Zoom & Webex Events

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Hvordan Zoom integreres med Webex Events

To funktioner

Uanset om du er interesseret i at bruge Zoom til et live webinar eller en videoafspilning, kan du bruge en af ​​følgende muligheder:

• Livestream-funktion — Når deltagere trykker på Livestream-funktionsikonet for at deltage i et møde, starter livestreamen øjeblikkeligt i Zoom-appen på en mobilenhed eller computer. Hvis du bruger Real-Time Messaging Protocol (RTMP) til at streame dit Zoom-møde, vil mødet starte i din Event-apps webversion.

• Agenda Session livestream — Hver Session i din Event App's Agenda kan have sin egen livestream med sit eget unikke link, så det er perfekt til begivenheder med masser af livestreams og flere samtidige livestreamingsessioner. Deltagerne skal blot klikke eller trykke på knappen Deltag i livestream for at starte mødet. 'Deltag'-knappen bliver tilgængelig 15 minutter før sessionens planlagte starttidspunkt.

For at lære mere om disse muligheder og finde ud af, hvilken der er bedst til dit arrangement, kan du læse vores dybdegående sammenligningsartikel om brug af en livestream-funktion eller sessioner til din livestream .

To metoder

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil du kontrollere alle aspekter af Zoom-mødet eller webinaret fra Zoom-applikationen.

• Start Zoom eksternt — For at bruge et Zoom-mødelink i en af ​​disse funktioner skal du vælge Zoom fra rullemenuen 'Strømudbyder' og derefter indsætte dit Zoom-link.

• Når deltagere klikker på Live Stream-funktionen eller knappen 'Deltag i Live Stream' i en Agenda-session, åbnes Zoom uden for din Webex Event i en browser eller Zoom-appen, afhængigt af brugerens enhed.

• Integrer Zoom med RTMP — For at integrere Zoom i din Event App , så deltagere kan deltage i mødet uden at starte Zoom eksternt, skal du bruge RTMP . Se Zooms artikel om streaming til et brugerdefineret websted for instruktioner om opsætning af RTMP. Vær særlig opmærksom på afsnittet i artiklen , der forklarer, hvordan du starter livestreamen!

💡 Husk, at indlejring af Zoom med RTMP kun streamer mødevideoen til din Webex Events App, og deltagere vil ikke være i stand til at interagere med Zoom fra din Event App. Du kan dog stadig bruge afstemnings- og Q&A- funktionerne og Slido med indstillingen Custom fane !