Forbered din Apple-udviklerkonto

Apple-udviklerkonto Trin 2

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Velkommen til trin 2 i vores artikelserie om opsætning af din Apple-udviklerkonto til din Branded App . På dette tidspunkt har du dit DUNS-nummer, og du er klar til at oprette en Apple-udviklerkonto.

🤔 Ikke sikker på, hvad vi taler om? Læs Introduktion til Branded Apps for at lære mere.

Hvis du ikke har dit DUNS-nummer endnu, skal du følge instruktionerne i vores artikel om at få dit DUNS-nummer .

Indhold

Hvorfor har jeg brug for en Apple-udviklerkonto?

Apple kræver en Apple-udviklerkonto for at oprette, udgive og vedligeholde en Branded Event App til din organisations begivenheder. Hvis du bruger vores ikke-mærkede Webex Events App, behøver du ikke tilmelde dig Apple Developer Program. Farvel! 👋

💡 Husk, at for tredjepartsplanlæggere, skal din klient konfigurere udviklerkontoen i deres organisations navn. Du kan ikke gøre dette for dem!

Tilmeld dig Apple Developer Program

For at tilmelde dig Apple Developer Program skal du gøre følgende:

1. Opret eller brug et eksisterende Apple ID

Opret et Apple-id for at linke til din organisations Apple-udviklerkonto, eller vælg et eksisterende Apple-id. Selvom det nogle gange er nemmere at bruge dit eksisterende Apple-id, skal du ikke bruge et eksisterende ID, der er knyttet til en personlig e-mail . E-mailen skal være direkte knyttet til den organisation, der ejer Branded App indhold.

2. Log ind på en Apple-enhed og aktiver 2FA

Af sikkerhedsmæssige årsager kræver Apple, at du logger ind på din organisations Apple ID på en Apple-enhed (iPhone, iPad, Macbook osv.) og aktiverer 2-Factor Authentication (2FA), før du tilmelder dig Apple Developer Program. Når du konfigurerer 2FA, foreslår vi, at du bruger et firmatelefonnummer, som den person, der administrerer din Apple-udviklerkonto, nemt kan få adgang til.

Lær , hvordan du aktiverer 2FA på en Apple-enhed, hvis den ikke er aktiveret for din enhed.

💡 Husk, 2-faktor-godkendelse er ikke det samme som totrinsbekræftelse. For mere information henvises til Apples ofte stillede spørgsmål om totrinsbekræftelse .

3. Tilmeld dig som en organisation

Når du har aktiveret 2FA, og du er logget ind på en Apple-enhed med din organisations Apple-id, er det tid til at tilmelde dig! Læs Apples tilmeldingsdokumentation for at lære mere om kravene. Tilmelding via Apple Developer-appen er tilgængelig i alle regioner , der understøttes af App Store. Tilmelding via nettet understøttes over hele verden.

⚠️ Forsigtig! Når du tilmelder dig Apple Developer Program, skal du angive et teamnavn. Hvis dette navn er for forskelligt fra dit brandede apps navn, er det højst sandsynligt, at Apple vil afvise appen som en bekymring for intellektuel ejendom (IP). Hvis du allerede har tilmeldt dig, skal du klikke her for at gennemgå dine muligheder.

Kontakt Apple Developer-support

Hvis du har spørgsmål eller løber ind i problemer, mens du registrerer dig for en Apple-udviklerkonto, er den bedste og hurtigste måde at få hjælp på via Apple-support (e-mail og telefon).

Gå til Apples kontaktside , og log ind for at indsende en supportanmodning. Vi anbefaler stærkt, at du beder om et telefonopkald, selvom du kan sende en e-mailanmodning, hvis du foretrækker det.

Apples supporttider og -tilbud varierer fra land til land. Besøg deres udviklersupportside for at finde Apples supporttider.

Næste skridt

Når du har indsendt din tilmelding, tager det normalt 3-5 hverdage at behandle.

Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du begynde at bygge din Branded App og oprette din Event App eller fællesskab, mens du venter på godkendelse af din Apple-udviklerkonto. Før du indsender din Branded App, skal du konfigurere Event App med et ikon, forsidebillede, bannere (hvis relevant) og tilpassede funktionsikoner.

Se Webex Events Platform Image Dimensions Quick Reference guide for at lære mere om billeddimensionskrav.

Når du er godkendt, skal du klikke på knappen nedenfor for at fortsætte til trin 3 i Branded App processen.