Sådan tilføjer du en Webex Event til din Ad Blocker's tilladelsesliste
Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Hvis du læser denne artikel, har du tilmeldt dig en begivenhed, der er hostet på Webex Event begivenhedsplatformen , og begivenhedsarrangøren har bedt dig om at tilføje begivenheden til din annonceblokeringstilladelsesliste eller bruge en standardbrowsersession. Denne artikel viser dig, hvorfor disse trin er nødvendige, og hvordan de udføres. 👍

Hvorfor skal jeg tillade begivenheden gennem min annonceblokering/bruge en standard browsersession?

Kort sagt giver det dig mulighed for at modtage kredit for handlinger, du udfører i begivenheden (som f.eks. efteruddannelse). Det hjælper også begivenhedsarrangøren med at forbedre deres begivenhed og fortælle talerne, hvor mange mennesker der deltog i deres sessioner, stillede spørgsmål og besvarede afstemninger.

Hvis du har spørgsmål om, hvorfor du bliver bedt om at gøre dette, bedes du kontakte begivenhedsarrangøren.

Hvordan tillader jeg begivenheden gennem min annonceblokering?

Trinnene til at tilføje hændelsen til din annonceblokeringstilladelsesliste vil variere afhængigt af hvilken blokering du bruger. Vi anbefaler, at du blot foretager en websøgning efter trin til at tillade et websted.

Søg ved at bruge følgende tekst og erstatte "ABC" med navnet på din annonceblokering:

allow a website through ABC

Når du har fundet trinene, skal du kopiere nedenstående link:

app.socio.events

Når du har kopieret linket, skal du følge instruktionerne fra din annonceblokeringssoftware for at tilføje linket til tilladelseslisten. Når du er færdig, kan du gå tilbage og begynde at nyde begivenheden!

Hvad hvis min annonceblokering ikke har en tilladelsesliste?

Nogle annonceblokeringer har ikke en tilladelseslistefunktion, så du skal muligvis deaktivere din annonceblokering helt, mens du deltager i en begivenhed på din computer. Hvis du er utryg ved at deaktivere din annonceblokering, og du har brug for at optjene efteruddannelseskreditter i begivenheden, skal du kontakte din begivenhedsarrangør for at diskutere mulighederne.

Hvordan kan jeg se, om jeg bruger en privat browsersession?

Medmindre du med vilje har startet en privat browsersession, bruger du sandsynligvis allerede en normal browsersession. De fleste browsere vil vise et forklædnings- eller maskeikon eller "Privat"-etiket i den øverste del af vinduet. Hvis du bruger en privat browsersession, skal du blot starte din browser normalt.

Spørgsmål? Brug for hjælp? Kontakt venligst din begivenheds arrangør.