringer nederst på siden.

Skjul billetter

1. Klik på Billetter i begivenhedsnavigationslinjen under Registrering.

2. Klik på en billet for at redigere den.

3. Klik på sektionen Avancerede indstillinger i Modal Rediger billet for at udvide den.

4. Aktiver til/fra-knappen Skjul billet .

De trin, der lige er beskrevet.
  5. Klik på Gem ændringer .

Gentag disse trin for alle billetter, indtil de er skjult.

2. Opdater Event App privatlivsindstillinger

For at skjule en Event App skal du først opdatere dens privatlivsindstillinger og fjerne den fra søgeresultaterne. Dette forhindrer nogen i at finde din gamle begivenhed i Webex Events App eller dine Branded App søgeresultater.

1. Klik på Event App i navigationslinjen for den begivenhed, du vil skjule.

2. Klik på Grundlæggende .

3. På siden Grundlæggende skal du klikke på Indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger .

4. Vælg Begivenhedskode privatlivsindstillingen.

5. Indtast en kode, hvis der ikke allerede er en.

6. Marker afkrydsningsfeltet ud for Skjul begivenhed fra søgeresultater, og kræve koden for at finde begivenheden . ✅

7. Klik på Udgiv ændringer for at gemme.

De trin, der lige er beskrevet.

3. Eksporter deltagermålinger fra din gamle Event App 📈

Før du blokerer og fjerner deltagere fra din Event App, anbefaler vi, at du eksporterer dine metrics fra begivenhedsappens metrics-side. Når alt kommer til alt, ønsker du ikke at miste alle de indsigtsfulde deltagerdata!

1. Klik på Event App i navigationslinjen i din gamle begivenhed.

2. Klik på Metrics for at åbne Metrics-siden.

3. Klik på knappen Eksporter rapport , og klik derefter på hver valgmulighed i rullemenuen for at downloade dine metric-rapporter.

Den netop beskrevne proces.

Hver rapport har et væld af nyttige data om din begivenhed, herunder deltagerengagement-metrics. Læs vores artikel om Event App for at lære, hvordan du downloader rapporter og gennemgår de data, der er registreret i hver rapport.

4. Bloker eller fjern aktive og inaktive brugere fra din gamle begivenhed ❌

Nu hvor du har eksporteret metrics fra din gamle begivenhed, er du klar til at besøge siden "Deltagere" for at blokere og fjerne brugere fra din gamle Event App. Først vil du blokere aktive brugere, der deltog i din begivenhed. Derefter fjerner du inaktive brugere, der er inviteret til din begivenhed og aldrig har deltaget i Event App. Brugere vil kun blive blokeret eller fjernet fra den gamle begivenhed, ikke alle dine begivenheder.

💡 Husk, at hvis du vil have en fortegnelse over dine gamle Event App brugere, skal du eksportere en fil med alle dine deltagere i den, før du blokerer og fjerner brugere. Læs vores artikel om import og eksport af data for at lære mere.

1. I navigationslinjen i din gamle begivenhed skal du klikke på Deltagere for at åbne siden 'Deltagere'.

2. Vælg Aktiv fra rullemenuen 'Alle deltagere'. Dette indsnævrer listen til deltagere, der loggede ind på din Event App.

3. Marker afkrydsningsfeltet ud for overskriften 'Deltagernavn' for at vælge alle dine aktive brugere.

4. Klik på ikonet med tre prikker (⋯) ved siden af ​​søgelinjen.

5. Vælg Bloker fra rullemenuen.

De netop beskrevne trin.
  6. Gentag nu trin 2-5, denne gang skal du vælge Ikke aktiv fra rullemenuen 'Alle brugere' og klikke på Fjern i stedet for 'Bloker'.

Nu hvor du har skjult din gamle begivenhed, kan du fokusere på at promovere din nye! Læs vores artikel om bedste praksis for lancering og promovering af din app for at få de næste trin.