Links
Interne links: Link funktioner og elementer til hinanden

Forbind nemt forskellige elementer og funktioner for en intuitiv oplevelse

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Interne links er en enkel, men effektiv måde at forbinde relateret begivenhedsindhold på! Mens eksterne links fører til indhold uden for din Event App, såsom et websted, linker interne links til funktioner og funktionselementer, du har oprettet i din Webex Events App, såsom en session til en højttaler eller sponsor. Dette giver dine deltagere en robust, intuitiv navigation i hele appen.

Animeret GIF, der viser en mobilappbruger, der trykker på et internt linkelement i en Agenda-session.

Brug interne links til at fremme bevidstheden om sessioner, talere, sponsorer og mere! Fortsæt med at læse for at lære hvordan. 📖

Typer af interne links

Mange steder i Event App understøtter interne links, og du kan endda tilføje dem i bulk ved hjælp af importskabeloner . Interne links, der er angivet i funktionselementer, vises for deltagere på mobilappen og webversionen i følgende rækkefølge:

• Meddelelser**

• Sessioner

• Sponsorer

• Højttalere

• Dokumenter*

• Enkelt dokument*

• Weblisteelementer*

• Videorum

• Udstillere

• Enkelt vare

• Tilpassede listeelementer

• Bannerbilleder**

*Enhver funktion eller ethvert element, der er markeret med en enkelt stjerne, har ikke en 'Tilføj interne links'-sektion, så du skal linke til det fra den funktion, du vil knytte det til. Du kan ikke linke elementer markeret med en stjerne sammen, og elementer i samme funktion kan ikke linkes til hinanden.

**Bannerelayoutbilleder og meddelelser kan linke til en hel funktion eller et element. De kan ikke linke til videorum eller weblinkfunktioner.

Tilføj interne links

For at tilføje et internt link til et individuelt element, skal du redigere elementet og finde afsnittet 'Tilføj interne links'. Se dokumentationen for hver funktion for en komplet oversigt over, hvor der skal indsættes interne links.

💡 Husk, før du tilføjer et internt link til et element, skal det element først eksistere. Elementer i samme funktion kan ikke linkes til hinanden. For eksempel kan du ikke internt linke en session til en anden session i den samme dagsorden-funktion.

Afsnittet Tilføj interne links i en funktion. Foredragsholdere, en sponsor og et dokument er blevet forbundet.

I søgefeltet skal du blot indtaste navnet på det eksisterende element, du vil linke til. Søg efter navnet på en session, taler, sponsor eller noget andet fra listen i begyndelsen af ​​denne artikel . Vælg det element, du vil linke til, og klik derefter på Gem ændringer . Så nemt er det! 👍

💡 Husk, ud over individuelle feature-elementer, giver bannerbilleder og meddelelser dig mulighed for internt at linke til en hel funktion.

Interne links i praksis

Når deltagere åbner et element med interne links, såsom en dagsordensession, vises de sammenkædede elementer i den rækkefølge, der er angivet tidligere . Deltagerne vælger ethvert af de internt linkede elementer for at få adgang til dem med det samme. For eksempel viser GIF'en i begyndelsen af ​​denne artikel, at du trykker på et internt højttalerlink fra en dagsordensession.

En sponsorprofil i webappen. Nogle interne links er angivet.

Da Dokumenter, Enkeltdokument, Videorum og Webliste-funktioner starter med det samme, når en bruger klikker på dem, vises interne links ikke i disse elementer. For eksempel, hvis et enkelt dokument er knyttet til en session, vises dokumentet på fanen Sessions detaljer. Men da et enkelt dokument starter med det samme, når en bruger klikker på det, er der ingen plads i funktionen Enkeltdokument til at den linkede session vises.

Pro tips! 😎

• Når du vælger dine interne links til et emne, skal du overveje andre områder af Event App , som brugere kan være interesserede i. Når de f.eks. ser en dagsordensession, vil de måske gerne vide, hvem taleren er eller gennemgå præsentationsdias.

• Overvej internt at linke til en hel funktion fra et bannerbillede eller en meddelelse, hvis du vil drive trafik til alle elementerne i denne funktion. For eksempel vil du måske fremhæve en sponsorfunktion dedikeret til dine premiumsponsorer.

• Interne links til funktioner vises altid i webversionen og mobilappen i den rækkefølge , der er vist tidligere i denne artikel . Elementer i funktionerne vises i den rækkefølge, der er angivet i Webex Events platformen. Hvis du ønsker, at en bestemt højttaler skal vises først på listen, skal du redigere din højttalerfunktion og flytte den højttaler til toppen af ​​listen.

• Vis sponsorer i dit arrangement ved at linke dem til sessioner, videorum eller andre aktiviteter, de sponsorerer. Vores artikel om at fremvise sponsorer har flere gode ideer til at fremhæve sponsorer i din Event App.

Nu ved du alt om interne links. Se vores guide til brug af eksterne links for endnu flere fantastiske ideer til berigelse af indhold!