Zapier & Webex Events

Hurtigt og nemt integrere webapplikationer til Webex Events

Anthony Miller avatar
Skrevet af Anthony Miller

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Om Zapier

Zapier er en intuitiv integrationsplatform, der lader dig forbinde forskellige webapplikationer, så de kan dele data. Selvom du har begrænset teknisk viden, hjælper Zapier Application Programming Interface (API) brugergrænsefladen selv de mest uerfarne brugere med at bygge integrationer på ingen tid.

Webex Events kunder har med succes brugt Zapier til at integrere data med følgende tredjeparter:

• Salgsstyrke

• Eventbrite

• Aktiv kampagne

• Plaske

• Infusionssoft

• Typeform

• Google Sheets

Hvordan virker Zapier?

Den enkleste "Zap" kræver to komponenter - en trigger og en handling. En trigger er noget, der sker på et websted, som forårsager en handling på et andet. For eksempel kan du oprette en Zap, der kopierer deltageroplysninger til et Google Sheet, når en deltager deltager i din begivenhed.

Zapier ressourcer

Bare rolig, hvis du er ny hos Zapier! De leverer tonsvis af fremragende hjælp og instruktionsindhold for at få dig hurtigt i gang.

Webex Events Zapier-appen

Webex Events Zapier-appen indeholder en liste over almindelige Zaps, som vores kunder bruger, inklusive både grundlæggende og avancerede funktioner. Nogle komplekse integrationsmuligheder, såsom personlige dagsordener, kræver samarbejde med en af ​​vores integrationsspecialister. Tal med din Webex Events -kontakt for mere information.

I øjeblikket tilbyder vi følgende funktionaliteter gennem Zapier:

Udløsere

• Ny/opdateret deltager -e - Returnerer grundlæggende deltageroplysninger, når en ny deltager deltager i begivenheden, eller når en deltagers grundlæggende oplysninger opdateres.

Søgninger

• Søg deltagere - Find en deltager med nøgle eller opret en, hvis ingen findes.

• Søg efter sessioner - Find en session ved hjælp af eksternt id, eller opret en, hvis ingen findes.

• Søg efter elementer - Find et element ved eksternt id, eller opret et, hvis der ikke findes nogen.

Handlinger

• Opret eller opdater deltager - Opret en ny deltager eller opdater deltagerposten, hvis deltageren allerede eksisterer.

• Opret deltager - Opret en ny deltager.

• Opdater deltager - Opdater en eksisterende deltager efter deres Webex Events ID.

• Fjern deltager - Fjern eller bloker en deltager fra en begivenhed.

• Opret session - Opret en ny session i en valgt Agenda-funktion.

• Opdater session - Opdater en eksisterende session i en valgt agendafunktion.

• Opret element - Opret et nyt element på en valgt liste (højttalere, sponsorer, brugerdefineret liste osv.).

• Opdater element - Opdater et eksisterende element i en valgt funktion.

Prissætning

For at få adgang til og bruge Webex Events Zapier-appen skal du købe en API-nøgle hos os. Nøglen holder i et år. Tal med din Webex Events -kontakt for flere detaljer.

Ud over API-nøglen skal du betale Zapier for deres tjenester. Se Zapiers prisvejledning for flere detaljer.

Spørgsmål? Chat med os eller send en e-mail til support@socio.events