Ofte stillede spørgsmål
Hvordan sorterer jeg funktioner i min foretrukne rækkefølge?
Hvordan sorterer jeg funktioner i min foretrukne rækkefølge?

Sorter funktionsindhold alfabetisk, efter vigtighed eller en hvilken som helst rækkefølge, du ønsker, at det skal vises for deltagerne i Event App

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Når du tilføjer elementer til listebaserede funktioner, såsom sponsor- eller højttalerfunktionerne i din Event App, vises de på Webex Events platformen og Event App i den rækkefølge, de blev tilføjet. Dette gælder, uanset om du tilføjede elementer individuelt eller importerede en liste over elementer.

Denne artikel forklarer, hvordan du omarrangerer Event App funktionselementer i den rækkefølge, du ønsker.

Træk og slip funktionsindhold

I din Event-navigationslinje under ' Event App', klik på Funktioner, og klik derefter på den funktion, du vil redigere. Dette åbner funktionens side.

De trin, der lige er beskrevet.

Når der er mere end ét element i en funktion, vises et gitter med seks prikker ved siden af ​​elementets ikon for Indstillinger ( ). Klik og hold på klyngen med seks prikker , og træk elementet for at omarrangere det.

En pil, der peger på et elements gitterikon.

Det er det! Platformen gemmer automatisk eventuelle ændringer af vareordren, og disse ændringer er umiddelbart synlige for deltagere, der bruger din Event App.

Importer funktionsindhold

💡 Husk, at import ikke er tilgængelig for funktionen Dokumenter .

Hvis der er for mange varer til at sortere manuelt, anbefaler vi at bestille dem i et regneark og derefter importere dem. Rækkefølgen af ​​elementer i regnearket er den rækkefølge, de vises på mobilappen og weboplevelsen.

Knappen Importer på en funktion på platformen.

Hvis du allerede har tilføjet elementer, skal du blot eksportere dem, omarrangere dem i regnearket og derefter importere dem igen. Læs vores artikel om import og eksport af data i Webex Events for fuldstændige instruktioner.

💡 Husk, hvis du vil sortere en liste over personer efter efternavn, kan du overveje at opdele kolonnen Navn i to kolonner (Fornavn, Efternavn). Sørg for at flette disse kolonner tilbage til den enkelte Navn-kolonne, når du er færdig med at sortere. Se disse artikler om distribution af celleindhold og fletning af flere celler for at få flere oplysninger.

Nu ved du, hvordan du genbestiller varer i din Event App!