Hentning af bly
Fremme Lead Retrieval til udstillere
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret i dag

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

For udstillere er indsamling af kundeemner en af ​​de vigtigste dele af at have en stand ved et arrangement, og de betaler gerne for et system, der forenkler indsamlingen af ​​disse kundeemner. Hos Webex Events mener vi, at det skal være lige så nemt at tjene penge på at hente kundeemner som at implementere det. Denne artikel giver tips til at promovere Lead Retrieval til dine udstillere, så de ved, hvad de får, og hvordan det fungerer.

Billede, der viser to Webex Events Lead Retrieval-anmeldelser på G2.com. Klik på billedet for at besøge G2-anmeldelsessiden.

Udstillerfordele

Vi har skitseret fem hovedfordele, der skal fremhæves, når vi promoverer Lead Retrieval til udstillere. Der er endnu flere ressourcer i slutningen af ​​denne artikel for yderligere at hjælpe din salgsfremmende indsats! 👇

1. Ingen ekstra hardware

Brug en telefon eller tablet til hurtigt at scanne kundeemner uden ekstra hardware at leje. Den kraftfulde Lead Retrieval by Webex Events app er kompatibel med iOS og Android, og den scanner QR-koden på en deltagers trykte eller digitale badge. Hvis en deltager ikke har et badge, skal du bruge appen til at tage et billede af deres visitkort og indtaste deres oplysninger manuelt!

2. Brugervenlig

Scan badges for at fange kundeemner – så enkelt er det. Deltageroplysninger udfylder automatisk kundeemneprofilen, så du kan fokusere på at tale med deltagere i stedet for at indtaste data.
,

En smartphoneskærm, der viser afsnittet Lead Quality i en kundeemneprofil.

3. Samarbejde

Inviter så mange personer til dit team, som du vil – ingen ekstra licenser kræves. Alle på holdet kan gennemgå og redigere deltagernes leadprofiler. I stedet for at have usammenhængende samtaler kan personalet fortsætte, hvor deres holdkammerater slap og pleje ledere med det samme, den rigtige vej.
,

En smartphoneskærm, der viser afsnittet Lead Quality i en kundeemneprofil.

4. Databeriget

Udover at indsamle grundlæggende deltageroplysninger og tage noter, kan du også nemt tilføje eller redigere flere oplysninger fra din samtale med leadet. Tag og upload billeder, tilføj sociale håndtag, og opdater eksisterende information til enhver tid for at opbygge et komplet billede.

5. Indberetning

Mens du scanner kundeemner, viser metrics-dashboardet præcis, hvordan du og dit team præsterer i realtid, og du kan også dele dine metrics i realtid! Nøglemålinger som samlede scanninger og gennemsnitlig kundeemnekvalitet er opsummeret for hurtig beslutningstagning. Plus, du kan øjeblikkeligt eksportere kundeemner til et CRM-venligt regneark og vise Return on Investment (ROI).

Lead Retrieval-datadashboardet vises på en tablet.

Sikkerhed

Video for udstillere

Denne 2,5-minutters video giver et overblik over appen Lead Retrieval by Webex Events og den proces, som udstillere følger, når de bruger den. Det fremhæver også de vigtigste fordele ved at fange kundeemner med appen, herunder visning, deling og eksport af metrics. Klik på knappen nedenfor for at se!

Hjælpecenter for udstillere

Vi har et simpelt hjælpecenter specielt til udstillere, der bruger vores Lead Retrieval løsning, med how-tos til alt, hvad de har brug for. Vi sender dine udstillere linket til vores Lead Retrieval Help Center i deres velkomstmail, efter at de har sagt "ja" til Lead Retrieval.

Blog for eventarrangører og beslutningstagere

Denne blog dækker , hvordan en Lead Retrieval -app øger event-ROI - en høj titel, og vi lever op til hypen! 😉

Næste skridt

Nu hvor du har vist dine udstillere, hvordan Lead Retrieval fungerer, og hvorfor det er fantastisk, er det tid til at tilmelde dem Lead Retrieval. Du kan enten forudkøbe Lead Retrieval -licenser og derefter invitere udstillere til Lead Retrieval én efter én, eller opsætte købsformularer, så udstillere kan selvbetjente købslicenser.

Pro tip! 😎

Glem ikke værdien af ​​metrics for at få udstillere til at tilmelde sig år efter år! En hurtig e-mail som denne kan komme langt: " Du samlede 200 4-stjernede kundeemner sidste år. Fantastisk! Vi kan ikke vente med at se, hvad du vil gøre i år. "

Vil du have endnu mere information om, hvordan du bedst promoverer Lead Retrieval til dine udstillere? Kontakt din Webex Events kontakt for en personlig strategisamtale!