Livestreaming og Webex Events

Giv en enkel, smuk og engagerende virtuel oplevelse

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Webex Events integreres problemfrit med mange førende live streaming platforme for at integrere et videofeed i din Event App. Deltagere kan deltage direkte fra dagsordenen eller klikke på en livestream-funktion for øjeblikkeligt at starte livestreamen på mobile enheder eller computere. Det betyder, at folk kan interagere med dine streams, uanset hvor de er, og skifte mellem deres foretrukne enheder til enhver tid.

Animeret GIF af en aktiv livestream i Webex Events Web App.

Live streaming platforme

Livestream-funktionen og sessioner integreres med mange førende streaming- og mødeplatforme. Livestreaming i Webex Events er den mest sømløse og enkle med en af ​​vores egne streamingløsninger:

• Webex Events Production Studio - Webex Events skabte dette studie, og det er designet til at give din Event App den mest integrerede streamingløsning. Brug deltagerindhold fra chats, Q&A-spørgsmål og afstemninger i din livestream til at skabe engagerende oplevelser. Alle sessionsoptagelser uploades automatisk til Video Center på Webex Events platformen.

• Webex Events RTMP Player - Brug denne mulighed til at streame et videofeed fra enhver kilde, der understøtter RTMPS, inklusive de fleste af de tredjepartsudbydere, der er anført nedenfor.

• Webex Events Simulive og Webex Events Video on Demand - Forudoptag en livestream, upload derefter optagelsen til Video Center for at streame videoen med Webex Events Simulive eller Video on Demand (VOD).

💡 Husk, hvis du har brug for lukkede billedtekster og oversættelser, fungerer alle Webex Events Streaming muligheder med vores gratis Webex Events Closed Captions & Translations -løsning. For mere information, læs vores artikel om Webex Events Closed Captions & Translations !

Tredjepartsudbydere

Hver af disse udbydere integrerer i din Webex Events App undtagen Webex, Zoom eller anden mødesoftware. Det er her RTMP kan hjælpe!

• Youtube

• Vimeo

• Ryk

• Wistia

• Facebook

• Dailymotion

• Streambar

• SoundCloud

• Andet

💡 Husk, "Andet"-indlejringskoden er valgfri. Hvis du ikke inkluderer indlejringskoden, og deltagerne bruger webappen til at få adgang til livestreamen, åbnes streamen muligvis i en ny fane i stedet for inde i webappen. Husk altid at teste før du går live!

Hvis du vil bruge en platform, der ikke er angivet ovenfor, skal du ikke bekymre dig! I teorien kan enhver livestream-platform, der giver et indlejringslink, eller som kan bruge RTMPS (såsom OneStream), streame til Webex Events. Vi anbefaler stærkt en grundig test før dit arrangement for at sikre, at din streamingløsning fungerer godt.