Ofte stillede spørgsmål
Hvor længe vil min begivenhed være tilgængelig, efter den slutter?
Hvor længe vil min begivenhed være tilgængelig, efter den slutter?

Kan folk stadig få adgang til min Event App, når begivenheden er slut?

Anthony Miller avatar
Skrevet af Anthony Miller
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Alle Webex Events produkter, du køber, forbliver tilgængelige og tilgængelige i hele din tid som Webex Events kunde. Dette sikrer fortsat netværk og adgang til indhold for dine deltagere.

Specifikt forbliver Registrering, Event App, Onsite, Live Display, Lead Retrieval og relaterede funktioner aktive i hele din aftale, inklusive på tværs af på hinanden følgende aftaler.

Hvis du vil begrænse adgangen til en Event App, registrering eller deres funktioner, kan du læse vores artikel om begrænsning af adgang til deltagerindhold .

For helt at fjerne en begivenhed skal du klikke på chatboblen i nederste venstre hjørne af denne skærm for at starte en chat med vores fantastiske supportteam.

Spørgsmål? Chat med os eller send en e-mail til support@socio.events