Moderering af en Webex Event -app

Tips og instruktioner til at administrere deltagerindlæg, chats, spørgsmål og mere

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Som moderator, der bruger Webex Events platformen, kan det være din opgave at fjerne rapporteret indhold, administrere Q&A og afstemninger, overvåge videorum eller endda blokere folk fra Event App. Det første afsnit af denne artikel hjælper begivenhedsarrangører med at koordinere moderatorpersonale og oprette Webex Events konti til dem, og resten giver adgangs- og modereringsinstruktioner til moderatorer.

Arrangør forberedelse

Som begivenhedsarrangør skal du forberede dine moderatorer, så de kan arbejde trygt og uafhængigt på begivenhedsdagen.

Opret konti

Sørg først for, at alle dine moderatorer kan logge ind på Webex Events -platformen og Event App. Selvom nogen kun modererer videorum eller sessionchats, skal du give dem et platformslogin, så de kan blokere brugere, hvis det er nødvendigt.

Koordinere personale

Når du har oprettet moderatorkonti, skal du sende dine moderatorer eventuelle særlige retningslinjer for begivenheden.

• Vis, hvordan man udfylder deres deltagerprofiler. For eksempel vil du måske have dem til at holde deres personlige oplysninger på et minimum, eller bede alle om at inkludere (moderator) efter deres navn.

• Sørg for, at hver moderator ved, hvornår de skal logge på, og præcis hvilke dele af Event App de er ansvarlige for. Bemærk funktionsnavne og funktionselementnavne. Hvis du har omdøbt nogen funktioner, så fortæl moderatorerne hvilke, så de kan bruge denne guide effektivt.

• Kommuniker regler og præferencer omkring håndtering af hensynsløs eller fjendtlig adfærd, så der er ingen gætte på begivenhedsdagen.

• Afhængigt af begivenhedens størrelse og kompleksitet kan du overveje at håndtere moderatorplanlægning i et online regneark, så alle kan følge et link for hurtigt og nemt at gennemgå alle detaljerne.

• Læs endelig afsnittet 'Moderatorinstruktioner' nedenfor, så du ved, hvad du kan forvente og planlægge, og send derefter moderatorer et link til sektionen! Resten af ​​denne artikel er skrevet til en, der ikke er en begivenhedsarrangør, men du kan stadig bruge dem, hvis du også er en arrangør. 😉

🗺️ Moderator instruktioner

Velkommen til moderation med Webex Events platformen! I disse instruktioner henviser vi til "Webex Events platform" og "Web App". Sådan ser du forskellen:

• Webex Events platform - Webex Events platformen er den eneste administratorgrænseflade, hvor begivenhedsarrangører og moderatorer styrer deres begivenhed. Begivenhedsnavigationslinjen i venstre side af skærmen har sammenklappelige sektioner som 'Sessioner', 'Deltagere' og ' Event App', for at nævne nogle få.

En Event App's Wall-funktionsside i Webex Events platformen.
  • Web-app - Web-appen er den browserbaserede version af Event App, som er det, deltagere får adgang til for at interagere med begivenhedsindhold. De funktioner, der er angivet i venstre side af webappen, kan variere meget. Her er et eksempel på en webapp:
    ,

En session i en webapp med chatpanelet åbent til højre.

Nu hvor du kender forskellen mellem Webex Events platformen og webappen, lad os tale om, hvordan du logger ind på hver.

1. Log ind på Webex Events platformen

Log ind på platform.socio.events for at begynde at moderere. Hvis du ikke er en begivenhedsarrangør, skal du finde den e-mail-invitation, som arrangøren sendte dig, og acceptere invitationen til at slutte dig til teamet på platformen. Hvis du endnu ikke har en invitation, så kontakt arrangøren.
,
Når du er logget ind på Webex Events platformen, skal du klikke på begivenheden på siden 'Mine begivenheder'.

En begivenhed på siden 'Mine begivenheder'.

2. Log ind på webappen

Hvis du modererer videorum-funktionen eller en session eller livestream-chat, skal du logge ind på begivenhedens webapp som deltager. Det er en god idé at holde Webex Events platformen og webappen åbne på forskellige faner, mens du modererer.

1. Når du har klikket på begivenheden, skal du klikke på Event App i navigationslinjen.

2. Klik på Web App for at åbne siden 'Web App Settings'.

3. Find feltet 'Delbart link', og klik på det åbne ikon ved siden af ​​knappen 'Kopiér' for at åbne webappen i en ny browserfane.

Den netop beskrevne proces.
  4. Log ind på webappen med den e-mailadresse, som arrangøren brugte til at tilføje dig til begivenheden. Hvis du har problemer, så spørg eventarrangøren om hjælp.

5. Når du har logget ind, skal du klikke på brugerprofilbilledet i nederste venstre hjørne af skærmen og vælge mig for at konfigurere din profil.

6. Følg alle instruktioner, som arrangøren har givet, når du konfigurerer din deltagerprofil.

Tillykke. Du er klar til at begynde at moderere! 🎉 Lad os nu tale om, hvordan man modererer hvert aspekt af Event App. Brug indholdsfortegnelsen til at springe til afsnit, der er relevante for dig.

🖼 Vægmoderering (Webex Events platform)

Deltagere kan sende tekst og billeder til væggen og kommentere andres indlæg. Hvis nogen poster noget stødende, kan andre brugere rapportere deres opslag.

I Webex Events platformen skal du klikke på Funktioner i begivenhedsnavigationslinjen, og derefter klikke på Wall for at gennemgå og svare på rapporterede Wall-indlæg.

Der er to faner på vægsiden - Indlæg og Rapporterede indlæg. De synspunkter og handlinger, du kan foretage på disse faner, er identiske, bortset fra at fanen Rapporterede indlæg kun viser indlæg, som deltagere rapporterede for stødende indhold.

Hvert Wall-indlæg er opført sammen med den bruger, der har lagt det op, tidspunktet, hvor de postede det, og antallet af likes, kommentarer og rapporter.

• Klik på ikonet Indstillinger ( ) ud for et indlæg for at eksportere eller slette det.

Den netop beskrevne proces.
  • Marker afkrydsningsfeltet ud for individuelle indlæg, og klik derefter på ikonet med tre prikker ( ) ud for feltet 'Søg' for at eksportere eller slette indlæg i bulk.
    ,

Den netop beskrevne proces.
  • Klik på et opslag for at se, hvem der kunne lide og rapporterede det, og for at slette individuelle kommentarer til indlægget. Klik på ikonet Indstillinger ( ) i modusen Indlægsdetaljer for at eksportere eller slette indlægget.
    ,

Indstillingsmenuen ved siden af ​​et indlæg i postdetaljer-modalen.
  • Hvis du identificerer nogen som en gentagelsesforbryder, skal du muligvis blokere vedkommende fra Event App. Besøg afsnittet 'Blokering og fjernelse af blokering af brugere' i denne artikel for at få instruktioner.

Nu ved du, hvordan du modererer vægindlæg og kommentarer!

🙋‍♂️ Spørgsmål og svar-moderering (Webex Events platform)

Spørgsmål og svar kan være en del af individuelle dagsordensessioner eller livestream-funktioner, eller spørgsmål og svar kan være en selvstændig funktion. Uanset hvordan spørgsmål og svar er sat op, kan du få adgang til alle spørgsmål og svar fra en enkelt side i Webex Events platformen .

1. Klik på Spørgsmål og svar og afstemning i begivenhedsnavigationslinjen under ' Event App'.

2. Klik på navnet på de spørgsmål og svar, du modererer.

• Hvis spørgsmålet og svaret formodes at gå live på et bestemt tidspunkt, skal du sørge for, at "Aktiver spørgsmål og svar" er deaktiveret indtil det rigtige tidspunkt.

• Når spørgsmålene begynder at komme ind, viser panelet 'Moderation' alle de spørgsmål, der venter på godkendelse. Klik på ikonet Indstillinger ( ), og klik derefter på enten Godkend eller Afvis . Når du har godkendt et spørgsmål, flyttes det til panelet "Live", og det vises i Event App.

Panelerne Moderering og Live.
    • Klik på fanen Arkiv i øverste højre hjørne af modereringssiden for at gennemgå og gendanne spørgsmål, du har afvist.

💡 Husk, du kan blive bedt om at læse eller sende spørgsmålene til talerne på passende tidspunkter, hvis spørgsmålet og svaret er en del af en livesession. Arbejd sammen med din begivenhedsarrangør for at bestemme, hvordan du skal håndtere dette.

• Når et spørgsmål er besvaret, skal du klikke på ikonet Indstillinger ( ) ud for spørgsmålet i panelet 'Live' og klikke på Marker som besvaret . Klik på Skjul spørgsmål for at arkivere det uden at markere det som 'Besvaret' eller 'Afvist'.

Et spørgsmål med dens indstillingsmenu udvidet.
  3. Når Q&A-sessionen lukker, skal du gå tilbage til fanen Q&A for at vælge den næste Q&A.

Nu ved du, hvordan du modererer spørgsmål og svar!

📊 Afstemningsmoderation (Webex Events platform)

Afstemninger kræver ikke aktiv moderering, selvom du muligvis skal slå afstemninger til eller fra for specifikke sessioner eller livestreams – også selvom afstemninger er planlagt til at gå live på bestemte tidspunkter. Sådan gør du:

1. I Webex Events platformens begivenhedsnavigationslinje under ' Event App' skal du klikke på Spørgsmål og svar og afstemning .

2. Klik på fanen Afstemning . Alle afstemninger vises på en liste på denne side.

3. Når det er tid til at aktivere eller deaktivere en afstemning, skal du klikke på ikonet Indstillinger ( ) ud for afstemningens titel og vælge den mulighed, du har brug for. Vær meget opmærksom på kolonnen 'Linket til' for at sikre dig, at du administrerer afstemninger til den rigtige session.

Indstillinger-menuen ved siden af ​​en afstemning på fanen Afstemning.
  4. Marker afkrydsningsfelterne ud for flere afstemninger, og klik på ikonet med tre prikker ( ) ud for søgefeltet for at aktivere eller deaktivere dem.

Flere afstemninger valgt på fanen Afstemning. Ikonet med tre prikker er udvidet.

Den person, der oprettede afstemningerne, kan have planlagt nogle til at blive vist automatisk på et bestemt tidspunkt. Hvis en afstemning er planlagt, står der 'Planlagt' i statuskolonnen, og du behøver ikke at aktivere den manuelt, medmindre den skal vises før den planlagte tid.

Nu ved du, hvordan du aktiverer og deaktiverer afstemninger!

💻 Moderering af videorum (webapp)

Da du vil interagere direkte med deltagere i videorummet, er der flere overvejelser end blot at vide, hvordan man blokerer folk. Derfor har vi en separat artikel med Video Room Moderation Instructions .

💬 Chatmoderering (webapp)

Moderering af chat involverer brug af webappen til at se og svare på deltagerchat i Agenda-sessioner, livestreams og andre områder. Se instruktionerne, du modtog fra begivenhedsarrangøren, for at finde ud af, hvilke chats du vil moderere.

I webappen vises fanen Chat altid i panelet i højre side af skærmen, uanset hvor den er aktiv. Du skal blot klikke i tekstindtastningsfeltet, skrive en besked og klikke på Send for at sende din egen chat.

Sidepanelet udvides med fanen Chat, der vises i en dagsordensession på webappen.

Nu ved du, hvordan du gennemgår og reagerer på chats!

❌ Blokering og ophævelse af blokering af brugere (Webex Events platform)

Hvis en bruger spammer eller er respektløs, skal du muligvis blokere dem i Webex Events platformen . Blokering af nogen fjerner alle deres indlæg, kommentarer, chats og metrics fra hele Event App. Du kan fjerne blokeringen af ​​en person efter at have blokeret dem, selvom dette ikke vil gendanne deres indlæg, kommentarer, chats eller metrics.

💡 Husk, normalt vil arrangøren eller seniorbegivenhedspersonalet bede dig om at blokere nogen, hvis det er nødvendigt, eller de vil skitsere specifikke blokeringsbetingelser, før begivenheden starter.

Sådan blokerer eller fjerner du blokering af nogen

1. Klik på Deltagere i begivenhedsnavigationslinjen.

2. På siden Deltager skal du bruge søgning til at finde brugeren.

3. Klik på ikonet Indstillinger ( ) ud for deres navn.

4. For at blokere dem skal du vælge Bloker i indstillingsmenuen. For at fjerne blokeringen af ​​en tidligere blokeret bruger skal du vælge Fjern blokering .

⚠️ Forsigtig! Hvis en deltager har fået tildelt en registreringsbillet, kan de ikke ophæves, efter at de er blokeret.

Indstillingen Bloker for en aktiv deltager på siden Deltagere.

💡 Husk, hvis du blokerer en deltager, der har samme e-mailadresse som en anden deltager, vil deres status være 'Duplicate' i stedet for 'Blokeret'.

Nu ved du, hvordan du modererer en Webex Events App! 🏆 Hvis du modererer et videorum, så læs vores videorummodereringsinstruktioner næste!