Produkter
Introduktion til Lead Retrieval

Et overblik over, hvad lead-hentning er og dens fordele

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Er du klar til at gøre hver udstillerstand ved dit arrangement til en lead-generator? Webex Events Lead Retrieval er den mest problemfri måde for dine sponsorer og udstillere at fange og kvalificere kundeemner med berigede data, eksportere til deres Customer Relationship Management (CRM)-software og bevise investeringsafkast - alt sammen ved at scanne deltagernes QR-koder.

Hvad er "blyhentning"?

Leadhentning er processen med at indfange deltagerinformation ved konferencer, messer og andre livebegivenheder. Sponsorer og udstillere følger derefter op med deltagere som salgsledere. Se voresvideo om, hvordan Lead Retrieval fungerer for et hurtigt overblik, eller fortsæt med at læse.

Downloadsiden for Lead Retrieval App. Den viser flere forskellige sider af Lead Retrieval-appen på to smartphones og en tablet. Der er links til App Store og Play Store nedenfor.

5 vigtigste fordele ved Lead Retrieval by Webex Events

1. Scan deltagerens QR-koder

Brug en telefon eller tablet til hurtigt at scanne kundeemner uden at leje hardware! Den kraftfulde Lead Retrieval App er iOS- og Android-kompatibel og kan scanne QR-koden på en deltagers trykte eller digitale badge. Detaljer såsom billede, navn, titel, virksomhed og sociale medier-håndtag udfyldes øjeblikkeligt på kundeemnets profil.

Scanning af en QR-kode og en kundeemneprofil på Lead Retrieval App.

💡 Husk på, at udstillere ikke kan søge i hele listen over deltagere til dit arrangement. De kan kun få adgang til deltagerdata for kundeemner, de har scannet.

2. Kvalificer og bedøm kundeemner

Booth-teams kan ikke levere kvalitetsinteraktioner, hvis de er mere fokuserede på manuelt at indtaste deltagerinformation end på autentisk at engagere sig med dem. Det er derfor, efter at have scannet et badge, flyder Lead Retrieval -appen direkte ind i kvalitetsscoring. Bedøm forspringet op til fem stjerner, og vælg en status - varm, varm eller kold - med to tryk.

Bedømmelses-, status- og notefelterne i en kundeemneprofil på Lead Retrieval App.

3. Samarbejd i appen

Efter hver interaktion efterlader scannere noter på deltagerens leadprofil til senere reference og for andre teammedlemmer at læse og ændre. I stedet for at have usammenhængende samtaler (eller slet ikke kommunikere), fortsætter personalet, hvor deres holdkammerater slap og nærer ledere med det samme.

Notes-samarbejdsværktøjet på Lead Retrieval-appen.

4. Gennemgå realtidsmålinger

Gennemgå aktiviteten i realtid på et dashboard til leadstyring. Dette dashboard opsummerer nøglemålinger, såsom samlede scanninger og gennemsnitlig kundeemnekvalitet, for hurtigere beslutningstagning. Dette skaber også gennemsigtighed - arrangører har adgang til de samme data som deres sponsorer og udstillere. Desuden giver dashboardet standpersonale mulighed for selv at administrere. En teamleder kan spore hver scanners ydeevne og foretage justeringer efter behov.

Siden Lead Retrieval Metrics på Lead Retrieval App.

5. Eksporter kundeemner til CRM

Eksportér kundeemner med det samme til et CRM-venligt regneark for at vise ROI og give salgs- og marketingteams mulighed for at kontakte kundeemner, mens de stadig er friske.

Lead Retrieval-appens Eksporter Leads and Metrics modal.

To hverdage efter begivenheden kl. 13.00 i begivenhedens tidszone (eller kl. 13.00 EST, hvis der ikke var angivet nogen tidszone), får sponsorer og udstillere, der bruger Lead Retrieval , også en e-mail med et link til at downloade en CSV af de indsamlede kundeemner. E-mailen indeholder et link til siden Metrics, som de kan dele med deres team.

💡 Husk på, at udstillere kan få adgang til deres metrics og kundeemner på ubestemt tid, medmindre du beder os om at slette din begivenhed.

Interesseret i at lære mere om Lead Retrieval? Læs vores andre Lead Retrieval artikler !