Design og tilpas
Event App privatlivsindstillinger

Styr, hvordan folk får adgang til din Event App

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Mens alle kan downloade Webex Events App eller din Branded App fra App Store eller Play Store, kan du kontrollere, hvem der får adgang til din Event App i disse apps med privatlivsindstillinger. Uanset hvilken privatlivsindstilling du vælger, har vi instruktionsskabeloner til appdownload, som du kan sende til deltagerne!

💡 Husk, det er muligt at begrænse adgangen til din Branded App udelukkende gennem virksomhed eller begrænset distribution. Læs vores artikel om Branded App Limited Distribution for mere information.

Vælg en privatlivsindstilling

Valg af en privatlivsindstilling er det andet trin i aktiveringen af ​​din Event App. For at redigere indstillingen efter opsætning skal du klikke på fanen Grundlæggende i din Event-app og derefter klikke på trinnet Privatlivsindstillinger .

Sektionen Privatlivsindstillinger i fanen Grundlæggende om begivenhedsappen.

⚠️ Forsigtig! Hvis du bruger en brandet mobilapp, skal du sørge for, at din privatlivsindstilling komplementerer din brandede apps tilmeldings- og loginmuligheder .

Der er tre muligheder at vælge imellem - Offentlig, Begivenhedskode og Kun invitation. Sådan fungerer hver enkelt:

👋 Offentlig (ingen sikkerhed)

Denne mulighed giver alle mulighed for at finde og få adgang til din Event App. Det har den laveste adgangsbarriere, er nemmest at administrere og tilbyder den enkleste proces for dine brugere. Hvis dit arrangement er gratis og byder alle velkommen, er dette noget for dig!

#️⃣🔤 Hændelseskode (lav sikkerhed)

Denne mulighed - ikke at forveksle med den adgangskode, brugere opretter under tilmeldingsprocessen - kræver, at brugere indtaster begivenhedskoden for at deltage. Da denne mulighed kræver kendskab til koden, er der en vis adgangsbarriere, selvom koden ikke er unik for hver person. Når du har distribueret koden, kan nogen blot lægge den online, så alle kan finde den.

Hvis du vælger denne mulighed, skal du blot indtaste den kode, deltagerne skal bruge for at få adgang til Event App. Koden skal have en kombination af fire eller flere bogstaver, tal eller specialtegn. Prøv at holde det enkelt og sørg for, at koden er nem at indtaste ved hjælp af en mobilenhed.

Vælg eventuelt afkrydsningsfeltet "Skjul begivenhed fra søgeresultater" for at skjule din Event App fra søgeresultater og generelle appbrugere. Dette er også nyttigt, hvis du ikke er helt klar til, at deltagere kan få adgang til din Event App endnu. Hvis feltet er markeret, og deltagerne har koden, kan de stadig finde din begivenhed, når den er skjult, så distribuer koden, når du er klar til at begynde at byde deltagere velkommen.

Distribuer koden til brugerne sammen med downloadinstruktioner . Efter at have logget ind på webappen eller mobilappen, vises en prompt om at indtaste koden. Som en sikkerhedsforanstaltning skal brugere efter fem forkerte kodeindtastninger vente 5 minutter, før de prøver igen.

Adgangskodeprompten på webappen og mobilappen.

💡 Husk, at hvis du uploader deltagere til din begivenhed, kan disse deltagere få adgang til din Event App uden koden. Hvis du markerer afkrydsningsfeltet 'Skjul begivenhed fra søgeresultater', skal deltagere, der deltager via webappen, indtaste koden, selvom mobilappbrugere stadig kan deltage uden den.

🔒 Kun invitation (høj sikkerhed)

Denne mulighed kræver, at brugere tilmelder sig mobilappen eller webappen med den e-mail, de er registreret med, eller som du har føjet til Webex Events platformen . Hvis en person, der ikke er på deltagerlisten, forsøger at logge på, vises en meddelelse, der beder dem om at prøve igen med en registreret e-mail.

💡 Husk, at hvis du bruger Single Sign-On (SSO) med en Branded App , vises afvisningsmeddelelsen ikke på din SSO-loginside.

Den netop nævnte fejl, som den vises på Web App Mobile App.

Du kan tilpasse denne afvisningsmeddelelse med kontaktoplysninger eller nyttige instruktioner for at forhindre deltagere i at blive hængende eller forvirrede. Indtast blot din tilpassede tekst i feltet 'Afvisningsmeddelelse' og klik på Gem .

Skærmbillede af sektionen Kun invitation på siden Privatlivsindstillinger. En tilpasset afvisningsmeddelelse er blevet indtastet.

Hvis du har brug for vejledning om, hvilken privatlivsindstilling du skal vælge, så tøv ikke med at spørge os til råds ved hjælp af chatboblen i nederste højre hjørne af denne skærm. 👍

Nu hvor du har valgt en privatlivsindstilling, skal du fortælle deltagerne, hvordan de kan deltage i din Event App! Uanset om du siger "kom en, kom alle", distribuerer en kode eller fortæller kun Inviter-deltagere, hvordan de deltager, skal du sørge for at bruge din kampagneside til at hjælpe folk med nemt at få adgang til Event App.