Brandet app
Hvad er de forskellige apps-statusser på Mine apps?

Lær, hvad appudgivelsesstatusser betyder, og hvor lang tid hvert trin tager

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret i dag

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Det sidste trin i at skabe en Branded App er at indsende den til Webex Events teamet til offentliggørelse i Apple App Store og Google Play Store. Når du har indsendt din Branded App, skal du besøge din Mine apps- side på Webex Events platformen for at spore dens fremskridt.

App-statusser

Efterhånden som din app bevæger sig gennem hvert trin, opdateres dens status for at afspejle dens aktuelle tilstand.

💡 Husk, at det kan tage op til en dag at vente på App Store-godkendelse og Tilgængelige statusser, før de afspejler den faktiske status i Apple App Store og Google Play Store.

App-statusserne, fra top til bund: Opbygning, Behandling, Venter på App Store-godkendelse, Tilgængelig, Blokeret, Inaktiv.

Bygningsstatusindikatoren fra Webex Events-platformen.

Bygningsstatus betyder, at du og dit team ikke har indsendt appen endnu. Fortsæt med at foretage ændringer og opdatere alt relateret til din app. Når du er klar, skal du udgive din Branded App for at starte indsendelsesprocessen.

Behandlingsstatusindikatoren fra Webex Events-platformen.

Behandlingsstatus betyder, at Webex Events gennemgår din app og bygger den til indsendelse til Apple og Google. Denne status vises også, når du indsender redigeringer til appen , eller når du opdaterer appen til den nyeste version . Dette trin tager normalt 3-4 hverdage.

Hvis din begivenhed snart er på vej, så start en chat med vores supportteam for at fortælle dem, så vi kan markere din app som presserende.

💡 Husk, når du først indsender din Branded App, vil du og dine deltagere ikke kunne få adgang til webappen for nogen tilknyttede Event Apps i 3-4 dage, mens vores team forbereder din app til app-butiksgodkendelse. For at sikre, at appen behandles på så kort tid som muligt, skal du følge vores trin for at indsende en problemfri Branded App .

Hvis din apps status forbliver i Behandling i mere end 4 hverdage, skal du tjekke din e-mail for en besked fra vores app-team. Vi har sandsynligvis kontaktet dig om et problem, der forhindrer appen i at flytte til næste fase. Tjek dine spam- og junk-mapper! Hvis du ikke kan finde nogen besked fra os, kan du starte en chat med vores supportteam eller sende en e-mail til support@socio.events .

Statusindikatoren for Waiting App Store Approval-status fra Webex Events-platformen.

Statussen Waiting App Store Approval betyder, at vi har bygget appen og sendt den til Apple og Google til gennemgang. Tidsrammen for appgodkendelse afhænger af Apple og Google, så vi kan ikke give et helt præcist estimat for, hvornår din app bliver tilgængelig.

Apples appgodkendelse kan tage op til 21 dage, så indsend altid din app mindst 21 dage før dit arrangement . Vi har oplevet næsten alle apps godkendt inden for 4-10 dage.

⚠️ Forsigtig! Vi har bemærket længere gennemgangstid for velkendte virksomheder, såsom Fortune 1000-virksomheder, på grund af sikkerhed. Hvis din virksomhed er på Fortune 1000-listen, skal du sørge for at indsende 1-2 uger tidligere end vores standardanbefaling.

Hvis du får en notifikation fra Apple eller Google om, at der er noget galt med din app, vil de også underrette vores team. Lad vores app-team klare det for dig! 👍

Statusindikatoren tilgængelig fra Webex Events-platformen.

Statussen Tilgængelig betyder, at din app er godkendt og tilgængelig i både Apple App Store og Google Play Store. Tillykke, dine deltagere kan downloade og begynde at udforske din app!

Blokeret statusindikator fra Webex Events platformen.

Blokeret -status betyder, at du ikke har accepteret Apples udvikler- eller skatteaftaler efter flere forsøg på at kontakte dig. Kontakt vores supportteam så hurtigt som muligt, hvis din brandede apps status er 'Blokeret'.

Inaktiv statusindikator fra Webex Events platformen.

Inaktiv status vises på din app i følgende situationer:

• Du fornyede ikke med Webex Events , og din Branded App er udløbet.

• Betaling for Webex Events tjenester blev ikke indsendt til tiden.

• Din app er mange versioner forældet, og de vigtigste appfunktioner er blevet forældet eller har store sikkerhedssårbarheder.

• Du har anmodet om midlertidig fjernelse af app fra både Google Play Butik og Apple App Store.

Nu hvor du ved alt om Branded App statusser, hvorfor så ikke lære at indsende en problemfri Branded App , så din app sejler gennem godkendelsesprocessen? ⛵