Min QR-kode-funktionsopsætningsvejledning

Hvordan funktionen Min QR-kode fungerer, og hvordan den føjes til begivenheder

Anthony Miller avatar
Skrevet af Anthony Miller
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Når du aktiverer Lead Retrieval , tilføjes My QR Code-funktionen automatisk til din Event App - ingen ekstra opsætning kræves! Deltagere starter funktionen for at lade udstillere scanne deres QR-kode for at indsamle kundeemneoplysninger. Læs vores Introduktion til Lead Retrieval -artikel for mere information.

Min QR-kode i praksis

Aktivering af Lead Retrieval tildeler en QR-kode til hver person i appen. Deltagere, der bruger mobilappen, åbner blot denne funktion på deres enhed for at få adgang til og dele deres personlige QR-kode.

Funktionsikonet Min QR-kode på mobilappens startskærm og en deltagers QR-kode.

Udstillere, der bruger Lead Retrieval -appen, scanner deltagerens telefon for at fange deres oplysninger som et kundeemne.

QR-scanningsskærmen fra Lead Retrieval-appen.

💡 Husk, Lead Retrieval er ikke en løsning for deltagerindtjekning.

Funktionen Min QR-kode er et godt alternativ, hvis QR-koder trykt på badges ikke er en mulighed. Med Webex Events Onsite er det nemt at udskrive QR-koder!