Få dit DUNS-nummer til en Webex Events Branded App

Apple-udviklerkonto Trin 1

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Velkommen til trin 1 i vores artikelserie om forberedelse af din Apple-udviklerkonto til din Webex Events Branded App . Denne serie tager dig igennem hvert trin i processen.

Tillykke med beslutningen om at bygge en smuk Branded App til din begivenhed! Denne artikel forklarer, hvordan du finder ud af, om din virksomhed har et DUNS-nummer, og hvordan du indsender en ansøgning, hvis du ikke allerede har et.

🤔 Ikke sikker på, hvad vi taler om? Klar introduktion til Branded Apps for at lære mere.

Hvad er et DUNS-nummer, og hvorfor har min virksomhed brug for et?

Apple kræver, at din virksomhed er verificeret som en juridisk enhed, før du kan oprette en Apple-udviklerkonto og udgive din Branded App. Dun & Bradstreet (D&B) er en tredjepartsverifikationskilde, der udsteder et DUNS-nummer - en unik identifikator for din virksomhed inden for det globale Dun & Bradstreet-netværk, der fungerer som et digitalt certifikat.

Find dit eksisterende DUNS-nummer

• Hvis din virksomhed er baseret i USA , skal du bruge værktøjetDUNS Number Lookup til at finde ud af, om din virksomhed har et eksisterende DUNS-nummer, eller kontakte D&B direkte.

• Hvis din virksomhed er uden for USA , skal du besøge DUNS Internationals websted for at vælge dit land eller område, og derefter søge efter din virksomhed.

Ansøg om et nyt DUNS-nummer

Hvis du har søgt på D&B-webstedet og fundet ud af, at din virksomhed ikke allerede har et DUNS-nummer, skal du tilmelde dig et . D&B beder om følgende oplysninger ved tilmelding:

• Juridisk enheds navn

• Hovedkvarterets adresse

• Postadresse

• Dine arbejdskontaktoplysninger

Efter at have anmodet om et DUNS-nummer, planlægger du at vente op til 14 hverdage på at modtage dit nummer fra D&B. Du kan betale D&B et gebyr for en 5-dages ekspeditionstid på dit DUNS-nummer, selvom vi anbefaler at tillade de fulde 14 dage uanset. Hvis du er på en stram tidslinje, så send anmodningen så hurtigt som muligt og overvej at sende en e-mail til D&B for at diskutere mulighederne.

💡 Husk, at hvis D&B nægter din tilmelding, så spørg dem om den eller de specifikke årsager og kontakt din Webex Events kontakt for at finde ud af de bedste næste skridt.

D&B hjælp

Vi er altid glade for at hjælpe og give vejledning i hele indsendelsesprocessen for Branded App . For alle DUNS-relaterede spørgsmål, såsom opdatering af virksomheds- eller adresseoplysninger for et eksisterende nummer, henvises der dog til D&B Digital Service Center for hjælp og instruktioner. Du kan også kontakte D&B direkte via deres telefonnummer eller live chat.

Næste skridt

• Brug den tid, du har brugt på at vente på dit DUNS-nummer til at komme i gang med at bygge din Branded App og oprette din Event App !

• Før du indsender din Branded App, skal du konfigurere din begivenhed med et ikon, forsidebillede, bannere (hvis relevant) og tilpassede funktionsikoner, så forberede disse elementer også. 🖼️ Se vores hurtigreferenceartikel om billeddimensioner for fuldstændige detaljer om alle disse billeder og mere.

Når du har dit DUNS-nummer, er du klar til at gå videre til trin 2 i Apple-udviklerprocessen! Klik på knappen nedenfor for at lære mere.