Deltagerindsigt

Indsaml feedback fra dine deltagere og forbedre dit arrangement

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Vi ved, at det er vigtigt at samle deltagernes reaktioner, så du kan forbedre dit arrangement år efter år. Vi tilbyder muligheder for at hjælpe dig med at indsamle disse data , og Attendee Insights er en af ​​dem! Når Web App-brugere har gennemført en af ​​et sæt handlinger, vises der automatisk en prompt, der beder dem om at bedømme deres oplevelse.

Muligheden Deltagerindsigt er aktiveret som standard for enhver Event App med webappen aktiveret .

Hvordan det virker

For Web App-brugere vises en pop op, når de har fuldført en af ​​et sæt handlinger i Event App. Handlinger, der aktiverer feedback-pop-up'en, omfatter:

• Deltager i tre sessioner

• At sætte tre ting op på væggen

• Bedømme to sessioner, højttalere, emner osv. med fem stjerner

• Foretrukne fire elementer

• Indsender seks afstemningssvar

• Gennemførelse af seks spiludfordringer

• Deltagelse i to unikke chats (session, sponsor osv.)

Deltagerne vælger mellem fem forskellige svar og kan efterlade en kommentar med deres feedback. Svarene er 'Kærlighed', 'Synes godt om', 'Neutral', 'Kan ikke lide' og 'Had'.

Beskeden, der vises, når en deltager vælger Love eller Like.

Det svar, de vælger, bestemmer, hvad der vises, når de klikker på Send feedback . Hvis deltageren vælger enten 'Kærlighed' eller 'Synes godt om', vises en 'tak'-meddelelse med to knapper, der åbner siderne 'Henvisningsprogram' og 'Anmod om en demo' på Webex Events webstedet i en ny fane.

Beskeden, der vises, når en deltager vælger "Kærlighed" eller "Synes godt om".

Hvis de vælger 'Neutral' eller værre, vises kun meddelelsen 'tak'.

Metrics

Efter at deltagerne har indsendt feedback, viser siden Event App metrics daglige, ugentlige og månedlige statistikker. Klik på hver af de fem feedbacktyper for detaljer om, hvem der har valgt dem.

Panelet Deltagerindsigt på siden Metrics.

Deaktiver deltagerindsigt

Hvis du vil deaktivere Deltagerindsigt, gør du sådan:

I navigationslinjen under ' Event App' skal du klikke på Web-app og derefter markere feltet Spørg deltagere om feedback .

Den netop beskrevne proces.

Klik på Gem, når du er færdig.

Nu ved du alt om deltagerindsigt! 🎉 Hvis du vil supplere deltagerindsigt eller blot bruge en mere kompleks feedbackformular, kan du overveje at indlejre en undersøgelse i din Event App .