Brandet app
Opdater din Branded App til den nyeste version

Få det seneste og bedste til dig og dine deltagere

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Vi arbejder konstant på at gøre vores produkter bedre og bedre, og det betyder, at du skal opdatere din offentliggjorte Branded App fra tid til anden. Opdatering af din app giver dig og dine deltagere adgang til de nyeste funktioner og forbedrer appoplevelsen. Hvis din Branded App har brug for en opdatering, skal du starte opdateringsprocessen, før du udgiver en Event App til den.

Brug disse instruktioner til at opdatere din Branded App til den nyeste og bedste. 💪 ⏫

⚠️ Forsigtig! Du skal indsende opdateringer til din Branded App til Apple-godkendelse, hvilket kan tage 4-21 dage.

1. Opdater din Branded App

Hvis en opdatering er tilgængelig, vises en rød prik på menupunktet Mine apps med et tal, der angiver, hvor mange apps der er forældede. På siden Mine apps vises et udråbstegn ved siden af ​​ikonet med tre prikker på enhver app med en tilgængelig opdatering.

• Hvis der er et udråbstegn, skal du klikke på ikonet med tre prikker ( ) og derefter klikke på Opdater .

• Hvis der ikke er et udråbstegn, er det ikke nødvendigt at opdatere. Du kan dog stadig redigere din Branded App .

Når du har klikket på 'Opdater', vil du gå gennem de samme sider, som da du byggede din Branded App . Du skal muligvis opdatere nogle felter for at tilpasse sig nye krav, så undersøg omhyggeligt appens indhold ved hvert trin.

💡 Husk, hvis din app viser statussen "IKKE FORBINDET", kan du læse vores artikel om, hvordan du løser statussen Ikke forbundet for at få mere at vide.

2. Gennemgå og indsend

På anmeldelsessiden skal du undersøge, hvordan din app ser ud for deltagere for at sikre, at du kan lide, hvordan den ser ud, før du indsender. Når du er tilfreds med, at alt er opdateret, skal du klikke på knappen Send appopdatering .

Knappen 'Send appopdatering' på siden med anmeldelse af branded app.

Din app vender tilbage til behandlingsstatus og gennemgår derefter de resterende statusser . Din app forbliver funktionel og tilgængelig for deltagere, mens den opdateres. 👍

En brandet app i status 'Behandler'.

Det kan tage 4-21 dage, før en opdatering går live i Apple App Store og Google Play Store. Det tager dog sjældent mere end fire dage.

3. Send en meddelelse til deltagere

Når appens status vises som Tilgængelig , skal du sende en meddelelse for at fortælle deltagerne, at de skal opdatere appen på deres enheder.

⚠️ Forsigtig! Send kun meddelelsen , når din app-status opdateres til 'Tilgængelig'.

Brug følgende skabelon til e-mails og meddelelser for at fortælle deltagerne, at de skal opdatere deres app.

• Erstat oplysningerne i krøllede klammeparenteser { } med de faktiske oplysninger for dit arrangement

• Rediger anden tekst efter behov

Vi har opdateret begivenhedsappen {app name}! For at sikre, at du har adgang til alle de nyeste funktioner og indhold, skal du opdatere appen på din enhed.

Nu ved du alt om opdatering af din Branded App.

spørgsmål? Chat med os, send en e-mail til support@socio.events , eller deltag i en ansigt til ansigt-session .