Typeform & Webex Events

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Det er nemt at inkorporere undersøgelser i din Event App og hjælper med at garantere, at din begivenhedsstrategi er vellykket - vi elsker undersøgelser . Derfor anbefaler vi Typeform !

Om Typeform

Typeform giver en smuk samtaleoplevelse, der fungerer fantastisk på alle enheder. Deres intuitive administrationsgrænseflade, skabeloner og inspirationshub er fremragende tidsbesparende. Vi elsker især deres undersøgelsesskabelon efter begivenheden. 😉

En Conference Survey-funktion i mobilappen og en Typeform åbnes på en mobilenhed.

Her er den nederste linje: Når undersøgelser er visuelt dejlige og nemme at udfylde, stiger svarprocenten! 🚀

Typeform ressourcer

For mere information, herunder how-to's, muligheder og mere, udforsk Typeforms fantastiske hjælpecenter . Kontakt deres supportteam , hvis du har brug for hjælp undervejs!

Opret en typeform

Besøg Typeform for at oprette en konto og opbygge din undersøgelse eller spørgeskema, med henvisning til Typeforms dokumentation, når det er nødvendigt. Når du er færdig med at oprette formularen, er du klar til at tilføje den til din begivenhed – medmindre du vil bruge funktionen Send Data til URL på Webex Events platformen. Fortsæt med at læse for at lære, hvordan du konfigurerer din undersøgelse, når du bruger funktionen Send data til URL! 📚 Ellers spring til næste afsnit .

Send data til URL

Der er mange steder i din Event App , hvor du kan indsætte et eksternt link . Mange af disse inkluderer indstillingen Send data til URL , som sender data som fornavn, efternavn og e-mail til det websted, linket fører til. Dette kan spare deltagerne tid, når de udfylder din Typeform!

💡 Husk, sæt altid slides, der beder respondenterne om manuelt at indtaste de oplysninger, du vil indsamle med Send Data til URL i begyndelsen af ​​undersøgelsen for den enkleste opsætning. Oprettelse af en forgreningsregel for at springe disse over, når Pass Data-oplysningerne er til stede, sparer respondenterne tid!

Sådan konfigurerer du din Typeform til at indsamle disse data:

Opret skjulte felter

1. Når du redigerer din Typeform, skal du klikke på fanen Logic .

2. Klik på Tilpas med data .

Den netop beskrevne proces.
  3. Klik på Skjulte felter .

4. I den modal, der vises, skal du tilføje hver variabel, du vil bruge som et skjult felt .

5. Klik på Gem .

De netop beskrevne trin.

Opret forgreningsberegninger

1. Gå tilbage til fanen Logik .

2. Klik på Forgrening og beregninger .

3. I den modal, der vises, skal du vælge If fra den første rullemenu.

4. Vælg et af de skjulte felter, såsom e-mail.

5. Indstil rullemenuen under det skjulte felt til "Er ikke lig med", og lad tekstfeltet ud for det stå tomt.

Forgrenings- og beregningsmodalen. Felterne er justeret som beskrevet her.
  6. Indstil 'Derefter'-betingelsen til Gå til , og vælg diaset efter det eller de, hvor deltagerne ellers ville indtaste Pass Data-oplysningerne (hvis nogen).

7. Klik på rullemenuen I ALLE andre tilfælde , og vælg det første slide i din undersøgelse.

8. Klik på Gem .

Nu, når en respondent besøger din undersøgelse fra din Webex Event, behøver de ikke manuelt at indtaste nogle af deres oplysninger!

💡 Husk, data, der trækkes ind i Typeform ved hjælp af Send Data til URL, vises ikke i undersøgelsesdiasene på fanen Svar . I stedet vises disse data nederst i hvert svar.

Fanen Svar. Svarets skjulte felter-del af et svar er angivet.

Kopier Typeform URL'en

1. Fra dit arbejdsområde i Typeform skal du klikke på de tre prikker på din undersøgelse, og derefter klikke på Del .

En typeform i arbejdsområdet. Menuen med tre prikker udvides, og knappen Del vises.
  2. På næste side skal du klikke på knappen Kopier link .

3. Hvis du brugte Typeforms skjulte felter til at fange deltagerdata, der er sendt med URL'en, skal du kun kopiere afsnittet før hashen (#) .

Siden Del din typeformular.

Tilføj Typeform til din Event App

Når du har kopieret Typeform-linket, skal du tilføje linket til sponsor-, udstiller- eller højttalerprofiler , inkludere det som en del af en livestreaming-session eller livestream-funktion, eller gøre undersøgelsen til en selvstændig funktion ved hjælp af weblink-funktionen. nogle få. Lad os udforske disse to sidste eksempler! 🔍

💡 Husk, at hvis du ønsker at fange deltagerdata med Typeform-svar som beskrevet tidligere , skal du markere feltet 'Giv data til URL', uanset hvor du indsætter undersøgelseslinket.

Føj undersøgelsen til en livestream

At indsamle feedback umiddelbart efter eller under en session, mens folks minder er friske, er en utrolig måde at opnå øjeblikkelig ROI på.

1. Når du opretter en sessions- eller livestreamfunktion , skal du udvide sektionen Deltagerengagement og aktivere til/fra-knappen 'Aktiver tilpasset fane'.

2. Indsæt Typeform-linket i feltet Websteds-URL.

3. Indtast et fanenavn, der hjælper deltagerne med at vide, hvad de kan forvente, når de klikker på fanen.

4. Klik på Gem ændringer , og du er færdig!

Et Typeform-link i sektionen tilpasset fane i Live Stream-funktionens redigeringsmodal.

Når deltagere ser livestreamen i webappen, vises den tilpassede fane i højre side af skærmen. På mobilappen vises den brugerdefinerede fane som en knap nederst på skærmen, når du ser livestreamen.

En Typeform-undersøgelse, der er indlejret som en brugerdefineret fane i en dagsordensession på webappen.

Tilføj undersøgelsen med en weblink-funktion

Hvis du ønsker, at undersøgelsen skal have sin egen side i din Event App, skal du oprette en weblink-funktion .

1. Tilføj funktionen til din Event App , og rediger den derefter.

2. Indsæt undersøgelsens URL i redigeringsmodalen.

3. Fjern markeringen i feltet 'Åbn link i ekstern browser'.

4. Klik på Gem ændringer . Så nemt er det!

Modal Rediger weblink. Et Typeform-link er blevet indtastet.

Deltagerne klikker blot på undersøgelsesfunktionen for at begynde at besvare spørgsmål. 🧠

En Typeform integreret i en Web App med Web Link-funktionen.

Nu ved du, hvordan du bruger en Typeform-undersøgelse i din Event App!

Pro tips! 😎

• Glem ikke at teste din undersøgelse fra appen! Få nogen uden for projektet til at tage din undersøgelse. Gennemgå dine undersøgelsesrapporter. Læs din undersøgelse højt. Lidt tid brugt her kan redde dig fra hovedpine senere.

• Brug en meddelelse til at tiltrække opmærksomhed til din undersøgelse. Link direkte til din undersøgelse fra meddelelsen for at gøre det nemt for dine deltagere at gennemføre den. Hvis du ikke bruger en meddelelse, skal du få en højttaler til at nævne det.

• Hold din undersøgelse kort for at tilskynde til en højere fuldførelsesgrad. Stil kun så mange undersøgelsesspørgsmål, som du har brug for for at nå dit mål.

• Hvis du bruger en webliste- eller weblinkfunktion til undersøgelser, skal du flytte ikonet til et mere fremtrædende sted i din Event App på den sidste dag af dit arrangement.

• Optjener deltagere efteruddannelsespoint ved at besvare undersøgelser ved dit arrangement? I stedet for at bruge papir kan du overveje at flytte det til Typeform!