Udgiv en Branded App under dit firmas navn

Valgfri instruktioner til at ændre, hvordan din brandede mobilapp vises i Google Play Butik

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Selvom Socio nu er Webex Events, udgiver vi stadig Branded Apps under Socio Labs LLC , mens vi overfører alle vores processer og konti. Hvis du gerne vil have din Branded App til at vise dit firmas navn som udvikler i Google Play Butik, skal du registrere en Google Developer-konto og give Webex Events tilladelse til at udgive appen på din konto. Fortsæt med at læse for at lære, hvordan det fungerer.

En mærkevareapps fortegnelse i Google Play Butik. Udviklernavnet, Socio Labs LLC, er angivet.

💡 Husk, disse instruktioner gælder kun for Branded App kunder. Hvis du bruger den ikke-mærkede Webex Events App til din begivenhed, så farvel! 👋 Ikke sikker? Læs vores introduktion til Branded Apps for at lære mere.

Giv os besked

Før du klikker på 'Send' på din Branded App i Webex Events platformen, skal du underrette din Webex Events kontakt eller vores supportteam om, at du ønsker, at Google-versionen af ​​din app skal offentliggøres under din egen udviklerkonto. Vores app-ingeniører venter på din invitation til at offentliggøre under din konto. ⬇️

Anmod om en Google Developer-konto

I Google Play Console skal du logge ind på en Google-konto, der er knyttet til din organisation, og oprette en Google-udviklerkonto ved at følge instruktionerne. Du vil blive bedt om at betale et registreringsgebyr.

Giv Webex Events adgang til at publicere under din konto

Når du har konfigureret din konto, skal du give Webex Events tilladelse til at udgive din Event App under din konto ved at følge Googles instruktioner om administration af tilladelser .

Inviter hello@atsocio.com og giv os enten fuld adgang eller giv kun adgang til din Branded App. Hvis du kun vil give adgang til den Branded App , skal du oprette en pladsholder-app og derefter give os kun adgang til den app.
,

Det er det! Ret nemt, ikke? Lad os nu sørge for, at din Apple Developer-konto er konfigureret.