IT opsætning og ressourcer
Er Webex Events tilgængelige i alle lande?

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Inklusivitet og tilgængelighed er nøglen til vores kerneværdier, og vi stræber efter at gøre vores tjenester tilgængelige for alle, vi kan. I nogle situationer er vi dog begrænset i vores evne til at betjene alle.

Alle Webex Events produkter, inklusive Webex Events platformen, Web-appen og Webex Events mobilappen overholder de tilgængelighedsstandarder, der er fastsat af vores moderselskab, Cisco. Cisco-produkter er klassificeret under US Export Administration Regulations og Wassenaar-arrangementet som telekommunikations-/netværksudstyr i kategori 5 del 2. Du kan hente klassificeringen af ​​Ciscos produkter og CCAT'er fra Ciscos Public Export Product Data Tool .

Nuværende regler forhindrer Webex Events -produkter i at fungere i flere jurisdiktioner. Læs Ciscos komplette General Export Compliance -erklæring for den komplette liste.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad sker der, når nogen forsøger at deltage i en begivenhed fra en begrænset jurisdiktion?

Deltagere, der forsøger at deltage i en webapp, vil støde på en tom skærm efter at have forsøgt at logge ind. Mobilapp-deltagere vil ikke kunne downloade mobilappen.

Disse regler styres af vores backend-servere, så hvis din internetudbyder (Internet Service Provider) er registreret eller opererer fra et af disse lande, vil de blive blokeret. Dette gælder også, hvis din VPN arbejder gennem en internetudbyder i disse områder.

Jeg bruger Webex i mit land, så hvorfor er det på listen?

Mens visse versioner af Webex har tilladelse til at fungere i nogle lande, der er nævnt ovenfor, såsom Kina, falder ikke alle versioner af Webex ind i denne kategori. Et eksempel er den gratis version af Webex. Webex Events (tidligere Socio) opererer under de samme begrænsninger som den gratis version af Webex og er derfor ikke tilladt at operere i nogen af ​​de lande, der er anført ovenfor.

Spørgsmål? Chat med os, e-mail support@socio.events .