Indeholder bedste praksis
Brug forudindspillet video i dine streams

Brug Webex Events Production Studio eller andre platforme til at vise dit indhold

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Uanset om du hoster en video, som folk kan se i ro og mag, viser en video, som om den var live, eller inkorporerer forudindspillet indhold i en livestream med oplægsholdere i realtid, forklarer denne artikel muligheder og generelle trin for hvert scenarie . Brug de inkluderede links til andre artikler for at lære mere om hvert trin, hvis du har brug for mere kontekst.

💡 Husk, vi har også instruktioner om, hvordan du tilføjer livestream-optagelser til din Event App , hvis du blot vil vide, hvordan du gør det.

Forudindspillet video afspilles i en Agenda-session.

Hvordan du opretter og optager indhold er helt op til dig. Hvis du laver en kombination af forudindspillede og fuldt live-streams, kan du overveje at bruge Webex Events Production Studio til at optage dit indhold og derefter downloade stream-optagelsen, så den passer fint til live-udsendelsen. Læs vores artikel om at køre en teststream for at lære, hvordan du øver dig og forhåndsoptager indhold.

💡 Husk, hvis du bruger Webex Events Production Studio eller RTMP-afspilleren til helt eller delvist forudindspillet video, får du stadig fordelen ved at bruge Webex Events Chat, Q&A, Polling, Custom Tab og Webex Events Closed Captions & Translations .

🌟 Webex Events Simulive og Video on Demand

Hvis du har forudoptaget hele din stream og blot ønsker at være vært for videoen online og derefter føje den til en session eller livestream-funktion, er dette noget for dig! Uanset om du ønsker, at indholdet skal afspilles som Simulive eller som Video on Demand, har Webex Events Video Center dig dækket. For mere information, læs vores Video Center .

Eksternt hostet video

Hvis du af en eller anden grund ikke ønsker at bruge Video Center, kan du stadig vise en video i din Event App ved at hoste den på et eksternt websted. Fortsæt med at læse for at lære mere om denne metode.

Til ekstern videohosting anbefaler vi følgende udbydere:

• Youtube

• Vimeo

• Ryk

• Wistia

💡 Husk, Wistia er fantastisk til sikker videohosting, da deltagere ikke kan kopiere og dele linket uden for Event App.

• DailyMotion

• Facebook

• Streambar

• SoundCloud

Når du har uploadet videoen til dit valgte hostingwebsted, skal du kopiere den offentlige URL.

Tilføj videolinket til en session eller livestream-funktion

Hvis du bruger funktionen Livestream:

1. Klik på rullemenuen Strømudbyder .

2. Vælg den rigtige udbyder.

3. Indsæt URL'en. I skærmbilledet nedenfor bruger vi YouTube til at være vært for videoen.

Modalen Rediger livestream. YouTube er valgt.

Hvis du føjer en video til en session:

1. Klik på rullemenuen Strømudbyder .

2. Vælg den rigtige udbyder.

3. Indsæt derefter URL'en.

4. Indsæt det samme link i feltet Videooptagelse, så det forbliver tilgængeligt, efter sessionen slutter.

💡 Husk, hvis du vil sikre dig, at videoen virker som en live-udsendelse, skal du vente til efter sessionens sluttidspunkt med at sætte linket i feltet 'Videooptagelse'. Nogle hostingsider understøtter simuleret streaming som Simulive, så se din valgte udbyders dokumentation for detaljer.

5. Uanset hvilken mulighed du bruger, skal du sørge for, at "Åbn i ekstern browser" boksen er ikke markeret.

Hele eller delvise forudindspillede streams med Webex Events Production Studio

Denne use case er nyttig, når:

• Du ønsker, at din livestream skal være helt eller delvist forudindspillet, og du vil også drage fordel af Webex Events Production Studios funktioner, såsom bannere og baggrunde.

• Du ønsker at afspille mere end én video under en stream og ønsker ikke at splejse videofilerne sammen.

💡 Husk, at upload af videoer til studiet dagen før livestreamen garanterer, at de er klar, når det er tid til at gå live.

Upload af videoer til Webex Events Production Studio

For at bruge forudindspillet video i Webex Events Production Studio du åbne studiet og uploade videoer til fanen 'Media'. For fuldstændige instruktioner til at få adgang til studiet og uploade videoer, læs vores guide til brug af Webex Events Production Studio .

Her er nogle retningslinjer, du skal huske på:

• Videoer skal have et 16:9-forhold og ikke mindre end 720p.

• Den anbefalede størrelse for videoer er 1920 x 1080 px.

• Videoer skal være MP4-, AVI-, MPG-, MPEG- eller MOV-filer og ikke større end 8 GB.

• Behandlings- og uploadtiden vil variere afhængigt af internetforbindelsen. Uploads kan tage op til 2 gange videoens varighed. For eksempel kan en 1-times video tage op til 2 timer at uploade og behandle.

Du skal blot klikke på videoen, når du er klar til at afspille den i din livestream.

Videosektionen på Media-fanen i Webex Events Production Studio.

💡 Husk, livestreams når ud til publikum med en forsinkelse på 10-15 sekunder. Når Webex Events Closed Captions & Translations er aktiveret, er denne forsinkelse omkring 40-45 sekunder.

Delvist forudindspillede streams

Denne use case er til, når du har live-talere, der vil præsentere for dine deltagere, og du også har noget optaget indhold, du kan vise undervejs. Til dette skal du bruge Webex Events Production Studio som beskrevet i det foregående afsnit, Webex Events RTMP afspilleren eller mødesoftwaren.

Webex, GoToMeeting, Microsoft Teams, Zoom

Hvis du bruger mødesoftware til dine livestreams, skal du være opmærksom på, at mødelinks altid åbner eksternt, ikke indlejret i Event App. Vores bedste anbefalinger er Webex, Microsoft Teams og Zoom. Se disse tjenesters respektive vejledninger for bedste praksis for deling af en video under en livestream:

💡 Husk, at hvis du bruger en af ​​disse tjenester, kan du ikke integrere Webex Events Chat, Q&A eller Polling-funktioner i livestreamen og bliver nødt til at bruge en anden løsning.

Tilføj mødelinket til Webex Events

Hvis du bruger funktionen Livestream , tilføj eller rediger funktionen, vælg den korrekte udbyder fra rullemenuen Streamudbyder og indsæt derefter mødewebadressen. I det følgende eksempel bruger vi Webex som mødeudbyder.

Hvis du bruger en session, skal du tilføje eller redigere sessionen , vælge den korrekte udbyder fra rullemenuen Strømudbyder og derefter indsætte møde-URL'en.

Modalerne Rediger livestream og sektionen Livestream i oprettelsesmodalerne for Agenda-sessioner. Et Webex-link udfyldes.

Når deltagere klikker på knappen 'Deltag i livestream', bliver de bedt om at åbne mødeplatformen uden for Webex Events platformen.

Webex Events RTMP Player + Streaming eller mødesoftware

Mange softwareværktøjer kan streame via RTMP for at vise video i Webex Events, såsom OBS og vMix. Dit professionelle AV-team kan også blande live og forudindspillede elementer. RTMP kan blive lidt teknisk, og mulighederne for at streame med det er for mange til at nævne her. Læs vores artikel om introduktion til Webex Events RTMP Player for at få et komplet overblik.

Hvis du bruger RTMP-afspilleren, får du stadig fordelen ved at bruge Webex Events Chat, Q&A og Polling.

Nu ved du alt om at bruge forudindspillet video i dine livestreams! Hvorfor ikke også lære om, hvordan du tilføjer video til sponsorprofiler ?