Brandet app
Apple og Google Developer Process Oversigt

De første trin til at bygge din brandede mobilapp

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Apple kræver en Apple-udviklerkonto for at oprette, udgive og vedligeholde en brandet mobilapp til din organisation. For at gøre det kræver Apple, at din organisation får et DUNS-nummer fra Dun & Bradstreet. Når du har et DUNS-nummer og en Apple-udviklerkonto, skal du invitere Webex Events til din Apple-udviklerkonto og derefter bygge og indsende din app i Webex Events platformen.

Før du starter...

• Hvis du bruger Webex Events App i stedet for Branded Mobile App, behøver du ikke tilmelde dig Apple Developer Program. Farvel! 👋

• Da trinene, der involverer Apple-udviklerkontoen, er afgørende for en vellykket indsendelse af Branded App , bør du begynde at arbejde på disse med det samme! Brug knapperne i hvert trin i denne artikel for at få adgang til komplette instruktioner til disse processer.

• Hvis du har brug for at lave begrænset distribution eller virksomhedsdistribution til din app, skal du læse vores artikel om begrænset distribution, før du fortsætter.

Trin 1: Få eller find dit DUNS-nummer

💡 Husk, hvis du allerede har et DUNS-nummer og en Apple-udviklerkonto, skal du springe til trin 3 .

Apple kræver, at din virksomhed er en juridisk enhed for at tilmelde sig Apple Developer Program som en organisation. Et DUNS-nummer er simpelthen en unik identifikator for din virksomhed inden for det globale Dun & Bradstreet-netværk. Nummeret fungerer som et certifikat, der bekræfter, at din organisation er en juridisk enhed.

Uanset om du skal have et nyt DUNS-nummer eller finde dit eksisterende nummer, er dette den første ting, du skal gøre, når du starter på din Branded App.

💡 Husk, du bør begynde at bygge din Branded App , mens du venter på dit DUNS-nummer og Apple Developer Program-godkendelse! Du vil simpelthen ikke være i stand til at udgive appen, før du er tilmeldt.

Klik på knappen nedenfor for instruktioner.

Trin 2: Forbered din Apple-udviklerkonto

Apple kræver, at den organisation, der ejer indholdet i den Branded App, har en Apple-udviklerkonto. For tredjepartsplanlæggere betyder det, at din kunde skal konfigurere udviklerkontoen i deres organisations navn.

Klik på knappen nedenfor for instruktioner.

Trin 3: Inviter Webex Events til din Apple-udviklerkonto

Når din tilmelding til Apple Developer Program er godkendt, er du klar til at give Webex Events adgang til din Apple Developer-konto. Dette er nødvendigt, så Webex Events Branded Apps teamet kan færdiggøre din app og sende den til Apple til godkendelse, efter du har indsendt den.

Klik på knappen nedenfor for instruktioner.

(Valgfrit): Giv Webex Events adgang til din Google-udviklerkonto

Normalt sørger vi for at udgive din Branded App til Google Play Butik ved hjælp af Webex Events Google Developer Account. Selvom Apple kræver, at din virksomhed udgiver din app ved hjælp af din egen udviklerkonto, gør Google Play Butik det ikke.

Hvis du gerne vil have dit firmas navn opført som udbyderen i Google Play Butik, skal du give Webex Events tilladelse til at udgive din app på din registrerede Google-udviklerkonto.

Klik på knappen nedenfor for instruktioner.

Trin 4: Byg og udgiv din brandede mobilapp

Medmindre du implementerer single sign-on (SSO) som en login-mulighed, er dette det sidste trin! I Webex Events platformen skal du konfigurere din app grundlæggende med komponenter som temafarve og splash-skærme. Det er her dit branding skinner! 🤩 Den bedste del? Du kan starte dette trin, mens du arbejder på din Apple-udviklerkonto. Når du bygger din app, skal du nøje følge vores retningslinjer for at lave en problemfri indsendelse af Branded App .

Til sidst skal du udfylde oplysninger om din Apple-udviklerkonto, gennemgå appen og derefter klikke på 'Send'. Appen går derefter til vores app-ingeniører for godkendelse og endelig indsendelse til App Store.

💡 Husk, vi anbefaler at indsende din app til udgivelse mindst 21 dage før din første begivenhed, så vi kan have din app klar i tide. Hvis du bruger SSO, skal du indsende appen mindst 31 dage før dit arrangement.

Klik på knappen nedenfor for instruktioner.