Stream til Webex Events fra tredjepartssoftware med RTMP

Brug Webex Events RTMP Player til at integrere udsendelser og møder i din begivenhed

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Hvis du vil livestreame til din Event App ved hjælp af en streamingplatform, der ikke officielt understøttes af Webex Events, skal du bruge flere forskellige platforme til en enkelt stream, streame fra et eCDN eller streame mødesoftware direkte til din Event App og derefter Real-Time Messaging Protokol (RTMP) er for dig! Ikke sikker på, hvad RTMP er, eller hvorfor det er nyttigt? Læs vores Introduktion til Webex Events RTMP Player artikel for at lære mere!

Billede af scenen ved en hybrid begivenhed med kameraer og selvtillidsmonitorer sat op omkring det.

Uanset om du håndterer streaming-produktion internt eller arbejder med et professionelt produktionsselskab som Meeting Tomorrow , giver denne artikel kodningskrav og råd, forklarer, hvordan du bruger Webex Events RTMP Player, og giver svar på ofte stillede spørgsmål.

Krav til kodning og netværk

Vores anbefalinger til kodningsindstillinger følger gængse industristandarder og bedste praksis, og de har til formål at give dit publikum den bedst mulige oplevelse.

Codecs og opløsning

Webex Events RTMP accepterer 480p, 720p og 1080p H.264 video- og AAC-lydstreams.

Videoindstillinger

Bitrate, FPS og opløsning er indbyrdes forbundne, og streamens opløsning bestemmer i høj grad dens bitrate og frame rate (frames-per-second eller FPS). Brug følgende anbefalede indstillinger, som er tilgængelige i de fleste H.264 video-encoding software eller hardware API'er:

Bitrate

Op til 1500 Kbps for 480p**

Op til 4500 Kbps for 720p
Op til 8500 Kbps for 1080p

FPS

30

IDR/Keyframe

2 sekunder (eller 1 for lavere latenstid)

H.264 niveau

Hoved

Sceneskift:

Fra (foretrukket)

Chroma delprøve:

YUV420P

CABAC

Foretrukken

**Den mindste acceptable kvalitet for enhver streamingsituation er 1500Kbps/480p opløsning.

💡 Husk, vi anbefaler på det kraftigste kun at bruge konstant bitrate (CBR) for en jævnere og mere stabil livestream-oplevelse. Hvis du bruger variabel bitrate (VBR), vil dine streams være mere genstand for buffering og afbrudt afspilning.

Lydindstillinger

Vi understøtter følgende indstillinger:

Bitrate

96-320 Kbps

Sample rate

44,1 eller 48 Khz

Kanaler

Op til 2 (mono eller stereo)

Netværk

Brug altid kablet internet for at få den mest stabile og konsekvente forbindelse.

En ustabil internetforbindelse kan resultere i streaming-buffring og lagging for dine seere, så de video- og lydbithastigheder, FPS- og keyframe-indstillinger, du vælger, skal være levedygtige baseret på din netværksstyrke. Jo højere dine indstillinger er, jo mere båndbredde har du brug for til din stream.

⚠️ Forsigtig! Test altid dine RTMP-streams før begivenhedsdagen med den nøjagtige kodningshardware, software og netværkskonfiguration, der skal bruges under den officielle stream for at sikre, at video og lyd afspilles jævnt.

Aktiver RTMP og kopier Stream Key og RTMP URL

Den unikke RTMP URL og streamnøgle, som Webex Events leverer til hver livestream i din begivenhed, fortæller din streamingsoftware, hvor streamen skal udsendes. Brug stream-nøgler så mange gange du har brug for, og test så meget du vil! 👍

Aktiver RTMP og andre funktioner

Når du opretter en Live Stream-funktion eller Session , skal du vælge RTMP Player som Stream-udbyder. Hvis du vil bruge yderligere funktioner som Webex Events Closed Captions & Translations , menneskelig billedtekst eller Deltager Engagement muligheder, er det nu et godt tidspunkt at aktivere disse muligheder.

Modalen Rediger livestream. Webex Events RTMP Player er valgt.

Klik på Gem ændringer , når du er færdig med at foretage ændringer.

Kopiér streamnøglen og RTMP URL

Rediger nu Livestream-funktionen eller -sessionen igen, og bemærk, at RTMP URL- og Streamnøglefelterne nu er udfyldt. Klik på knappen Kopier ud for hver - du indsætter dem i din streamingsoftware i næste trin.

Felterne RTMP URL og Stream Key i Modal Edit Live Stream.

For den bedste oplevelse skal du kopiere RTMP-URL'en og streamnøglen for flere livestreams til et regneark, der indeholder livestream- eller sessionsnavne og starttider. Dette gør det nemt at referere til og dele URL'erne og nøglerne for hver session.

Ikke sikker på, om du skal bruge Livestream-funktionen eller en Agenda Session-livestreaming? Læs vores Livestream-funktion og artikel om sessionssammenligning for at få flere oplysninger, der kan hjælpe dig med at beslutte.

Indtast RTMP URL og Stream Key i udsendelsessoftwaren

Nu hvor du har kopieret URL'erne og nøglerne, er det tid til at tilslutte dem til streamingsoftwaren.

Hvis du administrerer din egen broadcast-software, skal du selv kopiere og indsætte URL'erne og nøglerne i hver stream. Processen for indtastning af RTMP URL'er og streamnøgler i broadcastsoftware varierer fra platform til platform. Se dokumentationen til din valgte software for den nøjagtige proces. Her er et skærmbillede af Vimeos streamingindstillinger:

Vinduet Streamingindstillinger i VMix.

Når URL'erne og nøglerne er på plads, er du klar til at gå! Inden for et par sekunder efter, at din stream starter, vises den for dine deltagere i din Event App. 📺

⚠️ Forsigtig! Hvis din stream ikke vises i Event App med det samme, skal du ikke genstarte din stream. Tillad op til 30 sekunder, før strømmen vises.

Nu ved du alt om at bruge RTMP til din livestream. Arbejder du med et AV-team til en hybrid begivenhed? Læs vores artikel om forberedelse af dit hybride event AV-team !

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken broadcast-software understøtter RTMP?

Tons! Onlinesider som YouTube, Twitch og Facebook Live plus lokal software som Wirecast, Teradek og vMix har alle arbejdet for vores kunder. Tjek webstedets eller softwarens dokumentation for at finde ud af, om de understøtter RTMP. Hvis de gør, anbefaler vi stærkt, at du tester for at sikre, at alt fungerer som forventet. 👍

💡 Husk, Webex Events understøtter nogle af disse udbydere "ud af boksen". Du vil typisk kun bruge disse med RTMP, hvis du vil bruge flere platforme i en enkelt livestream. Se vores artikel om livestreaming og Webex Events for en komplet liste over udbydere, som vi officielt understøtter.

Hvilken mødesoftware understøtter RTMP?

Vi har bekræftet, at Webex og Zoom fungerer sammen med Webex Events RTMP, selvom vi på det kraftigste opfordrer dig til at teste enhver mødesoftware, du bruger, så du ved, hvordan den vil opføre sig, og hvad du kan forvente.

Hvilke hardwarekodere fungerer med RTMP?

Kunder har rapporteret succes med Blackmagic encodere.

Kan jeg streame til Webex Events RTMP fra mit eCDN?

Ja. Afhængigt af din eCDN-udbyder kan det dog være bedre at indlejre udbyderens afspiller ved hjælp af en i-frame som beskrevet i vores artikel om Vbrick og Webex Events .

Kan jeg streame til en anden platform fra Webex Events med RTMP?

Nej. Webex Events RTMP afspilleren kan kun modtage streams fra eksterne platforme. Det kan ikke udsende et videofeed til en ekstern platform.

Kræver Webex Events RTMP Player RTMPS?

Ja. Hvis den broadcast-platform, du bruger, ikke understøtter RTMPS, fungerer den ikke med Webex Events.

Kan jeg bruge RTMP-nøglen og URL-adressen flere gange?

Ja! Brug RTMP-oplysninger så mange gange, som du har brug for, til at teste eller streame fra flere forskellige kilder i løbet af din session.

Min stream viser udbyderens logo eller vandmærke. Hvordan fjerner jeg det?

Udbydere som Webex og Zoom inkluderer automatisk deres logo som et vandmærke i strømmen. Da dette er en udbyderspecifik indstilling, skal du kontakte din streaming- eller mødeudbyder for at diskutere fjernelse. For Webex-møder eller webinarer, kontakt din Webex Customer Success Manager. Læs Webex-artiklen om konfiguration af branding for dit Cisco Webex-websted i Control Hub for at få flere oplysninger.

Skal jeg redigere RTMP URL'en?

Nogle streamingplatforme kan kræve, at RTMP-URL'en inkluderer en specifik port, ekskluderer et ekstra tegn eller indeholder andre oplysninger. Dette afhænger af udbyderen, og de nøjagtige trin kan variere meget. For eksempel kræver Wirecast og Teradek, at du tilføjer :443 til RTMP URL'en og fjerner den sidste skråstreg.

Original: rtmps://ff39bcb7eb65.global-contribute.live-video.net/apps/
Redigeret: rtmps://ff39bcb7eb65.global-contribute.live-video.net:443/apps

Test altid dine RTMP-streams før begivenhedsdagen. Hvis du støder på problemer, kan din valgte udbyders dokumentation eller fora sandsynligvis hjælpe dig med at finde en løsning.