Om webappen

Giv deltagere adgang til din begivenhed fra enhver enhed med en webbrowser

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

En Event App fra Webex Events er det digitale rum, hvor personlige og virtuelle deltagere kan finde information om din begivenhed, interagere med andre deltagere, se livestreams og optagelser og meget mere. Deltagere kan få adgang til din Event App via Webex Events App eller din Branded App , eller de kan få adgang til den via web-appen.

Hvad er webappen?

Web-appen (også kendt som Event-appens "webversion" eller "weboplevelse") er en browserbaseret version af din Event App , der bruger den større skærm på en bærbar, stationær eller tablet til at tilbyde forbedret funktionalitet over Webex Mobil app til Webex Events . Web-appen er en fantastisk mulighed for brugere, der ønsker at opleve en begivenhed på en større skærm, eller som simpelthen ikke har en Apple- eller Android-enhed.

Agenda-funktionen i webappen og mobilappen.

💡 Husk, vi anbefaler stærkt den nyeste version af Google Chrome for at få den bedste oplevelse. Hvis Chrome ikke er en mulighed, fungerer Webex Events godt med opdaterede versioner af Mozilla Firefox, Safari og Microsoft Edge.

Fjernoplevelsesmesteren

På grund af en webbrowsers fleksibilitet og en computers eller tablets større skærmstørrelse, er webappen den bedste måde for fjerndeltagere at deltage i virtuelle eller hybride begivenheder. Webappen udnytter hver eneste Webex Events funktion med nogle fantastiske ekstra frynsegoder!

Animeret GIF, der viser en video, der afspilles i webappen. Brugeren skjuler venstre og højre navigationspanel.

Sømløs interaktion

I modsætning til mobilappen kan brugere på webappen engagere sig i appfunktioner som chat, spørgsmål og svar og afstemninger uden at forlade en livestream. Dette giver dig mulighed for problemfrit at engagere dit virtuelle publikum midt i en session for at fremme diskussion og indsamle feedback.

Animeret GIF af en bruger, der besvarer en afstemning i en livestream.

Deltagere kan endda klikke på andre funktioner, mens de ser en livestream, og streamen fortsætter med at spille i en lille ramme nederst på skærmen.

For deltagere på farten kan de sende et livestream-link fra deres mobilenhed til deres e-mail for hurtigt at skifte til en computer!

Nettet som funktion

Hvis et websted kan integreres, skal du bruge funktionen Weblink eller en tilpasset fane til at integrere det i din Event App. Arrangører har elsket at integrere websteder som Miro, Snapbar og Calendly for at øge og forbedre deltagernes engagement. Deltagerne interagerer direkte med indlejret indhold uden at skulle forlade Event App eller åbne en ny browserfane!

Læs vores artikel om indlejring af tredjepartsplatforme i din Event App for at lære, hvordan du tilføjer disse og flere til din Webex Event app.

Et Miro-kort indlejret i en Webex Events-app.

Funktionerne Weblink og Custom Tab er ikke den eneste måde at indlejre indhold på! Enhver funktion i Webex Events platformen, der bruger eksterne links , kan vise indlejrede videoer, websteder, billeder og mere.

Næste skridt

Vil du prøve en rigtig web-app for dig selv? Prøv vores demo-event !

Klar til at starte opsætningen af ​​webappen? Vores artikel Aktiver, administrer og del webappen er et godt sted at starte.