Brandet app
Brug af Single Sign-On med din Branded App

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

En Branded App fra Webex Events giver dig mulighed for at mærke alle aspekter af den mobile Event App oplevelse til din organisation og begivenheder. Hvis din organisation bruger en SAML 2.0 Single Sign-On (SSO)-løsning, skal du bruge den til at tilpasse, hvordan dine deltagere logger ind på appen! SSO-indstillingen gør brugerlogin og kontoadministration hurtigere og nemmere ved at lade brugere logge på med en eksisterende konto, som din organisation allerede administrerer.

Loginskærmen for en brandet app med SSO aktiveret.

Denne artikel fungerer som en indledende ressource og reference for it-personale, der er ansvarlige for at administrere SSO.

💡 Husk, hvis SSO-indstillingen er valgt, kan du stadig aktivere andre login-muligheder (E-mail, Webex, Google, LinkedIn). Planlæg omhyggeligt og kommuniker tydeligt med deltagerne, når du tillader flere tilmeldings- og loginmuligheder med SSO.

Før du begynder...

⚠️ Forsigtig! Hvis du bruger SSO, skal du indsende din app til godkendelse mindst 30 dage før datoen for din første begivenhed. Dette giver vores team tid til at konfigurere SSO og indsende appen til App Store-godkendelse.

Opsætningsproces for arrangører

Som den person, der administrerer Webex Events for din organisation, skal du udføre følgende trin i Webex Events Platform for at starte SSO-processen. Klik på linkene i hvert trin for at få detaljerede instruktioner om, hvordan du udfylder dem. 🔍

1. Gennemfør alle trin for at konfigurere din Apple-udviklerkonto og invitere Webex Events.

2. Opret din Branded App , og slå Single Sign-On ( SSO) til i trinnet 'App Branding'.

3. Klik på linket Rediger på muligheden Single Sign-On (SSO). I den modal, der vises, skal du uploade et knapbillede og indtaste den knaptekst, der vises på SSO-logon-knappen.

Administrer SSO-modal, der vises efter klik på 'Rediger'.
  4. Indtast nu kontaktoplysningerne for den primære it-person, der er ansvarlig for at administrere SSO for din organisation. Vores app-ingeniører vil kontakte denne person for at koordinere SSO-implementering.

5. Klik på Gem ændringer .

6. Gennemgå og udgiv din Branded App.

Herfra vil vores ingeniører gennemgå appen og give dig besked, hvis der er behov for andet fra dig under hele processen. På nuværende tidspunkt kontakter vi den it-kontakt, du har angivet.

💡 Husk, at hvis du vælger privatlivsindstillingen 'Kun inviter' i din Event App, vises den tilpassede afvisningsmeddelelse ikke på din SSO-loginside.

Opsætningsproces for IT-personale

Når en person med adgang til Webex Events -platformen har gennemført ovenstående trin, opretter vi en enhed på Google Cloud Platform og giver dig:

• Autorisations-tilbagekalds-URL

• Enheds-id

Hvis din SSO-tjeneste kræver en metadatafil, kan vi levere en efter din anmodning. Du skal derefter give os en metadatafil fra din tjeneste.

Gennem din foretrukne leverandør (Microsoft ADFS, Okta, One Login eller enhver udbyder, der understøtter SAML 2.0 ), identificere os som en Service og give os følgende:

• X.509 Certifikat

• Udsteder-URL

• SAML 2.0 Endpoint URL

• En gyldig testkonto fra din identitetsudbyder, så Apple kan teste og verificere din app før udgivelse

Når vi har modtaget disse, og den Branded App er blevet godkendt af Apple og Google, vil appen være tilgængelig i App Store og Google Play Store.

Vi anbefaler kraftigt grundige tests, efter at appen er udgivet for at sikre, at SSO fungerer som forventet.

FAQ

Understøtter Webex Events både IdP (Identity Provider) og SP (Service Provider) initieret login?

Vi understøtter kun SP-initieret login.

Hvilken protokol følger du?

Vi bruger SAML 2.0.

Kan jeg holde nogen ude af appen uden at fjerne dem fra min SSO?