Live visning
Live Display enhedsopsætning

Hardwarekrav og instruktioner til implementering af Live Display ved dit arrangement

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Live Display er en fantastisk måde at øge engagementet og informere deltagerne om, hvad der sker ved dit arrangement i realtid. Live Display fungerer med enheder, der har web-browsing-funktioner og en stabil internetforbindelse. Denne artikel skitserer enheds- og netværkskrav og giver instruktioner til at forbinde Live Display til dit spillesteds skærme. 📺

Live-visning på en fjernsynsskærm, der viser indlæg fra vægfunktionen.

Krav til enheden

For at vise Live Display på dit spillested skal du åbne Live Display linket i en webbrowser på en computer eller anden enhed, der er tilsluttet en skærm, et tv eller en projektor. Her er nogle vigtige ting at huske på:

• Computeren eller enheden, der kører browseren, skal have 2 GB eller mere RAM og vekselstrøm.

• Vi anbefaler stærkt at vise Live Display på Chrome. Safari og Firefox fungerer dog også godt med Live Display.

• Sørg for, at enheden ikke kører anden unødvendig software eller programmer.

• Deaktiver pauseskærmen, energispareren og automatiske dvaleindstillinger på enheden for at sikre, at den ikke automatisk slukker eller går i dvale.

internetforbindelse

Vi anbefaler at køre en fastkablet eller LAN-forbindelse direkte ind i den computer eller enhed, der er tilsluttet hver skærm. Dette sikrer en stabil og uafbrudt forbindelse. Wi-Fi-forbindelsen på spillestedet kan være nok, selvom vi anbefaler at have et mobilt hotspot som backup-mulighed i tilfælde af forbindelsesafbrydelser.

Konfigurer Live Display

Før du kan vise alt dit fantastiske begivenhedsindhold på spillestedet, skal du aktivere, aktivere og konfigurere Live Display i Webex Events platformen. Hvis du ikke har konfigureret Live Display endnu, skal du følge instruktionerne i vores artikel om Live Display Setup Basics for at konfigurere det.

Vis Live Display på en enhed

Nu hvor du har konfigureret Live Display og ved alt om enhedskrav og internetforbindelse, er det tid til at begynde at vise det på dine enheder!

1. Kopier det delbare link

1. Klik på Live Display på din begivenhedsnavigationslinje.

2. På siden Administrer Live Display skal du klikke på knappen Get Shareable Link .

• Hvis du ikke kan klikke på knappen 'Get Shareable Link', betyder det, at du har ikke-gemte redigeringer. Du skal blot klikke på Udgiv ændringer for at få adgang til det delbare link.

Knappen Udgiv ændringer.
  3. I den modal, der vises, skal du klikke på knappen Kopier .

Modalen Get Shareable Link.

2. Start Live Display

1. Når du er klar til at begynde at vise Live Display på en skærm, skal du slutte hver enhed til de skærme, du vil bruge til Live Display.

2. Åbn en webbrowser på hver enhed, indsæt Live Display linket i adresselinjen, og tryk på 'Enter' eller 'Return' på dit tastatur.

3. Indstil hver enhed til at projicere på den eller de tilsluttede skærme, og sæt Live Display browservinduet i fuldskærmstilstand.

Dine deltagere vil nu opleve Live Display projiceret i hele dit spillested! Foretag de nødvendige ændringer til Live Display indhold til enhver tid, og klik på Udgiv ændringer for øjeblikkeligt at afspejle opdateringerne på alle skærme.

Nu hvor du ved, hvordan du viser Live Display på dit spillested, skal du beslutte, hvilke funktioner der skal inkluderes i din Live Display rotation!