Hvorfor kan jeg ikke integrere et bestemt websted eller en bestemt video i min begivenhed?
Hvorfor kan jeg ikke integrere et bestemt websted eller en bestemt video i min begivenhed?

Og kan jeg gøre det integreret?

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Der er mange steder, hvor du kan indlejre webindhold i Webex Events platformen - enten som et eksternt link eller som et udvalg af indholdsudbyder i sponsor-, udstiller-, højttaler- og brugerdefinerede listefunktioner og tilpassede faner. Når du fjerner markeringen i 'Åbn i ekstern browser' afkrydsningsfeltet for et eksternt link eller indsæt en URL for et valg af indholdsudbyder, deltagere, der bruger webappen, får adgang til indholdet i din Event App i stedet for at åbne en ny browserfane.

En youtube-video indlejret i en sponsorprofil på webappen.

Denne artikel hjælper dig med at fejlfinde almindelige problemer, der kan forhindre websteder og videoer i at integrere i Webex Events.

Indlejring af hjemmesider

Hvis du forsøgte at åbne et websted inde i webappen og stødte på et trist ansigtsikon, blev webstedet ikke integreret korrekt. Hvis du ejer hjemmesiden eller har et direkte forhold til hjemmesidens ejer, er der en god chance for, at du kan få nogen til at gøre det integreret for dig!

💡 Husk, følgende scenarier kan gælde for ethvert websted, og Webex Events -platformens evne til at indlejre et websted er fuldstændigt underlagt det pågældende websteds konfigurationer.

Årsager til, at et websted ikke indlejres

Hjemmesiden er ikke sikret (https)

Hvis en hjemmeside-URL ikke starter med 'https', er den muligvis ikke sikret. Nogle websteder, der kun viser 'http', kan dog stadig være sikre. Hvis du er usikker, viser browsere som Safari eller Chrome et låseikon i URL-linjen som en anden indikator på, at webstedet er sikret.

Låseikonet på en browsers URL-linje.

Hvis hjemmesiden er sikret, kan problemet være x-frame-options-svaret eller CSP-headere. Fortsæt med at læse for at lære, hvordan du håndterer disse situationer.

Hjemmesiden har x-frame-options svaroverskriften

Selvom et websted er sikret, forbyder nogle websteder indlejring som en sikkerhedsforanstaltning. Brug denne hjemmeside til at kontrollere, om x-frame-options- svarheaderen er til stede på hjemmesiden.

Indsæt blot den websteds-URL, du vil integrere, og klik på Testoverskrift . Hvis X-Frame-Options-headeren ikke registreres, betyder det, at dette ikke er grunden til, at webstedet ikke integreres.

Hjemmesiden bruger en CSP-politik, der forhindrer indlejring

Content-Security-Policy (CSP)-direktivet deler nogle ligheder med X-Frame-Options-headeren, og nogle it-professionelle bruger det til at udføre nogle af de samme funktioner. Brug denne CSP Evaluator til at tjekke for CSP-headere på webstedet.

Indsæt blot den websteds-URL, du vil integrere, og klik på CHECK CSP . Hvis resultatet er 'Ingen CSP-headers fundet', betyder det, at dette ikke er grunden til, at webstedet ikke integreres.

Den netop nævnte besked.

Hvis ingen af ​​ovenstående problemer gælder, kan der stadig være trin, du kan tage for at integrere indholdet.

Kan jeg gøre hjemmesiden integreret?

💡 Husk, dette afsnit er kun til informationsformål. Webex Events giver ingen anbefalinger til at konfigurere nogen anden hjemmesides sikkerhed.

Hvis du ikke har et forhold til webstedsejeren...

Hvis du ikke ejer hjemmesiden og ikke har et direkte forhold til ejeren, så er det usandsynligt, at du får dem til at opdatere, hvad der er nødvendigt for at gøre hjemmesiden indlejret. De fleste store websteder som Facebook og Instagram vil ikke ændre deres politikker omkring indlejring. Prøv dog at kontakte deres supportteam for at finde ud af, om der er et alternativ. Odds er, du bliver nødt til at åbne hjemmesiden eksternt.

Hvis det er dit websted, eller du kender webstedsejeren...

Hvis du forsøger at indlejre en sponsors hjemmeside, kan du sandsynligvis finde ud af noget med dem. Bed din kontaktperson med sponsoren om at kontakte den person, der er ansvarlig for deres websted, og få dem til at tjekke deres SSL-certifikat, X-Frame-Options-header og CSP-headere.

Hvis det er dit websted, skal du få din webstedsadministrator til at tjekke disse elementer.

Send din webstedsadministrator denne artikel sammen med følgende links:

💡 Husk, X-Frame-Options-headeren beskytter et websted mod visse typer angreb, så webstedsadministratorer vil muligvis ikke acceptere at fjerne det helt. Hvis webstedet bruger CSP, kan de muligvis godkende Webex Events ved hjælp af frame-src-direktivet, der er linket ovenfor.

Hvad er mine alternativer?

Hvis du forsøger at fremhæve en sponsor, udstiller, foredragsholder eller andet fremhævet indhold, kan du overveje at hoste og indlejre en video eller en PDF. Dette er fantastiske måder at tilbyde deltagere rigt og overbevisende indhold.

Indlejring af videoer

Videoer hostet på populære websteder som YouTube, Vimeo, Wistia, Facebook og Twitch er alle integreret i Webex Events! Men med ethvert videohostingsite kan der være faktorer, der forhindrer indlejring. Dette afsnit hjælper dig med at finde ud af, hvorfor en video ikke integreres i din Webex Event app.

💡 Husk, fordi hvert videohostingwebsted har en anden grænseflade og forskellige processer, giver denne artikel kun generel vejledning omkring videoindlejring.

Psst! Spring over besværet med at integrere URL'er og dele indstillinger ved at bruge Webex Events Video Center til simulive sessioner, livestream-optagelser, sponsorer videoindhold og mere.

At få det rigtige link

Mange gange vil en video ikke integreres, fordi den type link, du bruger, ikke er formateret korrekt til indlejring.

For eksempel vil blot kopiering af linket til en YouTube-video fra URL-linjen sandsynligvis ikke fungere til indlejring. Du skal klikke på Del , derefter Embed , og derefter kopiere den integrerede URL fra indlejringskodestykket. Gennemgå hostingsidens indstillinger for at finde ud af, om der er en slags "begravet" indlejret link.

Modal for indlejring af video i YouTube.

Det er dog ikke altid så kompliceret. Lad os tage Wistia, for eksempel. Når du deler en Wistia-video, er der flere muligheder, hvoraf to specifikt nævner indlejring. I betragtning af det foregående YouTube-eksempel kan du overveje at udtrække den integrerede URL fra en af ​​indlejringsmulighederne. Wistias standard Share URL fungerer dog fantastisk til indlejring i Webex Events.

Så hvordan kan du se forskel? I nogle tilfælde skal du blot prøve det. Hvis den almindelige video-URL eller delelink ikke virker, kan du prøve at finde en integreret URL. Husk, at integrerede URL'er ofte gemmer sig inde i i-frame-uddrag, som med YouTube. Uanset hvilket link du bruger, test altid for at sikre, at videoen integreres korrekt!

Indstillinger for sikkerhed og privatliv

Platforme som YouTube og Vimeo har tilpassede privatlivsindstillinger for videoer, og hvis disse indstillinger ikke er konfigureret korrekt, kan videoer muligvis ikke integreres i Webex Events. For eksempel tilbyder Vimeo en del sikkerhedsniveauer til videolinks, og kun et par af dem understøtter indlejring. Vimeo har også en specifik indstilling, der styrer videoindlejring.

Link-indstillingerne i Vimeo.

Når der er en kombination af indlejring og sikkerhedsindstillinger på dit videohosting-websted, kan det være svært at finde den korrekte indstillingskonfiguration for videolinket. Generelt skal du bruge den mest åbne sikkerhedsindstilling i forhold til dine sikkerhedsbehov.

Når intet virker

Husk, at Webex Events Simulive og Webex Events Video on Demand er fantastiske til simulive streaming, sessionsoptagelser og sponsorvideoer! Ingen grund til at bekymre dig om at tilpasse privatlivs- og indlejringsindstillinger eller finde det rigtige link. 👍

Hvis du skal bruge et tredjepartswebsted, og du ved, at webstedet kan integreres i Webex Events, men intet, du prøver, ser ud til at virke, skal du kontakte hostingudbyderens supportteam for at få hjælp.