Avancerede egenskaber
Brug eksterne id'er fra andre platforme i Webex Events

Brug deltagerregistrerings-id'er fra andre platforme til QR-kodeudskrivning og Lead Retrieval

Anthony Miller avatar
Skrevet af Anthony Miller
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Feltet Eksternt ID giver dig mulighed for at identificere brugere i Webex Events platformen med din foretrukne unikke identifikator fra et tredjeparts- eller proprietært system. Import af deltagerdata med et eksternt id giver dig mulighed for:

• "Match" brugere på tværs af systemer

• Eksporter fra Webex Events og importer tilbage til det originale system

• Baser udskrevne QR-koder på det eksterne ID til Lead Retrieval

Brug af eksterne ID'er

Der er to måder at tilføje eksterne id'er til deltagerprofiler:

1. Tilføj id'er til flere deltagerprofiler ved hjælp af deltagerimportskabelonen.

2. Tilføj et ID til en enkelt deltager, når du redigerer eller manuelt tilføjer deres profil til Webex Events.

Læs vores artikel om tilføjelse og import af deltagere for at lære, hvordan du tildeler eksterne id'er til nye deltagere. For at tilføje et eksternt id til en eksisterende deltager skal du redigere deltageroplysningerne som beskrevet i vores artikel om administration af deltagere .

💡 Husk, det maksimale antal alfanumeriske tegn for feltet Ekstern ID er 255.

⚠️ Forsigtig! Du kan kun redigere feltet Eksternt ID én gang. Når du har gemt en ændring, er feltet låst.

Send eksterne id'er til en URL

Hvis Lead Retrieval er aktiv i din Event, og du aktiverer muligheden ' Pass Data to URL ' for et eksternt link i din Event App, inkluderer de overførte data eksterne ID'er. Dette er nyttigt for at linke til en undersøgelse og derefter undersøge svar fra hver deltagers eksterne ID, for eksempel.

Eksterne ID'er og Onsite

Hvis du bruger Onsite , bruges importerede eksterne ID'er automatisk til at generere QR-koder. Tilføj QR-koder til dine badgedesigns for nem, problemfri sessionscheck-in og scanning af Lead Retrieval .

Eksterne ID'er og Lead Retrieval

Med Lead Retrieval tilbyder Webex Events muligheden for at generere QR-koder fra deltagernes eksterne ID'er.

Funktionen Min QR-kode på en mobilenhed.

Brug eksterne id'er til at generere QR-koder

💡 Husk, hvis du bruger Webex Events Onsite, er processen nedenfor ikke nødvendig. Farvel! 👋

Hvis du ikke bruger Onsite , og du vil bruge eksterne deltager-id'er til at generere QR-koder for Lead Retrieval , skal du klikke på QR-koder under ' Lead Retrieval' i din begivenhedsnavigationslinje, aktivere indstillingen Brug eksterne id'er til at generere QR-koder og derefter klikke på Gem .

De trin, der lige er beskrevet.

Lead Retrieval vil nu bruge eksterne ID'er til at generere deltagerens QR-koder. Hvis en deltager ikke har et tilknyttet eksternt ID, tildeles deltageren en Webex Events QR-kode.