Vælg en begivenhedstype

Vælg, om din begivenhedstype er Personligt, Virtuel eller Hybrid

Anthony Miller avatar
Skrevet af Anthony Miller
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

At vælge mellem en hybrid, personlig eller virtuel begivenhedstype er et kritisk trin i oprettelsen af ​​din Webex Event. Denne artikel forklarer hver begivenhedstype og skitserer overvejelser for hver. 👍

💡 Husk, "Community"-begivenhedstypen er kun tilgængelig for Webex Suite-kunder. Besøg Webex Suite-informationssiden for at lære mere om Webex Suite.

Indstillingerne for Event Type på Webex Events platformen.

Begivenhedstyper

🏨 Personligt (standard)

Indstillingen Personligt (standard) er bedst, når alle dine begivenhedsaktiviteter finder sted på et bestemt sted med alle deltagere fysisk til stede. Hvis du også planlægger at byde fjerndeltagere velkommen, er Hybrid-muligheden den bedste pasform.

Når du vælger typen Personlig begivenhed, skal du overveje følgende:

• Begivenhedsplacering er påkrævet. Sessionssteder er valgfrie.

• Stedets placering bestemmer begivenhedens tidszone. Dagsordenen viser kun tidspunkter på begivenhedstidspunktet, ikke deltagernes lokale tid.

💻 Virtuelt

Den virtuelle mulighed er det bedste valg til begivenheder, hvor alle deltagere deltager eksternt, og der ikke er et fysisk mødested eller mødested. Når du vælger den virtuelle begivenhedstype, skal du overveje følgende:

• Du behøver ikke at vælge en begivenhedsplacering.

• Vælg den tidszone, du vil bygge dit indhold i. Dagsordenen viser tidspunkter i deltagerens egen tidszone, som vises som "Din tid" i Event App.

🏨 + 💻 Hybrid

Hybrid- muligheden er ideel til begivenheder, der har en blanding af personlige og virtuelle deltagere. Når du vælger Hybrid- hændelsestypen, skal du overveje følgende:

• Begivenhedsplacering er påkrævet. Sessionssteder er valgfrie.

• Stedets placering bestemmer begivenhedens tidszone. Denne tid vises for deltagerne i Agenda-funktionen på web- og mobilappen, og Agendaen viser også tidspunkter i deres egen tidszone, som vises som "Din tid".

🫶 Fællesskab (kun Webex Suite-kunder)

Fordi et fællesskab ikke har nogen start- eller slutdato, kan du løbende tilføje, fjerne og opdatere indhold for fællesskabsmedlemmer i løbet af året og derefter! Et Webex Events Community kan understøtte en række forretningsmål, såsom at udvide din gruppe af begivenhedsdeltagere, øge brandloyalitet og indsamle feedback og brugssager.

Når du vælger fællesskabsbegivenhedstypen, forsvinder sektionerne 'Begivenhedsplacering' og 'Begivenhedsdato og -tid'. Bortset fra disse forskelle er alt andet, du gør i Webex Events platformen, det samme. 👍

Ændring af begivenhedstype

Når du har afsluttet begivenhedsoprettelsesprocessen, er det nemt at ændre din valgte begivenhedstype.

1. På siden Begivenhedsoversigt skal du klikke på ikonet med tre prikker ( ) i afsnittet 'Begivenhedsoplysninger'.

2. Klik på Rediger for at åbne siden Grundlæggende.

3. Klik på Detaljer for at gennemgå og redigere dit valg af begivenhedstype.

De trin, der lige er beskrevet.

💡 Husk, at hvis du ændrer din begivenhedstype fra virtuel til personlig eller hybrid, skal du indtaste placeringen, spillestedets navn og adresse i begivenhedsstedet, før du offentliggør dine ændringer.

Pro tips! 😎

• Hvis du ikke er sikker på, hvilken mulighed du skal vælge, anbefaler vi Hybrid-indstillingen som udgangspunkt. Dette giver dig den største fleksibilitet, når du opsætter dine Webex Events produkter og lader dig planlægge både personlige og virtuelle scenarier.

• Hvis du hoster din begivenhed på en Branded App , fungerer Shake & Connect-funktionen med enhver begivenhedstype, og Branded Apps , der indeholder en offentliggjort virtuel eller hybrid begivenhed, har ingen krav om afstand. Lær mere i vores artikel om deltagernetværk .

Nu hvor du ved alt om muligheder for begivenhedstyper på Webex Events platformen, kan du læse vores artikel om privatlivsindstillinger for at bestemme, hvordan deltagere vil deltage i din Event App!