IT opsætning og ressourcer
Webex Events Tilladelseslisteressourcer

Tilføj disse e-mails, URL'er, IP-adresser og porte til VPN- og firewall-tilladelseslister for den bedste oplevelse

James Feichtner avatar
Skrevet af James Feichtner
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

💡 Husk, med undtagelse af Webex Events Production Studio, leverer vi ikke tilladelsesliste IP-adresser, fordi de fleste adresser, som Webex Events bruger, er dynamiske.

Firewalls og webfiltre er almindelige beskyttelser for mange virksomheder og organisationer. Netværk, der er beskyttet af disse foranstaltninger, tillader muligvis kun udgående forbindelser til bestemte domæner, hvilket kan forhindre nogle Webex Events produkter og funktioner i at fungere.

Vi vil gerne sikre os, at dine deltagere får den bedst mulige oplevelse, så vi har samlet denne liste over e-mailadresser og URL'er, så deltagere og netværksadministratorer kan tilføje undtagelser fra tilladelseslisten.

Webex Events e-mailadresser

E-mails til nulstilling af adgangskode, e-mails med bekræftelse af registrering og e-mails med brugerdefinerede knappesvar bruger alle disse adresser:

Webex Events (tidligere Socio) domæner

Webex Events Production Studio IP-adresser

Når du bruger Webex Events Production Studio, skal du godkende følgende IP-område og porte:

• IP-adresseinterval: 3.145.249.64 - 3.145.249.79

• UDP-portområde: 50.000 - 60.000

• TCP-port: 7881

• TURN UDP-port: 3478

💡 Husk, du må kun tillade UDP Port Range, TURN UDP-port eller TCP-port. For den bedste lyd- og videooplevelse opfordrer vi til at godkende UDP-portområdet eller TURN UDP-porten.

Tredjeparts domæner

• intercom.io - Vi bruger Intercom til vores Live Chat-software til at yde teknisk support.

• segment.io - Vi bruger Segment til at indsamle analysedata, som vi leverer til begivenhedsarrangøren.

• googleapis.com og firebaseapp.com - Vi bruger Googles Firebase til godkendelse, chatdatabase og database til realtidsfunktionalitet.

• *.firebaseapp.com

💡 Husk, for at få strengere Firebase-tilladelser, skal du kun godkende underdomænet Webex Events App (Socio): verdant-nova-91423.firebaseapp.com/ . Hvis du bruger en Branded App, skal du kontakte vores supportteam for din apps unikke underdomæne.

💡 Husk, Webex Events stræber efter at fremme inklusivitet, også i de ord, vi bruger. Det er grunden til, at vi bruger udtrykket 'tilladelsesliste' i stedet for 'hvidliste' eller 'hvidliste', som tidligere var almindelige i IT-branchen.