Indsendelse af en problemfri Branded App

Lad ikke godkendelsen af ​​din app blive bremset af disse almindelige problemer

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Den 21-dages App Store-godkendelsesproces tager normalt kortere tid end det, selvom der er faktorer, der kan få det til at tage endnu længere tid. Du har magten til at forhindre potentielle forsinkelser! Denne artikel giver dig tips til at hjælpe din Branded App med at udgive til App Store så hurtigt som muligt.

💡 Husk, hvis det er første gang, du udgiver en Branded App, skal du læse vores Apple og Google Developer Process Overview Guide .

Gør det rettidigt

Din Branded App er en stor sag, så sørg for, at du giver nok tid til at bygge og udgive din app, så den kan rydde Apple-godkendelsesprocessen i tide til dit arrangement.

Start af processen

Vi kræver, at du begynder at arbejde på din app senest syv uger før dit næste arrangement. Dette vil give dig masser af tid til at tilpasse din app og få styr på dit DUNS-nummer og din Apple-udviklerkonto.

💡 Husk, hvis du bruger Single Sign-On (SSO) , skal du begynde at arbejde på appen ni uger før din næste begivenhed.

Forlagsvirksomhed

Udgiv din app så snart den er klar. Udgiv som minimum appen ikke mindre end 21 dage før din begivenhed eller 30 dage før, hvis du bruger SSO .

Gør det til dit

Apple vil sikre sig, at de hoster appindhold, der ejes af de personer, der indsender det, og de tager intellektuel ejendom (IP) meget alvorligt. Hvis din Branded App hedder "Midwest Grain Conferences", og din virksomheds teamnavn på din Apple-udviklerkonto er "Huskers United", kan Apple markere det som et IP-problem.

Her er hvad du kan gøre:

Forebyg IP-problemer:

Når du tilmelder dig Apple Developer Program , skal du angive et teamnavn. Hvis dette navn er for forskelligt fra din apps navn, er der stor sandsynlighed for, at Apple vil afvise appen som en IP-bekymring. Du har to muligheder, hvis du allerede har oprettet din udviklerkonto:

1. Skift appnavnet, så det minder mere om udviklerkontoens teamnavn.

2. Giv Webex Events dokumentation, der beviser, at din udviklerkonto ejer begivenheden, så vi kan videregive den til Apple. Her er de mest almindelige verifikationsmetoder:

1. Et link til begivenhedens hjemmeside, der tydeligt viser virksomhedens navn eller logo.

2. Domæneregistreringsdokument, der viser, at du ejer det domæne, der er knyttet til begivenhedens websted.

3. Anden IP-ejerskabsdokumentation.

Gør det unikt

Hvis din virksomhed har flere apps, kan Apple afvise din Branded App som spam, hvis dens navn, ikon eller indhold minder for meget om en anden af ​​dine apps. En nem måde at forhindre dette problem på er at give din Branded App et navn og et ikon, der klart adskiller sig fra alle andre, du ejer. Hvis du virkelig har brug for at bruge det samme navn og ikon som en anden af ​​dine apps, kan du fjerne den anden app fra App Store ved at følge Apples instruktioner til fjernelse af apps .

Apple kan også afvise din app, hvis du indstiller startskærmnavnet for tæt på noget, der allerede er i brug af Apple selv. For eksempel er det ikke en god ide at indstille navnet på startskærmen som "Hjem".

Gør det konsekvent

App navn og startskærmnavn

Når vi taler om navngivning, når du opsætter din Branded App i Webex Events platformen, vil du indstille både appnavnet og startskærmnavnet. Hvis disse er for forskellige, kan det være svært for dine deltagere at finde appen på deres enhed, efter at de har downloadet den. I denne situation kan vi sende dig en e-mail, der beder dig om at ændre et eller begge navne, før vi sender appen til godkendelse.

Gør det beskrivende

Når du skriver din appbeskrivelse, skal du fortælle brugerne, hvad appen er til. Hvis du blot sætter "Midwest Grain Conferences app", vil Apple afvise den. Brug i stedet noget som dette:

"Midwest Grain Expo's grundlæggende mission er at samle ligesindede kornologer, der søger at forbinde på en meningsfuld måde, blive inspireret og i sidste ende samskabe - fordi vi bliver stærkere (og klogere) sammen."

Gør det enkelt

Hvis du indstiller din apps tilmeldings- og login-muligheder med nogen af ​​de sociale login-muligheder, og din begivenhed er kun for invitation , kan dette forårsage forvirring, når folk forsøger at logge ind på din app. For eksempel, hvis de opretter deres konto hos LinkedIn, og deres LinkedIn-konto er knyttet til en anden e-mailadresse, end de er registreret med, vil de ikke kunne logge ind.

Det er sikrest kun at vælge e-mail eller dit SSO -login som din apps tilmeldings- og login-mulighed, hvis din begivenhed er kun for invitation.

Gør det smukt

Vi forstår det. Du vil have din app i hænderne på dine deltagere så hurtigt som muligt, men glem ikke at færdiggøre den, før du sender den til festen! Hvis du ikke er færdig med at tilpasse din Event App med et logo og forsidebillede , brugerdefinerede farver eller funktionsikoner , eller hvis du bruger en pladsholdertekst eller -billeder, sender vi sandsynligvis appen tilbage til dig.

Hvorfor? Vi tager skærmbilleder af din app for at vise dem i App Store og Play Store, så hvis begivenhedens tilpasning er ufuldstændig, vil skærmbillederne ikke være den bedste repræsentation af din app, og folk kan blive forvirrede.

Gør det gratis

Nej, vi beder dig ikke om at give tilmeldinger væk. Hver gang Apple ser penge skifte hænder i en app, der er hostet i App Store, vil de have nogle. Alt i din app, der nævner betalte tjenester, betalingsmuret indhold, lodtrækninger, lotterier, hasardspil og endda velgørende gaver, kan forårsage nogle problemer.

Mærkeligt nok er den eneste af disse, der er ok at inkludere, lodtrækninger og konkurrencer. Du skal blot udtrykkeligt sige, at Apple ikke har noget som helst med det at gøre. Bortset fra det skal du simpelthen undgå at nævne penge i din app overhovedet.

Hvis du bruger spilfunktionen, skal du angive i dine spilleregler, at Apple ikke er sponsor for eller involveret i spillet eller relaterede præmier eller belønninger.

Gør det offentligt

Apple accepterer ikke interne firmaapps i App Store, medmindre du går gennem en container-app, som ikke fungerer for Branded Apps. Selvom det ikke er noget problem at bruge din Branded App til en intern virksomhedsbegivenhed, så sørg for, at du ikke nævner, at den er intern nogen steder i appen. 🤫

Gør det sundt

Nævn ikke COVID-19, Coronavirus eller andet relateret til en pandemi nogen steder i din app. Apple og Google kan ikke lide det.

Gør det til vores problem

Hvis du har gennemgået denne artikel og udjævnet alle mulige ujævnheder, før du indsender, og Apple stadig sender en afvisningsmeddelelse, skal du blot lade Webex Events -brandede app-teamet klare at rette det. 😄 Hvis du fulgte trinene for at give os adgang , modtager vi automatisk afvisningsmeddelelsen og løser eventuelle problemer så hurtigt som muligt.