Brandet app
Hvorfor siger min Branded App "IKKE TILBUNDET"?

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Statussen 'IKKE FORBUNDET' betyder, at Webex Events -platformen ikke har adgang til din Apple-udviklerkonto. Hvis du tidligere har tilsluttet en Apple-udviklerkonto , skal du sandsynligvis kontrollere, at din Apple-udviklerkonto ikke er udløbet, og at alle Apple-aftaler er blevet accepteret.

Ikke forbundet-indikatoren på Grant Webex Events Access-trinnet for at oprette en brandet app

Når du logger ind på din Apple Developer-konto , vises alle handlinger, der kræver din opmærksomhed, øverst på siden.

Kontohandlingsbannerne på en Apple-udviklerkonto.

Her er nogle almindelige årsager til, at din Branded App kan blive vist som 'IKKE FORBUNDET'. 👇

Udløbet Apple-udviklerkonto

Hvis det er mere end 1 år siden, du oprettede din Apple-udviklerkonto, og du ikke valgte automatisk fornyelse, er din Apple-udviklerkonto sandsynligvis udløbet. Indtil du fornyer dit Apple Developer-medlemskab, vil dine apps ikke være tilgængelige til download i App Store, og du vil ikke være i stand til at indsende nye apps eller opdateringer.

⚠️ Forsigtig! Hvis din Apple-udviklerkonto er udløbet, skal du ikke oprette en ny konto, hvis du allerede har en Branded App tilknyttet din udløbne konto. Hvis kontoindehaveren ikke længere er hos din organisation, skal du kontakte Apple for at overføre ejerskabet .

Uunderskrevne aftaler

Som indehaver af en Apple-udviklerkonto vil Apple med jævne mellemrum bede dig om at acceptere nye opdaterede aftaler. Hvis der er nye aftaler, der skal underskrives, skal den person, der er ansvarlig for at administrere din organisations Apple-udviklerkonto, logge ind på Apple-udviklerportalen for at gennemgå og underskrive aftaler.

Du skal muligvis også underskrive opdaterede skatte- eller licensaftaler. Følg Apples instruktioner om at underskrive skatte- og licensaftaler .

Har Webex Events stadig tilladelse til at få adgang til din konto?

Hvis din Apple-udviklerkonto ikke er udløbet, og der ikke er nogen usignerede aftaler, har du muligvis ikke givet os alle de nødvendige tilladelser, da du gav os adgang, eller du har muligvis ikke inviteret os ved at bruge vores nyeste e-mailadresse. Læs vores artikel Inviter Webex Events til din Apple-udviklerkonto for at få instruktioner.

Hvis du vil slette vores gamle e-mailadresse fra din Apple-udviklerkonto, skal du se Apples dokumentation for at lære, hvordan du gør det.

Opdater appen

Når du har underskrevet alle aftaler og rettet eventuelle andre problemer, skal du vende tilbage til Webex Events -platformen og prøve at opdatere din app.

💡 Husk, det kan tage Apple op til 30 minutter at behandle ændringer på din Apple-udviklerkonto.

Vend tilbage til din Branded App , og klik på opdateringsikonet ved siden af ​​indikatoren 'IKKE FORBINDET'. Det bør opdatere til 'CONNECTED'. Hvis det ikke gør det, så prøv igen efter en halv time. Hvis din app stadig ikke vil oprette forbindelse, kan du livechatte med vores supportteam, så vi kan hjælpe. 👍

Opdateringsikonet på trinnet Giv Webex Events Access.